On és la Missió Saint Mary de Wukro

Les voluntàries i voluntaris abans de viatjar a Etiòpia s’informen del lloc on és la Missió Saint Mary de Wukro. Així doncs, es troba ubicada al carrer Abba Melaku. Ángel Olaran és Abba Melaku (Pare àngel) a Wukro, una població d’uns 40.000 habitants situada a la zona del Tigray, al nord d’Etiòpia.

El Centre d’Iniciatives Solidàries Ángel Olaran dóna suport a la labor del missioner i l’ajuda a fer possible els projectes socials i humanitaris. Si desitges anar de voluntari a la Missió de Saint Mary de Wukro trobaràs tota la informació en el lloc voluntariat.

El missioner Ángel Olaran va arribar a Etiòpia l’any 1991 junt amb el Padre Blanco José Luis Bandrés. Van construir i van posar en funcionament la Missió Saint Mary, que s’ha convertit en l’ànima de la seva labor. Van construir la Missió i l’Escola d’Agricultura amb els diners de l’ONG alemanya Misereor i de Mans Unides en els afores de Wukro, en una extensió d’unes 9 hectàrees sense res que el nou govern va oferir al bisbat catòlic. En el terreny solament hi havia un arbre i avui la Missió és un conjunt d’habitacions disperses entre arbres, passejos, parterres, arbustos, etc. I a l’altre costat del carrer es troben els horts de l’Escola d’Agricultura.

Per Ángel Olaran, l’educació és la seva principal preocupació com una eina fonamental per oferir oportunitats als joves. És afectuós i rigorós a la vegada, aspira a crear una nova generació responsable tant en les seves vides personals i familiars com en el laboral. “Una bona educació és el millor que els podem oferir”.

La Missió Saint Mary de Wukro s’ha convertit en un exemple a la zona del Tigray.

Mapa del lloc on és la Missió Saint Mary de Wukro

Imatge d'Ángel Olaran a la Missió. A la regió del Tigray, tothom sap on és la missió Saint Mary de Wukro

Imatge del missioner Ángel Olaran en la Missió Saint Mary de Wukro, Etiòpia