Guanyadors dels IV Reconeixements Ànima d’Honor Àngel Pujol

Aquest matí s’ha fet la presentació dels guanyadors IV Reconeixements Ànima d’Honor Àngel Pujol que es lliuraran en la XII Vetllada Solidària Ángel Olaran.

La nit del divendres 15 de novembre seran distingides les persones i entitats guanyadores en l’àmbit més local dels Reconeixements Ànima: Rafel Calvet Farreres, Rosa Mari Garcia Setó, Maria Neus Ros Lluelles i les entitats Club d’Escacs Mollerussa i Club de Futbol Joventut Mollerussa.

Seran reconegudes per la seva tasca social després de ser elegides per una comissió formada entre l’Ajuntament de Mollerussa i el CIS Ángel Olaran que han valorat les propostes rebudes en un procés participatiu que va finalitzat el passat 15 d’octubre.

Anunci dels premiats en roda de premsa

L’anunci dels guanyadors s’ha fet davant els mitjans de comunicació a l’Ajuntament de Mollerussa i ho han fet conjuntament l’alcalde de Mollerussa i el president del CIS Ángel Olaran Josep Maria Pujol.

Guanyadors dels IV Reconeixements Ànima d'Honor Àngel Pujol

Merescuts Reconeixements Ànima d’Honor Àngel Pujol

Rafel Calvet Farreres (Mollerussa 1948)

El fet de ser una persona participativa i molt involucrada en el desenvolupament de la Ciutat de Mollerussa en tots els àmbits en els quals ha pogut ajudar de forma altruista, amb ganes i esforç; i fer-ho amb discreció i humilitat l’ha portat a merèixer el Reconeixement Ànima d’Honor Àngel Pujol.

La seva trajectòria ha estat molt important en nombroses associacions i organitzacions locals com ara la Colla Anella d’Urgell, l’Agrupació Sardanista, membre del comitè organitzador de la Fira de Sant Josep des de 1994, Delegat de la Cambra de Comerç de Mollerussa durant 14 anys i membre des de fa 36 anys del comitè organitzador dels Vestits de Paper.

Guanyadors dels IV Reconeixements Ànima d'Honor Àngel Pujol - Rafel Calvet Farreres

Rosa Mari Garcia Setó (Torregrossa, 1959)

Per la seva vocació altruista, labor voluntària i de col·laboració amb nombroses entitats representatives de Torregrossa i Mollerussa com ara la Creu Roja, el Banc dels Aliments, Llars Terres de Ponent i Residència Can Jaques. De dilluns a dimecres compten amb el seu treball i dedicació. I a més, també ajuda en diferents activitats que es realitzen durant l’any i que mai no té un ‘no’ per resposta.

Guanyadors dels IV Reconeixements Ànima d'Honor Àngel Pujol - Rosa Mari Garcia Setó

Maria Neus Ros Lluelles (Agramunt, 1941)

Per tots els anys dedicats mitjançant la seva gran passió per la música a col·laborar amb entitats locals i molt especialment amb l’Associació L’Albada. És directora des de fa 15 anys del Grup Ressò de L’Albada amb el qual participa en infinitats d’actes i activitats al llarg de l’any. També col·labora amb la Parròquia de Mollerussa en les celebracions acompanyant-les musicalment amb l’orgue.

Guanyadors dels IV Reconeixements Ànima d'Honor Àngel Pujol - Maria Neus Ros Lluelles

Club d’Escacs Mollerussa

Per la seva vocació de sempre de formar, difondre i competir en el món dels escacs, ja sigui en l’àmbit federatiu, amateur, escolar, tot representant i donant a conèixer la ciutat de Mollerussa per arreu del territori des de fa 40 anys de la seva fundació. Actualment compta amb 45 socis federats on 22 són llicències sèniors i 23 són llicències de jugador amb edat inferior a 16 anys.

El Club organitza nombroses proves esportives, entres les quals destaquen:

L’organització de la Final de la Copa Catalana del 2016, els 7 Oberts d’Escacs “Ciutat de Mollerussa”, la 37a edició del Campionat de Partides Ràpides, la 20a edició del Trofeu Memorial Igor H. Flórez, les 2 edicions de les 24 hores d’Escacs de Mollerussa i, com a novetat, enguany va organitzar per primera vegada el I Torneig Internacional d’Escacs de Partides Ràpides que es va disputar el mes de juny a les instal·lacions de L’Amistat. A més, cada any es realitzen Competicions Escolars organitzades amb el Consell Esportiu Comarcal per fomentar els escacs entre els més petits.

Club d'Escacs Mollerussa

Club de Futbol Joventut Mollerussa

El Club Futbol Joventut Mollerussa celebra enguany el seu centenari i rep el merescut Reconeixement Ànima perquè ha sabut mantenir viva l’essència de vinculació amb la seva gent i l’esperit integrador de la ciutat de Mollerussa i la seva comarca. Gairebé quatre-centes persones, entre directius, entrenadors, delegats, treballadors del club i, sobretot, jugadors, formen una família sòlida que, repartits amb vint-i-quatre equips, porten l’escut arreu del territori català.

Durant els últims anys, el Club s’ha guanyat el prestigi de ser una de les entitats més respectades i exitoses del panorama del futbol base formatiu, d’on han sortit fornades d’equips campions, entrenadors destacats i jugadors cotitzats, que han fet i fan del Club Futbol Joventut Mollerussa un lloc d’oportunitats per mostrar el talent integral de les persones que han estat formades, cosa que és símptoma inequívoc que tant el futbol com la gent de Mollerussa i comarca van agafats de la mà pel que fa a relacionar la forma de ser en els actes que els defineixen.

CFJMollerussa-web

Presentació guanyadors IV Reconeixements Ànima d'Honor Àngel Pujol-1

Publicació Diari Segre

Guanyadors dels IV Reconeixements Ànima d'Honor Àngel Pujol-100