Donació de 3000 € per la labor del pare Olaran per Obra Social la Caixa

Jordi Castro, Director Centre Empreses Lleida Est, Miquel Pascual Bosch, Director Àrea de Negoci d’Urgell – Pla d’Urgell – Segarra i David Pascual, director oficina Mollerussa, han fet l’entrega de la donació de 3000 € per la labor del pare Olaran per Obra Social la Caixa. D’aquesta manera, l’Obra Social “la Caixa” ha fet efectiva la col·laboració aquest dimarts 26 de novembre amb els projectes socials i humanitaris que realitza el missioner basc a la població de Wukro, Etiòpia.

Donació de 3000 € per la labor del pare Olaran per Obra Social la Caixa-1

Suport a la labor del pare Ángel Olaran

La subvenció atorgada a la Fundació Centre d’Iniciatives Solidàries Ángel Olaran serà destinada a cuidar les nenes i nens orfes i a les persones més vulnerables de la regió del Tigray. Contribuir a un projecte que pretén millorar les condicions de vida dels infants orfes i vulnerables, ancians i discapacitats indigents i marginats, i persones infectades i afectades pel VIH/SIDA. Tracta de millorar la condició de vida a través de l’educació, l’habitatge, combatent la inseguretat alimentària, aportant les necessitats bàsiques, el seu accés a serveis sanitaris, etc.

Ángel Olaran i la Missió de Wukro

Ángel Olaran és l’‘àngel de la guarda’ dels orfes de Wukro. Angel Olaran és Abba Melaku a Etiòpia. Així és conegut a Etiòpia i significa ‘pare àngel’. Tota una vida dedicada a projectes com el de protecció dels orfes i persones vulnerables de Wukro.

El projecte a favor dels orfes de Wukro permet ajudar-los a tenir un futur per al qual lluitar i apropa’ls a la qualitat de vida. Ajudar-los a “VIURE”. El missioner basc ha creat un sistema de protecció als més necessitats i els ha donat el suport necessari perquè tinguin un futur millor. Una labor a la qual es dóna suport des de la Fundació CIS Ángel Olaran. Tracta de potenciar l’educació com una eina fonamental per oferir oportunitats a la joventut de Wukro i crear una nova generació responsable tant en les seves vides personals i familiars, com en el món laboral.

Agraïment del president del CIS Ángel Olaran

Josep Maria Pujol, president de la nostra Fundació, va expressar-los el seu agraïment per l’aportació econòmica perquè és important per ajudar a fer front a les necessitats de Wukro.

Donació de 3000 € per la labor del pare Olaran per Obra Social la Caixa-2