Polseres i collarets són les joies de Wukro per a regalar

Les polseres i collarets són les joies de Wukro per a regalar a les persones que més estimes. Des del Centre d’Iniciatives Solidàries ajudem a aquest projecte solidari i que amb la teva col·laboració ho fem possible.

El projecte ‘Joies de Wukro’ té el suport del Pare Ángel Olaran i porta el títol de ‘Joies de Wukro’ perquè els joves són les nostres ‘joies’.

polseres-i-collarets-son-les-joies-de-wukro-etiopia-1

polseres-i-collarets-son-les-joies-de-wukro-etiopia-2

A l’escola St. Mary de Wukro hi ha un taller de petites ‘joies’ en el que els joves desenvolupen el seu talent i la seva creativitat. Polseres i collarets són les joies de Wukro. Estan fetes a mà.

polseres-i-collarets-son-les-joies-de-wukro-etiopia-3

El projecte és sostenible i de comerç just.

polseres-i-collarets-son-les-joies-de-wukro-etiopia-4

És molt important saber que no es volem vendre les ‘joies’ per caritat, sinó per la seva qualitat. Perquè són fabricades a Wukro, Etiòpia, amb productes autòctons: Pell de cabra, llavors, etc.

polseres-i-collarets-son-les-joies-de-wukro-etiopia-5

Els joves tenen una bona oportunitat per treballar i guanyar-se un sou.

polseres-i-collarets-son-les-joies-de-wukro-etiopia-6

Amb la compra de les nostres ‘joies’ es paguen els sous i el material. Els beneficis obtinguts es reinverteixen en projectes locals. Es destinen a les activitats socials de la Missió Saint Mary. Per això, és molt important la teva col·laboració, perquè les polseres i collarets són les joies de Wukro per a regalar a qui vulguis, o bé, per a tu mateix o mateixa. Són peces que són fetes a mà, autèntiques i que llueixen perquè són maques, però també perquè incorporen aquest valor afegit de solidaritat que és imprescindible perquè et decideixis a voler portar-la o regalar-la a qui més t’estimes.

polseres-i-collarets-son-les-joies-de-wukro-etiopia-7

Tots els joves que treballen al taller són orfes, alguns discapacitats i majors d’edat. Al taller no treballen nens.

polseres-i-collarets-son-les-joies-de-wukro-etiopia-8

Moltes gràcies en nom del poble de Wukro i de les nostres ‘joies’. Segur que estaran molt contents que pensis en ells i els ajudis a fer possible anar endavant amb aquest projecte engrescador i solidari.

polseres-i-collarets-son-les-joies-de-wukro-etiopia-9

T’agraden?

polseres-i-collarets-son-les-joies-de-wukro-etiopia-10