El CIS Ángel Olaran segueix amb les ajudes a Wukro, Etiòpia

Les informacions que ens arriben cada dia de la guerra al Tigray són més dramàtiques i el CIS Ángel Olaran segueix amb les ajudes a Wukro, Etiòpia, de les entitats i persones donants amb l’objectiu de poder augmentar les col·laboracions amb la població de Wukro al més aviat possible. Es necessitarà molta ajuda per pal·liar la situació catastròfica que allí es viu d’ençà que va estellar la guerra a principis de novembre de 2020. Per si ja no fos prou dolenta la situació, hi ha moltes possibilitats que empitjori amb el transcurs del temps.

El CIS Angel Olaran segueix amb les ajudes a Wukro Etiopia

Doloroses notícies sobre el Tigray

Les informacions de què disposem de Wukro són a través de conversacions telefòniques directes que del pare Ángel Olaran amb els seus col·laboradors d’aquella zona. No hi ha possibilitat d’altres comunicacions amb dades mòbils, correus electrònics, xarxes socials, etc. Les últimes notícies sobre el Tigray són doloroses.

Els combats no han cessat a Etiòpia. Es té constància d’informació de denúncies sobre violacions, morts de civils i de què no s’han respectat els Drets Humans.

D’ençà que la violència esclatés, milers de persones s’han refugiat al Sudan i altres milers s’han desplaçat del Tigray. Lamentablement, avui, la situació al territori etíop està sent molt delicada. Etiòpia viu una catàstrofe humanitària. No tenen diners -bancs tancats-, aliments, aigua i sanitatari -publicació El País-. Tot pot anar encara a pitjor, donat que el temor és que aviat sorgeixin epidèmies. El Pare Ángel Olaran tem per una massacre humana a Etiòpia.

Agraïment per seguir amb el compromís d’ajudar a Wukro

El nostre desig és que la guerra pugui acabar ben aviat, i que això pugui ser al més aviat possible, perquè haurem de seguir oferint el nostre esforç en ajudar a Etiòpia. Ho farem, com sempre, entre totes i tots. Per aquest motiu, estem mantenint les donacions recurrents de les nostres sòcies i socis, i acceptant les aportacions puntuals que ens estan arribant cada dia, que arran del conflicte bèl·lic s’han incrementat.

Ens complau comentar que hem anat realitzant determinades ajudes per petició expressa del pare Ángel Olaran. Però a més, cal destacar que estem preparant-nos per dur a terme accions explícites més importants en l’ajuda a la població de Wukro; sempre alineades i compartides amb el pare Olaran. Així doncs, seguim avançant i molt, molt, agraïts als donants i col·laboradors que estan ajudant amb donatius i que també pateixen per les vides de les persones etíops. Així com, donar les gràcies a les persones voluntàries que han estat a Wukro i que pregunten per la situació d’allí i s’interessen. Aquestes darreres acullen amb pena i tristor les notícies quan recorden la seva estada i els seus moments feliços de voluntariat.

Algunes imatges d’ajudes a Wukro

Altres imatges d’ajudes a Wukro

Imatges d’ajudes a Wukro durant la pandèmia Covid-19