Voluntariat a Wukro

Ens plau agrair-vos el vostre interès per la informació sobre el voluntariat a Wukro, Etiòpia. En concret, a la Missió Saint Mary del Pare Ángel Olaran. D’aquesta manera, podeu col·laborar i ajudar com a voluntària o voluntari en aquesta, adquirint noves experiències per compartir.

Informació necessària sobre voluntariat a Wukro

El primer pas per poder ser voluntari a Wukro és llegir amb atenció tota la informació sobre el voluntariat que hem posat a la vostra disposició en aquest apartat d’aquest lloc web. Hem dividit la informació en els següents temes:

Blog del voluntariat de Wukro 

On és la Missió Saint Mary de Wukro

Consells pel viatge a Wukro

Com viatjar d’Addis Abeba a Wukro

Informació de visites i voluntaris a Wukro

Normes de la Missió de Saint Mary de Wukro

Què portar a Wukro que sigui necessari

Complimentar formulari de sol·licitud de voluntariat

Una vegada presa la decisió de seguir endavant amb el voluntariat, us demanem que us poseu en contacte amb el Centre d’Iniciatives Solidàries Ángel Olaran. Per això, cal complimentar i enviar el formulari de sol·licitud de voluntariat que figura més a baix. Ens podeu explicar de forma breu, si us resulta més fàcil, la voluntat que us empeny a voler col·laborar en la Missió Saint Mary de Wukro i estar amb Ángel Olaran. També, si hi voleu anar sols o amb més persones. A més, els dies de la vostra estada, les vostres inquietuds, etc. També podeu comunicar-li quin projecte voldríeu executar, que podríeu aportar a la Missió, en què podríeu ajudar-los, què us agradaria fer, etc.

Us confirmarem la recepció de la vostra sol·licitud de voluntariat i la comentarem. Posteriorment, la tramitarem a la Missió per a la seva valoració i acceptació definitiva d’aquesta. A partir d’aquí, us respondrem al més aviat possible. En el cas que la resposta sigui favorable, ja podreu posar-vos en marxa i preparar el viatge i la vostra estada a Wukro.

Formulari de sol·licitud de voluntariat

El vostre nom i cognoms (requerit)

El vostre email (requerit)

El vostre telèfon

Assumpte

El vostre missatge

El responsable del tractament de les seves dades personals és la Fundació Privada Centre d’Iniciatives Solidàries Ángel Olaran amb la finalitat de tramitar la seva sol·licitud de voluntariat. Pot exercir els seus drets davant el responsable del tractament. Pot consultar la informació addicional en la Política de Privacitat.

He llegit i accepto la Política de Privacitat

Si necessiteu més informació o teniu algun dubte, podeu indicar-lo també en el formulari i ens posarem en contacte amb vosaltres abans de tramitar la vostra sol·licitud.

Planificació del viatge de voluntariat

Una de les passes següents a realitzar serà planificar el viatge. Una de les opcions és contactar amb l’Agència de viatges Ilertravel de Mollerussa. Creiem que és el millor per l’experiència adquirida al llarg d’aquests anys per la seva col·laboració amb la nostra Fundació. El seu telèfon és 973603737 i podeu preguntar pel Ramon o per la Carme. Us atendran i facilitaran el preu del bitllet del vol internacional a Addis Abeba i, també, el preu del bitllet del vol interior d’Addis Abeba a Mekelle. És un consell nostre el que pugueu contactar amb aquesta agència, però també ho podeu fer amb una altra agència més pròxima o per internet. El que vosaltres vulgueu i creieu convenient.

Si necessiteu més informació, us podeu posar en contacte amb nosaltres al nostre telèfon 973601097. També podeu informar-nos si teniu més novetats. Per a qualsevol dubte o consulta, quedem a la vostra disposició i us intentarem ajudar en el que ens sigui possible.

Esperem que tingueu molta sort i ens pugueu explicar la vostra experiència a la tornada.

Núria González Tomàs

El meu viatge em va fer créixer molt interiorment. Des d’un bon principi abans d’anar-hi tenia por perquè no sabia amb el que em trobaria i sobretot em feia patir que pogués entristir-me en veure les misèries d’un país tan deprimit i pobre com és Etiòpia. Però no va ser així, vaig veure misèria però no vaig veure gent trista. He buscat la part més positiva del més trist que vaig veure.

Des de llavors he aprés més a valorar les coses, a pensar més en els altres, a viure més a fons els moments, a estar agraïda del que tinc i sobretot, a no queixar-me tant, ja que hi ha coses pitjors.

“Nosaltres no sabem el que tenim fins que ho perdem, en canvi hi ha gent que no té res i nosaltres de mentre anem rebutjant”.

Nuria Gonzalez voluntariat de WukroNúria González