Protecció infants, ancians i desfavorits de Wukro el 2016

Protecció infants, ancians i desfavorits de Wukro el 2016

Des del CIS Ángel Olaran hem desenvolupat el projecte de protecció infants, ancians i desfavorits de Wukro el 2016 a través del missioner Ángel Olaran i de l’oficina de serveis socials de Wukro (WSDP).

El Pare Ángel Olaran va construir la seva pròpia estructura per cuidar els infants, ancians i desfavorits quan va arribar a Wukro (Etiòpia) fa més de 25 anys. Aquest projecte es porta a terme per ajudar a tots aquests col·lectius i que el missioner pugui vetllar per aquestes persones gràcies a les subvencions institucionals, aportacions de les sòcies i socis i donants, i també, als fons recaptats per la nostra fundació aconseguits en les diverses activitats que es realitzen al llarg de l’any.

Aquest projecte es va realitzant cada any. Accedeix al projecte del 2017 d’Ajuda als orfes de Wukro.

En el 2015 es va dur a terme el projecte Nens d’Etiòpia: Orfes de Wukro i la seva protecció. En aquella publicació expliquem amb més detall el projecte.

Aquest projecte de protecció infants, ancians i desfavorits de Wukro el 2016, dóna suport a aquelles nenes i nens orfes, ancians i persones desfavorides que necessiten la nostra ajuda per poder tirar endavant.

Protecció infants, ancians i desfavorits de Wukro el 2016

WSDP (oficina de serveis socials)

L’Oficina de Serveis Socials: WSDP (Wukro Social and Development Program) va ser posada en marxa per gestionar tots els programes d’ajuda social creats per Ángel Olaran. És una oficina imprescindible a Wukro que es dedica a atendre professionalment milers de persones que sol·liciten ajuda través d’un mètode just i rigorós sobre les necessitats de cadascú i amb l’esperit tan personal que té l’Ángel. L’Oficina de Serveis Socials funciona sobretot gràcies a les ajudes de les ONG, la majoria de les quals van destinades als orfes. Però, tanmateix, tracten de cobrir com poden altres col·lectius també molt necessitats: els més pobres, l’atenció als malats de la sida, cursos de planificació familiar, socors als ancians que viuen sols, etc. Per evitar qualsevol tipus de favoritisme, tot el que fan és d’acord amb l’ajuntament (werera), que està administrativament dividit en tres barris (kebeles).

Protecció infants, ancians i desfavorits de Wukro el 2016

Moltes gràcies per ajudar-nos

Aquest projecte consisteix a fer possible la provisió de sostre (lloguers), provisió educacional, provisió de suport nuticional, i provisió de serveis d’higiene i salut per tots aquests col·lectius que necessiten ajuda. Ángel Olaran sempre ha tingut molta sensibilitat envers les persones més desfavorides de Wukro, Etiòpia, i nosaltres, des del CIS Ángel Olaran li donem tot el nostre suport. Amb l’ajuda de totes i tots fem possible que aquest projecte sigui realitzable cada any. Per aquest motiu, agraïm la teva col·laboració i ajuda.

Si ho desitges, pots fer la donació directa a aquest projecte. Totes les donacions gaudeixen d’avantatges fiscals perquè som una fundació registrada i emetem el corresponent certificat de donació anual per presentar en la declaració de la renda.