Obres solidàries del pintor JR Espax per ajudar a Etiòpia

El Centre d’Iniciatives Solidàries Àngel Olaran t’oferix la possibilitat que puguis fer un regal solidari amb obres solidàries del pintor JR Espax per ajudar a Etiòpia.

T’oferim la possibilitat que puguis fer l’aportació al Centre d’Iniciatives Solidàries de l’import de l’obra que t’agradi del pintor que pots consultar descarregant aquest pdf: Obres-solidaries-del-pintor-JR-Espax-per-ajudar-a-etiopia-WEB

Si vols fer una comanda per tenir alguna de les obres del pintor JR Expax per ajudar a Etiòpia has de completar i enviar el següent formulari. En la donació està inclòs el preu d’enviament de l’obra.

El teu nom i cognoms (requerit)

La teva adreça d'enviament (requerit)

El teu email (requerit)

El teu telèfon (requerit)

Assumpte (requerit)

El teu missatge

Sóc feliç per demanar el Regal Solidari que faré efectiu a través d'una transferència bancària a favor del CIS ÁNGEL OLARAN al domicili bancari: BSCH ES83 0049 1886 7420 1070 3392, indicant el meu nom i cognom en la mateixa. (Des de la nostra fundació t'enviarem l'acusament de recepció a la teva adreça de correu electrònic i et sol·licitarem la resta de dades que ens faltin si es donés el cas).
Moltíssimes gràcies!

Si ja ets sòcia o soci, només cal que ens comuniquis la forma de fer efectiu el regal solidari en l'apartat 'El teu missatge'.
Moltíssimes gràcies!

El responsable del tractament de les seves dades personals és la Fundació Privada Centre d’Iniciatives Solidàries Ángel Olaran amb la finalitat de tramitar la seva sol·licitud de donació. Pot exercir els seus drets davant el responsable del tractament. Pot consultar la informació addicional en la Política de Privacitat.

He llegit i accepto la Política de Privacitat

Donació de 33 obres

El Pintor Realista d’Aitona, Joan Ramon Espax, va fer la donació de 33 obres de pintura a favor del CIS Ángel Olaran amb la finalitat de recollir fons per ajudar a la població d’Etiòpia. Els diners que es van obtenint per les persones que volen alguna de les seves pintures serveixen per donar suport als projectes socials que desenvolupa el missioner Ángel Olaran a Wukro.

Obres solidàries del pintor JR Espax per ajudar a Etiòpia

L’acord de donació es va fer efectiu el 18 de gener de 2015 a l’Institut d’Estudis Ilerdencs deprés de la seva exposició en la Sala Montsuar en aquelles dates. El president del CIS Ángel Olaran, Josep Maria Pujol va signar la recepció de la donació i va mostrar l’agraiment per la important col·laboració del pintor vers als més desfavorits de Wukro.

Obres solidàries del pintor JR Espax per ajudar a Etiòpia

Moltes gràcies per la teva solidaritat per fer un regal solidari d’obres solidàries del pintor JR Espax per ajudar a Etiòpia.

Cloenda de l’exposició ‘La mirada d’Etiòpia’

Publicació Diari Segre

Obres solidàries del pintor JR Espax per ajudar a Etiòpia