Perfumeria Internacional i Dachser són reconegudes pel CIS

Des de la Fundació Centre d’Iniciatives Solidàries Ángel Olaran es valora l’ajuda que rep d’empreses i d’aquesta manera Perfumeria Internacional i Dachser són reconegudes pel CIS Ángel Olaran en la XI Vetllada Solidària Ángel Olaran. Se’ls va reconèixer les seves tasques de suport a favor de la nostra fundació i també a favor del Pare Ángel Olaran.

Aquests reconeixements es van dur a terme dins dels III Reconeixements Ànima i XI Vetllada Solidària Ángel Olaran que es va celebrar el divendres 9 de novembre de 2018 al Restaurant Resquitx amb l’assistència d’unes 420 persones en la que era la tercera edició dels Reconeixements Ànima Ciutat de Mollerussa. Aquella nit, és Helena Maleno distingida amb el Reconeixement Ànima Abba Melaku.

Un acte molt emotiu en el que es va fer el lliurament del guardó del premi internacional. Per altra part, també hi van haver uns emocionants Reconeixements Ànima d’Honor Àngel Pujol. Aquests últims reconeixements van ser per 2 entitats i 3 persones del nostre àmbit territorial més proper per a premiar la seva trajectòria.

Perfumeria Internacional i Dachser Lleida són reconegudes pel CIS

Entrega de plaques commemoratives

Els reconeixements per la seva solidaritat amb el CIS Angel Olaran van ser, per ordre d’entrega, per a Joan Simon de Perfumeria Internacional i Andrés Alcaraz de Dachser Lleida.

Agraïment a Perfumeria Internacional

El nostre president Josep Maria Pujol i Gorné, acompanyat de tots els membres del Patronat, va entregar una placa de reconeixement a Joan Simon de Perfumeria Internacional.

Perfumeria Internacional i Dachser Lleida són reconegudes pel CIS_135

Agraïment a Dachser Lleida

Josep Maria Pujol i Gorné, acompanyat de tots els membres del Patronat del CIS Ángel Olaran, va lliurar una placa de reconeixement a Andrés Alcaraz de Dachser Lleida.

Perfumeria Internacional i Dachser Lleida són reconegudes pel CIS_137

Viatges Ilertravel col·labora amb els campionats solidaris de botifarra

El nostre president Josep Maria Pujol va agrair a Ramon Gotsens, de Viatges Ilertravel, la seva col·laboració amb 4 caps de setmana al Món Sant Benet de Sant Fruitós de Bages pels guanyadors dels campionats solidaris del joc de la botifarra.

PREMIS ANIMA 2018_138

Sorteig solidari

Mariví Chacón, presentadora de l’acte, amb l’estimable col·laboració del Pare Ángel Olaran i de Josep Balagué, membre del Patronat de la Fundació, van posar fi a la Vetllada amb el tradicional sorteig solidari de regals entre les persones assistents que van col·laborar amb la compra de tires.

Perfumeria Internacional i Dachser Lleida són reconegudes pel CIS_133

Moltes gràcies per la vostra solidaritat!

Els guanyadors del sorteig solidari van recollir els regals donats per empreses col·laboradores amb el Centre d’Iniciatives Solidàries Ángel Olaran. Moltes gràcies a totes i tots els que hi vau participar solidàriament perquè els fons aconseguits també van destinats als projectes del missioner Ángel Olaran a Wuikro, Etiòpia!

Suport:

Coordinadora Lleida-Logo

ACCD-logo