Els assistents als Reconeixements Ànima estrenen el photocall

En la XI Vetllada Solidària Ángel Olaran, els assistents als Reconeixements Ànima estrenen el photocall a la seva arribada i immortalitzen el moment per al record amb el rere fons de l”À’ d’Ànima i el ‘cor’ del CIS Ángel Olaran.

Un photocall de gairebé quatre metres a l’entrada dreta del hall del Restaurant Resquitx va donar la benvinguda a les persones que van assistien a la tercera edició dels Reconeixements Ànima. Aquelles que ho van desitjar van poder fer-se la corresponent fotografia de família. Moltes d’elles van acompanyar-se també del Pare Ángel Olaran i guardaran un bon record d’aquella nit emotiva. Però també, en acabar la Vetllada altres persones van aprofitar el darrer minut per fer-se una foto.

Per altra part, també cal destacar les imatges dels mateixos guanyadors de Reconeixements Ànima que una estona després van rebre el valuós guardó en l’Acte que organitza conjuntament l’Ajuntament de Mollerussa i la nostra Fundació.

Aquí teniu algunes de les imatges capturades la nit del divendres 9 de novembre de 2018 gràcies a la col·laboració d’Ivan Talavera de Videoperformance, però trobareu més imatges en l’enllaç: Photocall Reconeixements Ànima 2018.

Moltes gràcies a totes i tots els que vau participar del photocall i vau compartir aquell instant especial.

420 Persones van omplir la sala del Restaurant Resquitx

Els 420 assistents als Reconeixements Ànima van celebrar l’Acte en una de les sales del Restaurant Resquitx. Van gaudir que fos Helena Maleno distingida amb el Reconeixement Ànima Abba Melaku. També van ser presents en l’atorgament dels emocionants Reconeixements Ànima d’Honor Àngel Pujol.