Què portar a Wukro que sigui necessari

La majoria de les persones que vénen a la missió, sovint per voluntariat, es pregunten què portar a Wukro que sigui necessari. També s’ho pregunten les associacions u organitzacions.

Aquí teniu un llistat que esperem que serveixi d’orientació per a tots.

Coses que sempre van bé

– Roba i calçat per nens i joves. Tota la roba és ben rebuda, però és més necessària aquella entre 12 i 20 anys.

– Llençols i tovalloles.

– Oli d’oliva.

– Bolígrafs BIC, preferiblement blaus.

– Llavors

Altres coses per portar a Wukro

Si es té opció o facilitat per portar algun dels següents materials, consultar abans per saber quina necessitat específica hi ha a cada moment i no acumular coses innecessàries que es puguin malmetre o caducar.

-Eines o material de ferreteria (electricitat, fontaneria, etc.)

-Medicines:

El que més gastem és material per a cures bàsiques, gasses, guants, alcohol, aigua oxigenada, mercromina, esparadrap, etc.

Antiinflamatoris, Antibiòtics, Sèrum Oral, Pomades… Consultar abans perquè, per exemple, no fa falta portar paracetamol, donat que ja els vam  fer el sumministrament per un temps.

Si es porta algun medicament molt específic per ús personal, consultar a la missió abans de deixar-lo.

-Pilotes: Futbol, bàsquet, volleyball.

Sobre el material escolar a portar a Wukro

El material escolar que més s’utilitza per ajudar als orfes són llapis, bolígrafs i quaderns. Si es vol col·laborar amb això, a vegades val més la pena portar els diners per comprar-ho aquí que venir carregat amb material que després no pugui servir. Si es té facilitat per portar material específic: escolar, mèdic, esportiu, manteniment, etc. Consultar sempre abans de portar-lo per assegurar-se que serà útil en algun servei.

Què portar a Wukro que sigui necessari

Aclariment sobre què no portar a Wukro

Portar coses inútils a vegades és pitjor que no portar res, ja que després aquí tampoc se sap què fer-ne. Per això és tan important consultar sempre abans de portar certes coses.

De la mateixa manera, a vegades es porten coses a Wukro per a ús personal i al final de l’estança sobren i es volen deixar aquí… També és molt important consultar això, per no deixar coses que no s’utilitzin i puguin crear més complicació que solució.

S’haurà d’informar a Ángel Olaran de tot el material que es porti, tant per ús intern de la missió com per a ús en alguna activitat fora d’ella. Els repartiments de material per compte propi moltes vegades ocasionen conflictes fàcilment evitables.

Important conèixer la ubicació de la Missió

Per saber més coses sobre la Missió pots llegir la publicació on és la Missió de Sant Mary de Wukro.