Fer-se sòcia o soci del CIS Ángel Olaran

Fer-se sòcia o soci del CIS Ángel Olaran

Ara tens l’oportunitat de sumar-te a la nostra causa i lluitar per a un món més just. Ara es pot fer-se sòcia o soci del CIS Ángel Olaran amb una donació de 18 € al mes per cuidar d’un orfe de Wukro, Etiòpia, per a què pugui menjar i anar a l’escola; o amb 9 € per a donar-li mitja pensió. El Pare Ángel Olaran es desviu cada dia per a protegir-los i ajudar-los a viure.

T’animes a col·laborar amb 60 cèntims al dia? Et pot ser poc per a tu, però és MOLT per a ell.

Fer-se sòcia o soci del CIS Ángel Olaran

Fes-te sòcia o soci, elegeix l’import de la donació, el moment i la forma. Emetem Certificats de Donació per a què puguis beneficiar-te de deduccions fiscals. La teva col·laboració és MOLT per a ells.

T’ajudem a fer-te sòcia o soci? Et truquem nosaltres?

Deixa el teu número de telèfon i el teu nom i et truquem al més aviat possible

El teu nom

Moltíssimes gràcies per fer-ho!! 

Compartir la labor d’Ángel Olaran en ajudar Wukro, Etiòpia

Fer-se sòcia o soci del CIS Ángel Olaran

Al 2019 gaudeix dels avantatges fiscals

El 2019 segueixen vigents els mateixos avantatges fiscals vigents a partir del 2016, on vas poder multiplicar la teva aportació pel mateix cost.

Des del 2016 es premia la fidelitat a les donacions a la mateixa entitat. Es va començar a aplicar la deducció del 75 % dels primers 150 € i molts altres avantatges fiscals que segueixen vigents pels pròxims anys. A partir dels primers 150€ la desgravació fiscal és del 30 %. Aquest 30 % es converteix en un 35 % si s’ha donat en els dos anys anteriors a la mateixa entitat.

Les novetats de la Llei 49/2002, de règim fiscal de les entitats sense finalitats lucratives i dels incentius fiscals al mecenatge, van comportar un tractament fiscal més beneficiós per a les teves aportacions a la Fundació P. CIS Ángel Olaran.

Les desgravacions fiscals són un incentiu més per a fer donacions a projectes solidaris com el nostre per ajuda orfes de Wukro i protecció persones vulnerables etíops.

Pots fer ara mateix un Donatiu Angel Olaran per ajudar Etiòpia

Si et va millor, pots fer un donatiu amb transferència al nostre compte bancari:

BSCH (B. Santander): ES8300491886742010703392

Si desitges rebre el Certificat de Donació, envia’ns un correu electrònic a info@isolidaries.org per a beneficiar-te dels avantatges fiscals, tal com ho fan les nostres sòcies i socis amb les seves donacions.

Fer-se sòcia o soci del CIS Ángel Olaran

Tot el que no es dóna es perd

A partir del 2016 van millorar els avantatges fiscals

I, a més, premien la fidelitat a les donacions a la mateixa entitat. S’aplica un 75 % de deducció dels primers 150 €. Això vol dir que la donació dels primers 150 € tenen un cost final de 37,5 €.

Incentius-fiscals-donacions-cis-angel-olaran

El 2015 donar més et va suposar el mateix!

Un increment de la quota o aportació anual a 150 € (en lloc dels 100 € del 2014), com que es recuperava el 50 %, l’esforç econòmic final era el mateix de 75 € que el 2014.

Els incentius van millorar a l’any 2014

Una persona que l’any 2014 va donar 100 €, en recuperava 25 € (25 %). El seu cost havia estat de 75 €.

Hazte socio del CIS Ángel Olaran

Change this in Theme Options
Change this in Theme Options