Fer-se sòcia o soci del CIS Ángel Olaran

Ara tens l’oportunitat de sumar-te a la nostra causa i lluitar per a un món més just. Ara es pot fer-se sòcia o soci del CIS Ángel Olaran amb una donació de 18 € al mes per cuidar d’un orfe de Wukro, Etiòpia, per a què pugui menjar i anar a l’escola; o amb 9 € per a donar-li mitja pensió. El Pare Ángel Olaran es desviu cada dia per a protegir-los i ajudar-los a viure.

T’animes a col·laborar amb 60 cèntims al dia? Et pot ser poc per a tu, però és MOLT per a ell.

Accedeix a fer un donatiu puntual o de forma recurrent per elegir l’import del donatiu i la periodicitat d’aquest.

Vull fer un donatiu!

Rebràs el Certificat de Donació per a què puguis beneficiar-te de les deduccions fiscals.

La teva col·laboració és MOLT per a elles i ells.

Fer-se sòcia o soci del CIS Ángel Olaran

Compartir la labor d’Ángel Olaran en ajudar Wukro, Etiòpia

El 2020 increment de les deduccions fiscals per donatius a ONG

El ‘Real Decreto-Ley 17/2020’, de 5 de maig publicat al BOE de 6 de maig de 2020 inclou una modificació de l’article 19 de la ‘Ley 49/2002’ que incrementa en cinc punts percentuals les deduccions per donacions a ONG.

Aquest increment afecta les donacions realitzades per contribuents d’IRPF i per contribuents de l’Impost sobre la Renda de No Residents que operen en territori espanyol sense establiment permanent. Els nous percentatges de deducció s’apliquen des d’1 de gener de 2020 a les donacions a entitats acollides a la ‘Ley 49/2002, de 23 de diciembre, de régimen fiscal de las entidades sin fines lucrativos y de los incentivos al mecenazgo’.  Per tant, aquests nous percentatges de deducció s’aplicaran en la declaració de la renda de 2020.

Els nous percentatges de deducció en l’IRPF són els següents:

Deducció del 80% per als primers 150 euros donats.

A partir d’aquest import, és a dir, per a l’import donat per sobre dels primers 150 euros:

Deducció del 35%.

Deducció del 40% si es tracta de donacions periòdiques realitzades durant almenys tres anys a la mateixa entitat per un import igual o superior.

La resta de deduccions fiscals per a persones jurídiques en l’Impost de Societats són:

Les donacions a ONG no són despesa deduïble en l’Impost de Societats. No obstant això, poden donar lloc a deduccions fiscals en quota en la mesura en què l’entitat receptora de la donació (fundació o associació d’utilitat pública) pugui i hagi optat pel règim fiscal especial de la ‘Ley 49/2002, de 23 de diciembre, de régimen fiscal de las entidades sin fines lucrativos y de los incentivos al mecenazgo’.

El percentatge de deducció en quota en l’Impost sobre Societats és del 35% (amb el límit del 10% de la base imposable). Aquesta deducció s’incrementa al 40% per a les donacions realitzades a una mateixa entitat per igual o superior import durant almenys tres anys. Les quantitats no deduïbles es poden aplicar en els períodes impositius que conclouen en els deu anys immediats i successius.

Les novetats de la Llei 49/2002, de règim fiscal de les entitats sense finalitats lucratives i dels incentius fiscals al mecenatge, comporten un tractament fiscal més beneficiós per a les teves aportacions a la Fundació P. CIS Ángel Olaran.

Les desgravacions fiscals són un incentiu més per a fer donacions a projectes solidaris com el nostre d’ajuda orfes i persones més necessitades de Wukro.

Pots fer ara mateix un donatiu a favor de la labor del Pare Ángel Olaran a Wukro, Etiòpia.

Si et va millor, pots fer un donatiu amb transferència al nostre compte bancari:

BSCH (B. Santander): ES8300491886742010703392

Si desitges rebre el Certificat de Donació, cumplimenta el formulari de donatiu amb transferència per a beneficiar-te dels avantatges fiscals, tal com ho fan les nostres sòcies i socis amb les seves donacions.

Deduccions Fiscals 2020

Fins al 2019 s’aplicaven els mateixos avantatges fiscals vigents a partir del 2016

Les deduccions fiscals vigents a partir del 2016, on vas poder multiplicar la teva aportació pel mateix cost, s’han aplicat fins al 2019.

Des del 2016 es premiava la fidelitat a les donacions a la mateixa entitat. Es va començar a aplicar la deducció del 75 % dels primers 150 €. A partir dels primers 150€ la desgravació fiscal era del 30 %. Aquest 30 % es convertia en un 35 % si s’havia donat en els dos anys anteriors a la mateixa entitat.

Fer-se sòcia o soci del CIS Ángel Olaran

A partir del 2016 van millorar els avantatges fiscals

I, a més, premiaven la fidelitat a les donacions a la mateixa entitat. S’aplicava un 75 % de deducció dels primers 150 €. Això volia dir que la donació dels primers 150 € tenien un cost final de 37,5 €.

Incentius-fiscals-donacions-cis-angel-olaran

El 2015 donar més et va suposar el mateix!

Un increment de la quota o aportació anual a 150 € (en lloc dels 100 € del 2014), com que es recuperava el 50 %, l’esforç econòmic final era el mateix de 75 € que el 2014.

Els incentius van millorar a l’any 2014

Una persona que l’any 2014 va donar 100 €, en recuperava 25 € (25 %). El seu cost havia estat de 75 €.

Hazte socio del CIS Ángel Olaran

Tot el que no es dona, es perd

Moltíssimes gràcies per la teva col·laboració!

Fer-se sòcia o soci del CIS Ángel Olaran

T’ajudem a fer-te sòcia o soci? Et truquem nosaltres?

El teu nom (requerit)

El teu número de telèfon (requerit)

El teu E-Mail

El responsable del tractament de les seves dades personals és la Fundació Privada Centre d’Iniciatives Solidàries Ángel Olaran amb la finalitat de tramitar la seva sol·licitud com a condició com a sòcia|soci donant. Pot exercir els seus drets davant el responsable del tractament. Pot consultar la informació addicional en la Política de Privacitat.

He llegit i accepto la Política de Privacitat