Presentació IV Reconeixements Ànima amb distinció a Henry Acosta

La presentació IV Reconeixements Ànima amb distinció a Henry Acosta s’ha fet públic aquest matí de 8 d’octubre als mitjans de comunicació. Marc Solsona, alcalde de Mollerussa, i Josep Maria Pujol, president del Centre d’Iniciatives Solidàries, han donat a conèixer el veredicte del jurat del premi internacional Reconeixement Ànima Abba Melaku que en aquesta quarta edició se li atorgarà a Henry Acosta, facilitador per a la pau a Colòmbia.

Els Reconeixements Ànima Ciutat de Mollerussa, impulsats per l’Ajuntament de Mollerussa i el Centre d’Iniciatives Solidàries Ángel Olaran tenen caràcter honorífic i anual. Van crear-se amb l’objectiu de premiar la solidaritat, tant a nivell internacional com en el nostre territori.

Presentació IV Reconeixements Ànima amb distinció a Henry Acosta-1

Pots llegir la informació sobre el guanyador Henry Acosta facilitador per la pau a Colòmbia que es lliura en la gala dels IV Reconeixements Ànima i XII Vetllada Solidària Ángel Olaran la nit del divendres 15 de novembre en el marc de la celebració del tradicional sopar solidari, en la qual hi assisteix el missioner Ángel Olaran.

La decisió del jurat

El jurat va voler reconèixer la labor que ha dut a terme Henry Acosta. El jurat del guardó està format pel rector de la Universitat de Lleida, Jaume Puy; el fundador de l’Institut de Recerca Biomèdica de Barcelona, Joan Josep Guinovart, i el director general de Cooperació al Desenvolupament del Govern de la Generalitat, Manel Vila, juntament amb Marc Solsona i Josep Maria Pujol.

El Reconeixement Ànima Abba Melaku per a Henry Acosta

Per a conèixer el guanyador d’aquesta quarta edició, hem fet dues publicacions que pots llegir en aquest mateix web perquè Henry Acosta és la figura clau en els Acords de Colòmbia.

Propostes pels Reconeixements Ànima d’Honor Àngel Pujol

La vetllada també serveis per lliurar com els darrers anys i que en l’anterior edició van ser uns emocionants Reconeixement Ànima d’Honor Àngel Pujol a 5 entitats o persones del territori més proper que hagin destacat per la seva trajectòria o pel seu treball en l’àmbit cultural, esportiu, educatiu o solidari. Per aquest motiu, es va obrir un procés de participació popular demanat a les entitats de Mollerussa i també a la ciutadania en general que aportessin candidatures mereixedores d’aquests reconeixement abans del 15 d’octubre presencialment, per correu electrònic u ordinari al Centre d’Iniciatives Solidàries Àngel Olaran, o bé, des d’aquest web fent la proposta Reconeixements Ànima.

Després d’estudiar les propostes rebudes, una comissió integrada per representants de l’Ajuntament i del Centre d’Iniciatives Solidàries Ángel Olaran escull les persones o entitats que seran reconegudes en l’actual edició.

Inscripcions per a la gala i vetllada solidària

Per assistir a la celebració del divendres 15 de novembre es podia fer des d’aquest web o a la seu de la nostra Fundació.

Presentació IV Reconeixements Ànima amb distinció a Henry Acosta-2

Publicacions a la premsa

Mollerussa TV

Enllaç a la publicació de la informació i el vídeo de la notícia dels Reconeixements a Mollerussa TV.

Diari Segre

Presentació IV Reconeixements Ànima amb distinció a Henry Acosta