Polseres i collarets són les joies de Wukro per a regalar

Les polseres i collarets són les joies de Wukro per a regalar a les persones que més estimes. Des del Centre d’Iniciatives Solidàries ajudem a aquest projecte solidari i que amb la teva col·laboració ho fem possible.

El projecte ‘Joies de Wukro’ té el suport del Pare Ángel Olaran i porta el títol de ‘Joies de Wukro’ perquè els joves són les nostres ‘joies’.

polseres-i-collarets-son-les-joies-de-wukro-etiopia-1

polseres-i-collarets-son-les-joies-de-wukro-etiopia-2

Les polseres i collarets són les joies de Wukro. Relació amb les diferents opcions i preus:

Polseres-i-collarets-son-les-joies-de-wukro-etiopia-preus

*Tenir en compte per fer una comanda:

Completar i enviar des del següent formulari. Haurà de ser superior a l’import de 20 € perquè el cost d’enviament estarà inclòs al preu.

El teu nom i cognoms (requerit)

La teva adreça d'enviament (requerit)

El teu email (requerit)

El teu telèfon (requerit)

Assumpte (requerit)

El teu missatge

Sóc feliç per demanar el Regal Solidari que faré efectiu a través d'una transferència bancària a favor del CIS ÁNGEL OLARAN al domicili bancari: BSCH ES83 0049 1886 7420 1070 3392, indicant el meu nom i cognom en la mateixa. (Des de la nostra fundació t'enviarem l'acusament de recepció a la teva adreça de correu electrònic i et sol·licitarem la resta de dades que ens faltin si es donés el cas).
Moltíssimes gràcies!

Si ja ets sòcia o soci, només cal que ens comuniquis la forma de fer efectiu el regal solidari en l'apartat 'El teu missatge'.
Moltíssimes gràcies!

El responsable del tractament de les seves dades personals és la Fundació Privada Centre d’Iniciatives Solidàries Ángel Olaran amb la finalitat de tramitar la seva sol·licitud de donació. Pot exercir els seus drets davant el responsable del tractament. Pot consultar la informació addicional en la Política de Privacitat.

He llegit i accepto la Política de Privacitat

A l’escola St. Mary de Wukro hi ha un taller de petites ‘joies’ en el que els joves desenvolupen el seu talent i la seva creativitat. Polseres i collarets són les joies de Wukro. Estan fetes a mà.

polseres-i-collarets-son-les-joies-de-wukro-etiopia-3

El projecte és sostenible i de comerç just.

polseres-i-collarets-son-les-joies-de-wukro-etiopia-4

És molt important saber que no es volem vendre les ‘joies’ per caritat, sinó per la seva qualitat. Perquè són fabricades a Wukro, Etiòpia, amb productes autòctons: Pell de cabra, llavors, etc.

polseres-i-collarets-son-les-joies-de-wukro-etiopia-5

Els joves tenen una bona oportunitat per treballar i guanyar-se un sou.

polseres-i-collarets-son-les-joies-de-wukro-etiopia-6

Amb la compra de les nostres ‘joies’ es paguen els sous i el material. Els beneficis obtinguts es reinverteixen en projectes locals. Es destinen a les activitats socials de la Missió Saint Mary. Per això, és molt important la teva col·laboració, perquè les polseres i collarets són les joies de Wukro per a regalar a qui vulguis, o bé, per a tu mateix o mateixa. Són peces que són fetes a mà, autèntiques i que llueixen perquè són maques, però també perquè incorporen aquest valor afegit de solidaritat que és imprescindible perquè et decideixis a voler portar-la o regalar-la a qui més t’estimes.

polseres-i-collarets-son-les-joies-de-wukro-etiopia-7

Tots els joves que treballen al taller són orfes, alguns discapacitats i majors d’edat. Al taller no treballen nens.

polseres-i-collarets-son-les-joies-de-wukro-etiopia-8

Moltes gràcies en nom del poble de Wukro i de les nostres ‘joies’. Segur que estaran molt contents que pensis en ells i els ajudis a fer possible anar endavant amb aquest projecte engrescador i solidari.

polseres-i-collarets-son-les-joies-de-wukro-etiopia-9

T’agraden?

polseres-i-collarets-son-les-joies-de-wukro-etiopia-10