Ángel Olaran celebra avui el seu aniversari

Moltes felicitats ‘Abba Melaku’ perquè el Pare Ángel Olaran celebra avui el seu aniversari. Ja fa uns quants anys d’aquell 17 de maig de 1938.

Angel Olaran celebra avui el seu aniversari

Compromesos amb la labor del Pare Ángel Olaran

Des de la nostra Fundació Centre d’Iniciatives Solidàries sempre hem estat compromesos amb la labor del Pare Ángel Olaran, i avui, el nostre propòsit és més fort que mai. Mentre ens obrim camí per aquesta ‘nova normalitat’ en la qual ens veiem immersos, pots estar segur que seguirem construint esperances de vida i portarem a terme el projecte anual d’ajuda a orfes i persones més vulnerables de Wukro, Etiòpia, perquè avui aquí la nostra situació és d’inquietant incertesa, però allí lamentablement continua sent delicada i la dificultat per viure és diària.

Per tant, necessiten seguir comptant amb la nostra col·laboració per anar endavant. Som nosaltres els que cada dia tenim una cita amb el destí i, per això, l’acceptació de la nova realitat és un impuls a l’acció. En l’acceptació, l’acció que es posa en marxa no és per a rebel·lar-se amb el que ha passat, sinó per a rebel·lar-se amb la idea que un té opció de resposta i ha una oportunitat d’actuar per a construir un món més just. La millor oportunitat és preguntar-se: “Què pot haver-hi de valor en el que ens està passant?”.

Sens dubte, vivim temps molt estressants, però esperem que el sentit de solidaritat no solament ens permeti sobreviure, sinó també sortir d’aquesta situació més units i donant-nos encara més suport uns als altres. Podem recuperar un conegut proverbi africà que diu: “Si vols arribar de pressa, camina sol. Si vols arribar lluny, fes-ho acompanyat”.

Descarrega’t els fets del missioner basc a Wukro

Si ens ho permets, cal recordar que sempre és un bon moment per a llegir o rellegir els fets del pare Ángel Olaran a Wukro. Per aquest motiu, avui és un bon dia per fer la descàrrega gratuïta del document en pdf del nostre web perquè puguis recuperar o descobrir la seva labor al nord d’Etiòpia de fa més de 25 anys. El missioner basc Ángel Olaran se’l coneix com a ‘Abba Melaku’ a Etiòpia.