La VIII Vetllada Solidària rep el suport institucional:

L’alcalde de MollerussaMarc Solsona, ha manifestat aquest matí el seu suport al president de la nostra fundació, Josep Maria Pujol, de cara al merecut reconeixement en record a Àngel Pujol i Gorné, fundador i ànima del CIS Ángel Olaran i que ens va deixar el passat mes de gener, en el decurs de la presentació de la VIII Vetllada Solidària en la que han assitit diferents col·laboradors de la nostra fundació.

Presentació Ajuntament Homenatge Àngel Pujol

L’alcalde de Mollerussa, Marc Solsona, i el president del Centre d’Iniciatives, Josep M. Pujol, en la presentació a l’ajuntament de l’acte d’homenatge a Àngel Pujol

L’homenatge se celebrarà el dissabte dia 3 d’octubre de 2015 a partir de 2/4 de 10 de la nit al Restaurant Resquitx i dins de la que serà la VIII Vetllada Solidària Ángel Olaran del 2015. En aquesta edició es comptarà amb la important presència del missioner Ángel Olaran, i també, de totes les ONG’s que li donem suport en la seva cooperació a Wukro, Etiòpia.

La VIII Vetllada Solidària rep el suport institucional a través de l’alcalde de la capital del Pla d’Urgell. Marc Solsona ha recollit i s’ha sumat gratament al sentiment popular de retre un merescut reconeixement en record a Àngel Pujol, destacant la seva solidaritat i el seu treball desenvolupat en l’ajuda a favor dels projectes de cooperació que dur a terme el missioner basc a Etiòpia.

La il·lusió del nostre #AmicÀngel va ser construir esperances de vida al costat del Pare Ángel Olaran, a qui va conèixer l’any 2005 al país Africà. Entre ells va sorgir una sincera amistat que va fructificar amb la creació del Colectivo de Soporte Ángel Olaran. Més endavant, l’any 2009 va crear la Fundació Privada Centre d’Iniciatives Solidàries Ángel Olaran per impulsar el programa “Wukro Social Development”.

L’acte aplegarà a moltes persones, associacions i entitats locals que també s’han sumat al reconeixement de la labor de l’Àngel en favor dels més necessitats del nord d’Etiòpia. Per tant, l’homenatge serà transversal i recollirà la pluralitat vers les inquietuds que van acompanyar l’Àngel Pujol al llarg de la seva vida.

Serà un acte emotiu i multitudinari, i alhora molt solidari, donat que servirà per recaptar fons per ajudar al Pare Ángel Olaran i als seus ‘Àngels de Wukro’, pels qui l’Àngel Pujol es va desviure fins a l’últim moment.

Des del web de l’ajuntament de Mollerussa també es fan ressò de la presentació de la Vetllada Solidària.