9a Vetllada Solidària Ángel Olaran i Reconeixements Ànima 2016

9a Vetllada Solidària Ángel Olaran i Reconeixements Ànima 2016

El CIS Ángel Olaran prepara la tradicional vetllada solidària que enguany amb l’Ajuntament de Mollerussa impulsen la creació de distincions en honor a Àngel Pujol amb dels Reconeixements Ànima Ciutat de Mollerussa. La 9a Vetllada Solidària Ángel Olaran i Reconeixements Ànima 2016 es celebrarà el dissabte 5 de novembre al Restaurant Resquitx. La vetllada comptarà amb l’estimable presència del Pare Ángel Olaran.

La presentació Reconeixements Ànima amb premi internacional i locals es va fer el passat 13 de setembre a l’Ajuntament de Mollerussa. Els reconeixements, amb caràcter honorífic i anuals, serviran per premiar la solidaritat i preservar la figura d’Àngel Pujol. A més, seguirà cumplint l’objetiu de recaptar fons per ajudar als seus ‘Àngels de Wukro’, pels qui l’Àngel Pujol es va desviure fins a l’últim moment de la seva vida. El preu de la inscripció al sopar solidari serà de 35 €. El mateix preu de l’última vetllada en la que es va omplir la sala amb 615 persones.

9a Vetllada Solidària Ángel Olaran i Reconeixements Ànima 2016

Acte emotiu, multitudinari i solidari

La vetllada aplegarà enguany també a moltes persones, associacions i entitats locals que estan involucrats amb el projecte a favor dels més necessitats del nord d’Etiòpia i aquest any també amb els Reconeixements Ànima 2016. Per tant, serà transversal i recollirà la pluralitat de la ciutat de Mollerussa. I també, la d’un àmbit més ampli del territori. Sens dubte, la 9a Vetllada Solidària Ángel Olaran i Reconeixements Ànima 2016 serà un acte molt emotiu i multitudinari, i alhora mantindrà el vessant solidari de la nostra fundació.

La 9a Vetllada Solidària Ángel Olaran i Reconeixements Ànima 2016 servirà un any més per recaptar fons i ajudar Wukro com era la il·lusió del nostre #AmicÀngel. Però també es celebraran els importants Reconeixements Ànima 2016. Recordem que l’Àngel Pujol es va dedicar els darrera anys a construir esperances de vida al costat del Pare Ángel Olaran, a qui va conèixer l’any 2005 al país Africà. Entre ells va sorgir una sincera amistat que va fructificar amb la creació del Colectivo de Soporte Ángel Olaran. Més endavant, l’any 2009 va crear la Fundació Privada Centre d’Iniciatives Solidàries Ángel Olaran per impulsar el programa “Wukro Social Development Program (WSDP)”.

II Reconeixements Ànima 2017

El pròxim 6 d’octubre de 2017 es celebraran els II Reconeixements Ànima i X Vetllada Solidària Ángel Olaran.

Molta més informació en els següents enllaços

Els Cascos Blancs creen admiració en els Reconeixements Ànima

Emotius Reconeixements Ànima d’Honor Àngel Pujol

Recordant la 8a Vetllada Solidària Ángel Olaran

En l’edició anterior es va retre un merescut reconeixement en record a Àngel Pujol i Gorné, fundador i ànima del CIS Ángel Olaran i que ens va deixar el gener de l’any 2015.

VIII Vetllada Solidària Ángel Olaran 2015-2

Inscripcions i donacions Fila 0 per la 9a Vetllada Solidària Ángel Olaran

La teva ajuda i col·laboració és molt important per fer que aquest esdeveniment sigui un èxit de participació i d’ajuda a Wukro, Etiòpia, al col·laborar amb els projectes del Pare Ángel Olaran. T’ho agraïrem moltíssim.

Moltes gràcies!!