Lliurament dels IV Reconeixements Ànima d’Honor Àngel Pujol

La nit del divendres 15 de novembre es va dur a terme el lliurament dels IV Reconeixements Ànima d’Honor Àngel Pujol. Va ser durant la XII Vetllada Solidària Ángel Olaran. L’Ajuntament de Mollerussa i el CIS Ángel Olaran son els impulsors d’aquests reconeixements que van rebre tres persones i dues entitats. La gala es va desenvolupar al Restaurant Resquitx i va aplegar més de 400 persones.

Imatge de les persones i entitats reconegudes amb l’Ànima d’Honor Àngel Pujol

A continuació la imatge de totes i tots els guanyadors dels Reconeixement Ànima d’Honor Àngel Pujol en la seva quarta edició. És a dir, Maria Neus Ros, Rafel Calvet, Rosa Mari Garcia, Club de Futbol Mollerussa -representat pel president Jaume Vallverdú- i Club d’Escacs Mollerussa -representat pel president Jaume Ribera-.

Lliurament dels IV Reconeixements Ànima d'Honor Àngel Pujol-26

Entrega dels guardons

L’Il·lm. Sr. Ramon Cónsola, diputat provincial, l’Il·lm. Sr. Carles Gibert, diputat provincial, l’Il·lm. Sr. Rafel Panadés, president del Consell Comarcal del Pla d’Urgell, l’Il·lm. Sr. Marc Solsona, alcalde de Mollerussa i el Sr. Josep Maria Pujol, president de la Fundació Centre d’Iniciatives Solidàries Ángel Olaran van ser els encarregats de lliurar els Reconeixments Ànima d’Honor Àngel Pujol.

Lliurament dels IV Reconeixements Ànima d'Honor Àngel Pujol-25

Maria Neus Ros Lluelles (Agramunt, 1941)

Maria Neus Ros Lluelles va rebre la distinció “per tots els anys dedicats, a través de la seva gran passió que és la música, a col·laborar amb les nostres entitats locals i molt especialment amb: l’Associació de dones L’Albada del Pla d’Urgell, de la que fa quinze anys n’és directora de la seva coral Grup Ressò de l’Albada; i també, amb la Parròquia de Mollerussa on acompanya musicalment les celebracions tocant l’orgue”.

Rafel Calvet Farreres (Mollerussa, 1948)

Rafel Calvet va ser distingit “per ser una persona participativa i molt involucrada en el desenvolupament de la Ciutat de Mollerussa ajudant en tot el que ha pogut a iniciatives dels àmbits sòcio-culturals sempre de forma altruista, amb ganes i posant el seu esforç, amb una discreció i humilitat admirables”.

Rosa Mari Garcia Setó (Torregrossa, 1959)

Rosa Mari Garcia Setó, reconeguda “per la seva vocació de voluntariat i de col·laboració altruista amb nombroses entitats representatives de Torregrossa i Mollerussa com: la Creu Roja, el Banc d’Aliments, la Llar Terres de Ponent i la Residència Can Jaques; així com amb moltes altres activitats que es realitzen durant l’any per a les que mai té un ‘no’ per resposta”.

Club de Futbol Joventut Mollerussa (Mollerussa, 1919)

CFJ Mollerussa va ser distingit “per arribar al seu centenari: mantenint l’essència de vinculació amb la seva gent i l’esperit integrador de la ciutat de Mollerussa i la seva comarca; i lluint l’escut i l’orgull de pertinença arreu del territori català dels jugadors dels seus avui 24 equips i el de totes les persones que han passat per les seves directives, entrenadors, delegats, treballadors, col·laboradors i socis, esdevenint una de les entitats més respectades i exitoses del panorama del futbol base formatiu i dels valors que fomenta l’esport”.

Club d’Escacs Mollerussa (Mollerussa, 1979)

El Club d’Escacs Mollerussa, rep la distinció “per la seva vocació formativa, model de club i aspiracions competitives assolides en el món dels escacs en els àmbits federatiu, amateur i escolar, sempre representant i donant a conèixer la ciutat de Mollerussa arreu del territori, durant aquests 40 anys des de la seva fundació”.