Ángel Olaran al programa Signes dels Temps de TV3

El diumenge 7 de febrer es va emetre l’entrevista al Pare Ángel Olaran al programa Signes dels temps de TV3. Trobareu el programa en aquesta publicació. “Signes dels temps” es va estrenar a Televisió de Catalunya l’any 1986 i des de llavors s’ha mantingut en antena de manera continuada. El missioner basc ja va ser entrevistat el Nadal del 2014 per l’aleshores director i presentador Francesc Rosaura.

“Signes dels temps” és un programa que combina entrevistes curtes i reportatges, dirigit i presentat per la periodista Montserrat Esteve des del 2020 amb un nou format. Un espai obert i proper sobre l’actualitat de l’Església, amb protagonistes d’aquí i d’arreu del món que treballen per defensar els drets humans, la cultura de la pau i la no-violència, l’espiritualitat i la sostenibilitat del planeta.

El missioner basc al programa Signes dels temps de TV3

El Pare Ángel Olaran conversa al programa “Signes dels temps” amb Montserrat Esteve. A continuació podeu veure el programa emés per TV3 el diumenge 7 de febrer de 2021.

Imatges de l’entrevista a Ángel Olaran per Montserrat Esteve

Imatges de l’enregistrament del programa Signes dels temps de Televisió de Catalunya.

El missioner basc entrevistat el 2014 per Francesc Rosaura

El Pare Ángel Olaran va ver entrevistat al programa “Signes dels temps” pel presentador Francesc Rosaura el 21 de desembre de 2014.

Ajuda Wukro, Etiòpia

Si desitges ajudar Wukro, Etiòpia, pots fer-ho amb un donatiu puntual o recurrent. Moltes gràcies!

Vull fer un donatiu!