Emocionants Reconeixements Ànima d’Honor Àngel Pujol

En l’XI Vetllada Solidària Ángel Olaran es van lliurar uns emocionants Reconeixements Ànima d’Honor Àngel Pujol. L’Ajuntament de Mollerussa i la Fundació del Centre d’Iniciatives Solidàries Ángel Olaran són els impulsors d’aquests premis merescuts per tots els guanyadors. Tres persones i dues entitats van rebre els atorgaments dels guardons en la III Edició dels Reconeixements Ànima Ciutat de Mollerussa.

La gala del llirament dels III Reconeixements Ànima i XI Vetllada Solidària es va fer al Restaurant Resquitx i va aplegar unes 420 persones en la nit del divendres 9 de novembre de 2018 en la que els assistents varem poder estrenar el photocall dels Reconeixements Ànima.

Imatge dels guardonats amb l’Ànima d’Honor Àngel Pujol

Imatge de totes i tots els guanyadors dels Reconeixement Ànima d’Honor Àngel Pujol en la seva tercera edició. És a dir, Associació de Dones Albada, Grup Excursionista Serralada, Teresa Codony, Ramon Monfà i Salvador Duran.

Lliurament dels guardons

L’Il·lm. Sr. Eloi Bergós, vicepresident de la Diputació de Lleida, l’Il·lm. Sr. Marc Solsona, alcalde de Mollerussa, el Sr. Josep Maria Pujol, president de la Fundació Centre d’Iniciatives Solidàries Ángel Olaran i l’Il·lm. Sr. Joan Trull, president del Consell Comarcal del Pla d’Urgell, van lliurar els Reconeixements Ànima d’Honor Àngel Pujol.

Associació Dones Albada

Per haver assolit amb escreix i de forma sostinguda l’objectiu fundacional fixat l’any 1990 d’esdevenir un espai de relació afectiu i efectiu per a Mollerussa i la comarca del Pla d’Urgell; gràcies a l’organització continuada d’activitats socioculturals i de lleure adreçades a tothom, i participació permanent als esdeveniments populars i solidaris que han sabut promoure uns equips de Juntes sempre motivats i compromesos.

Va recollir el guardó la seva presidenta, Sra. Teresa Granó. Li va lliurar l’Il·lm. Sr. Marc Solsona, alcalde de Mollerussa.

Agrupament Excursionista Serralada

Per la seva visió i treball al voltant de la importància de connectar esport i cultura, mitjançant el foment de l’excursionisme i l’organització d’activitats informatives i formatives per motivar a la pràctica de l’esport i per conèixer millor el medi natural del nostre entorn; amb tot el que, en aquests primers 40 anys, han contribuït especialment a inculcar els valors de l’esforç, la superació, el respecte per la natura, i l’amistat des dels més petits als més grans.

Recull el guardó la seva presidenta, Sra. Anna Moragues. Li va lliurar el Sr. Josep M. Pujol, president de la Fundació CIS Ángel Olaran.

Teresa Codony Balañá

Per la manera amb què durant tota una vida s’ha entregat a la seva vocació, l’ensenyament, exercint de mestra d’escola durant més de 30 anys transmetent els valors de la voluntat, la il·lusió i la generositat; i, amb un esperit de treball que encara avui la motiva, de manera altruista,  a donar classes de pintura i dedicar molt del seu temps a ajudar els altres.

Li va lliurar el guardó l’Il·lm. Sr. Eloi Bergós, vicepresident de la Diputació de Lleida.

Ramon Monfà Escolà, Fill Adoptiu de Mollerussa,

Per la seva trajectòria vocacional i reinvenció constant dins del món de la cinematografia, en què començant de manera amateur -fent de director, de guionista, i de productor de curtmetratges-, ha arribat a ser un  professional reconegut i premiat pel sector del cinema, a partir de la creació de la seva productora “Monfà Films” amb la que va endinsar-se al món del llargmetratge, on va portar el nom de Mollerussa arreu.

Va rebre el guardó de l’Il·lm. Sr. Joan Trull, president del Consell Comarcal del Pla d’Urgell.

Salvador Duran Massó

Per la seva aportació i dedicació a la promoció de l’esport de Mollerussa, durant més de 50 anys, en els quals va fundar el Club de Voleibol Femení, va ser president del Club de Natació, i també membre de la junta del CFJ Mollerussa; tot compaginant el seu rol de directiu esportiu amb el de cronista i altaveu dels esdeveniments esportius i sòcio-culturals de la ciutat com la Fira de Sant Josep o el Concurs Nacional de Vestits de Paper, firmant amb el pseudònim de “SADU”.

Li va lliurar el guardó el Sr. Josep M. Pujol, president de la Fundació CIS Ángel Olaran.

Imatge de la sala dels Reconeixements Ànima

Imatge de la sala del Restaurant Resquitx on es va celebrar la tercera edició dels Reconeixements Ànima. Aquella nit, també va ser Helena Maleno distingida amb el Reconeixement Ànima Abba Melaku. I també es van fer Reconeixements des de la nostra Fundació.