Emotius Reconeixements Ànima d’Honor Àngel Pujol

En la tradicional Vetllada Solidària Ángel Olaran es van lliurar uns emotius Reconeixements Ànima d’Honor Àngel Pujol. Impulsats per l’Ajuntament de Molleussa i el Centre d’Iniciatives Solidàries Ángel Olaran, els reconeixements van complir amb les expectatives creades, i les persones i entitats reconegudes van fer-se mereixedores dels guardons de la I Edició dels Reconeixements Ànima Ciutat de Mollerussa.

La gala del lliurament dels premis es va fer en la 9a Vetllada Solidària Ángel Olaran. Més de 600 persones van assistir a l’acte al Restaurant Resquitx la nit del dissabte 5 de novembre de 2016.

Es van rebre 140 propostes a través d’un procés de participació popular, de les quals se’n van escollir 35, 5 de les quals van rebre el reconeixement en aquesta primera edició.

Emotius Reconeixements Ànima d'Honor Àngel Pujol

Distincions

Acudam

Per la seva encomiable tasca des de l’any 1975, dirigida a les persones amb discapacitat intel·lectual, així com la seva visió en crear un model empresarial pioner, des de les Terres de Lleida, orientat a assolir la seva integració social i laboral, mitjançant activitats i serveis per millorar la seva qualitat de vida, nivell d’autonomia i benestar de les seves famílies.

Agrupació Sardanista Mollerussa

Per ser un exemple de contribució a la difusió i el prestigi de les tradicions de Catalunya, amb una trajectòria de mes 70 anys plena d’actes participatius, accions formatives i de difusió  que l’han convertit en una de les entitats amb més solera entre  les associacions i agrupacions sardanistes de Catalunya fins al punt de fer que Mollerussa hagi assolit ser la quarta capital de la Sardana 2016; així com per suport i  implicació demostrats  amb les iniciatives culturals i socials de les altres organitzacions de la capital del Pla d’Urgell.

Maria Engràcia Rosell Valls

Per tota una vida de col·laboració i entrega a l’activitat associativa, cultural i solidària a Mollerussa, i molt especialment per la manera en què ho ha fet amb  sentiment, compromís i desinterès, en definitiva per la seva bondat, humilitat, senzillesa, proximitat i simpatia que han fet d’ella un vertader i entranyable personatge de Mollerussa.

Ramon Ripoll Pujol

Per la seva implicació i dedicació al llarg de tota la vida en labors de voluntariat, amb humilitat i discreció, alhora que creant vincles de forma generosa i empàtica en tots aquells projectes que ha participat, i en els que ha esdevingut un veritable exemple de tenacitat i d’il·lusió per a les persones que han tingut el privilegi de poder col·laborar amb ell.

Jaume Raventós Jardí

Per la seva llarga i continuada trajectòria des del 1970 al Club Futbol Joventut Mollerussa, de qui en fou president durant deu anys, a partir de la temporada 94-95; càrrec des del qual va potenciar de manera compromesa i determinant l’accés dels nens i nenes de Mollerussa, de tot el Pla d’Urgell i de les comarques veïnes al món de l’esport, fomentant els valors de la convivència, el treball en equip i la cultura de l’esforç, i fent que més de tres-cents arribessin a formar part del planter del club.

Els guardons van ser lliurats per Marc Solsona, alcalde de Mollerussa, Josep Maria Huguet, president del Consell Comarcal del Pla d’Urgell, i Rosa Maria Perelló, vicepresidenta segona de la Diputació de Lleida.

Els Reconeixements Ànima d’Honor Àngel Pujol són els premis locals dels Reconeixements Ànima Ciutat de Mollerussa. La informació sobre el guardó internacional la podeu llegir clicant sobre els Cascos Blancs creen admiració en els Reconeixements Ànima.

Aquella mateixa nit també es van fer entrega de plaques commemoratives per reconeixements a la seva solidaridat amb el CIS Angel Olaran.

Podeu veure en aquest enllaç totes les imatges de la vetllada solidària.