Vetllada de Reconeixements i amb autoritats de Wukro

La nit del divendres 15 de novembre va ser una vetllada de Reconeixements i amb autoritats de Wukro perquè van assistir a l’Acte el seu alcalde i la presidenta de la societat civil: Hailay Tinsuu Asgedom i Tsehaynesh Mehari Gebrehiwet, respecivament. A més, el pare Ángel Olaran també va ser-hi present, es va retre homenatge a empreses solidàries amb la Fundació i els assistents que van desitjar-ho van poder fer-se fotos al photocall muntat al hall del Restaurant Resquitx.

El Patronat de la Fundació i el pare Olaran van retre homenatge a dues empreses solidàries

Reconeixement a General Servei

L’empresa General Servei va rebre el Reconeixement de la nostra Fundació. Es va entregar una placa d’agraïment al Sr. Amadeu Roigé per totes les col·laboracions solidàries amb articles i regals al llarg de tots anys per la realització de la Tómbola Solidària de la Fira de Sant Josep. Sempre ha ajudat i donat el seu suport.

Reconeixement a Paprinsa i Ondupacart

Agraïment i atorgació del Reconeixement per part del Patronat de la Fundació al Sr. Xavier Farré i a la Sra. Tesa Balcells de les empreses Paprinsa i Ondupacart per la seva gran ajuda solidària.

Reconeixement a l’Agència de Viatges Ilertravel

Ramon Gotzens, de l’Agència de Viatges Ilertravel, va entregar al nostre president Josep Maria Pujol la seva col·laboració amb els campionats solidaris del joc de la botifarra. Va lliurar 4 caps de setmana al Món Sant Benet de Sant Fruitós de Bages pels guanyados finals dels campionats.

Hailay Tinsuu Asgedom, alcalde de Wukro

Tsehaynesh Mehari Gebrehiwet, presidenta de la societat civil de Wukro

Pare Ángel Olaran

Sorteig solidari de regals entre els participants

Signatura al Llibre d’Honor de l’Ajuntament de Mollerussa

L’alcade i la presidenta de la societat civil de Wukro van signar al Llibre de l’Ajuntament de Mollerussa. Uns instants abans havia firmat el guanyador del premi internacional Henry Acosta Patiño.

Visites a la Fundació

El mateix dia de la Vetllada van venir a la Fundació el Pare Ángel Olaran, l’alcalde de Wukro, Hailay Tinsuu Asgedom, la presidenta de la societat civil de Wukro, Tsehaynesh Mehari Gebrehiwet, el Pare José Luis Bandrés i el seminarista Iñigo de Alfonso.