III Reconeixements Ànima i XI Vetllada Solidària Ángel Olaran

III Reconeixements Ànima i XI Vetllada Solidària Ángel Olaran

El CIS Ángel Olaran celebra la tradicional vetllada solidària anual i amb l’Ajuntament de Mollerussa continuant amb les distincions en honor a Àngel Pujol amb dels Reconeixements Ànima Ciutat de Mollerussa. Els III Reconeixements Ànima i XI Vetllada Solidària Ángel Olaran es celebren el divendres 9 de novembre, a les 21.00 h, al Restaurant Resquitx. La vetllada compta un any més amb l’estimable presència del Pare Ángel Olaran.

Pots consultar tota la informació a les publicacions Helena Maleno distingida amb el Reconeixement Ànima Abba Melaku i emocionants Reconeixements Ànima d’Honor Àngel Pujol.

Podies fer la teva inscripció en aquest web o en la seu de la nostra Fundació.

Els reconeixements, amb caràcter honorífic i anuals, serveixen per a premiar la solidaritat i preservar la figura d’Àngel Pujol. La tradicional vetllada solidària compleix amb l’objectiu d’obtenir fons per ajudar als orfes de Wukro, pels qui l’Àngel Pujol es va desviure. El preu de la inscripció a l’entrega dels reconeixements i al sopar solidari era de 45 €. L’esdeveniment era al Restaurant Resquitx.

III Reconeixements Ànima i XI Vetllada Solidària Ángel Olaran

Els III Reconeixements Ànima repetiren escenari

II Reconeixements Ànima i X Vetllada Solidària Ángel Olaran

Tinguerem la presència del Pare Ángel Olaran, Dr. Honoris Causa per la UdL

Angel Olaran-2

Vetllada de merescuts Reconeixements

Els guardons dels Reconeixements Ànima Ciutat de Mollerussa s’atorguen a un guanyador del premi honorífic internacional elegit per un jurat molt qualificat i altres guardons locals que requereixen la implicació de les persones, associacions i entitats del nostre territori per a l’elecció dels guanyadors dels Reconeixements Ànima d’Honor Àngel Pujol a través de les seves propostes de candidats.

La vetllada aplega moltes persones, associacions i entitats locals que estan molt involucrats amb el projecte a favor dels més necessitats del nord d’Etiòpia i aquest any també amb els III Reconeixements Ànima Ciutat de Mollerussa. És un acte transversal que recull la pluralitat de la ciutat de Mollerussa i la d’un àmbit més ampli del territori i també persones sensibilitzades i involucrades amb la labor del missioner basc. Els Reconeixements Ànima i la Vetllada Solidària Ángel Olaran és un acte molt emotiu i multitudinari, i alhora mantè el vessant solidari de la nostra fundació.

En la vetllada també es faran reconeixements molt especials a persones que ajuden al Centre d’Iniciatives Solidàries al llarg de l’any.

Àngel Pujol es va dedicar els darrera anys a construir esperances de vida al costat del Pare Ángel Olaran, a qui va conèixer l’any 2005 al país Africà. Entre ells va sorgir una sincera amistat que va fructificar amb la creació del Colectivo de Soporte Ángel Olaran. Més endavant, l’any 2009 va crear la Fundació Privada Centre d’Iniciatives Solidàries Ángel Olaran per a impulsar el programa “Wukro Social Development Program (WSDP)”.

Inscripcions i donacions Fila 0

Moltes gràcies a totes i tots els que ens heu ajudat perquè aquests III Reconeixements Ànima i XI Vetllada Solidària Ángel Olaran fossin una altra vegada possibles. La vostra col·laboració ha estat decissiva per a fer que l’edició d’enguany tornés a esdevenir tot un èxit de participació i d’ajuda a Wukro, Etiòpia.

La inscripció es podia fer en aquest lloc web o a la seu de la nostra fundació. Als qui malauradament no vau poder assistir-hi, podieu aportar, si ho desitjaveu, el vostre granet de sorra fent una donació Fila 0.

Una vetllada de merescuts reconeixements, i també de suport a causes solidàries com l’ajuda orfes de Wukro i protecció persones vulnerables etíops.

Si t’agraden iniciatives solidàries com aquesta i la tasca del Centre d’Iniciatives Solidàries Ángel Olaran t’animem a fer-te soci o sòcia.

Moltes gràcies!!

Suport:

Coordinadora Lleida-Logo

ACCD-logo

Recordant la II edició

El guanyador del premi internacional va ser l’activista israelià Meir Margalit. Va recollir el guardó demanant diàleg per la Pau.

Recordant la I Edició

Els Reconeixements Ànima van veure la llum fa un parell d’anyst i més de 600 persones van assistir a l’entrega del guardó internacional als Cascos Blancs de Síria i als Reconeixements Ànima d’honor Àngel Pujol del 2016 dins del sopar solidari de la nostra fundació.