El CIS guanya el premi Compromís Digital que dóna Xtrategics compartint-lo amb Special Olympics Catalunya

El CIS guanya el premi Compromís Digital que dóna Xtrategics a l’estar una de les dues entitats premiades per l’empresa Xtrategics, agència d’internet, en la seva iniciativa solidària #CompromísDigital. Special Olympics Catalunya també ha estat guanyadora del premi.

El Centre d’Iniciatives Solidàries Ángel Olaran es beneficiarà d’un projecte digital valorat en 2.000 euros per potenciar encara més la seva marca a través d’internet amb l’objectiu que això ajudi a dur a terme els projectes a Wukro del missioner Ángel Olaran. Per tant, des de la nostra fundació agraïm a Xtrategics la seva col·laboració.

La firma de Golmés destina el pressupost dels regals de Nadal dels clients i dels treballadors a aquesta iniciativa de Responsabilitat Social Corporativa i enguany, en la seva tercera edició, les votacions populars a través de la seva web i de les xarxes socials ha estat molt igualades entre les dues primeres finalistes de les quatre que optaven al premi. Xtrategics ha optat per repartir el premi de 4.000 euros entre el Centre d’Iniciatives Solidàries Ángel Olaran i Special Olympics Catalunya. D’aquesta manera, les dues organitzacions han estat guanyadores.

El CIS guanya el premi Compromís Digital d'Xtrategics

Imatge del moment en què el president del consell d’administració de Xtrategics, Albert Polo, lliura el premi a Josep M. Pujol, president de CIS Ángel Olaran

Com cada any, en la primera fase del #CompromísDigital, ciutadans i empreses van recomanar, a través de les xarxes socials, les entitats i projectes del tercer sector que podien optar al premi. Els finalistes van ser: CIS Ángel Olaran, Special Olympics Catalunya, Arrels Sant Ignasi i la Fundació Jericó. A continuació, es van sotmetre a votació durant 10 dies (del 10 al 20 de desembre) en què es van emetre més de 800 vots.

Josep M. Pujol, president del CIS Ángel Olaran, en recollir el premi, ha manifestat el seu agraïment a Xtrategics, “el projecte digital suposa una excel·lent oportunitat per ajudar a donar a conèixer la fundació i el nostre treball i contribuir així a aconseguir noves aportacions en benefici d’Etiòpia”.  Ha destacat també que “iniciatives com aquesta són molt positives per ajudar a fer créixer i mantenir les entitats del tercer sector”. El fet de què el CIS guanya el premi Compromís Digital que dóna Xtrategics permetrà potenciar la marca de l’ONG online.

Per la seva banda, el president del consell d’administració de Xtrategics, Albert Polo, indica que “estem molt contents per la participació en les votacions i estem segurs que tant CIS Ángel Olaran com Special Olympics Catalunya produeixen un bé incalculable a la nostra societat i, amb això, col·laborem amb el nostre granet d’arena.”  Destaca també que “forma part de l’ADN de l’empresa tenir accions de RSC en marxa, des del mateix naixement de la companyia, i això ho demostra la tercera edició d’aquest projecte”. 

Què és #Compromís Digital?

El #CompromísDigital és una iniciativa de RSC impulsada per Xtrategics per col·laborar en el desenvolupament i impuls del teixit social de les comarques de Lleida dotant-lo d’una presència, eines i suport que permetin desenvolupar de forma més eficaç els seus reptes.

El primer projecte que es va realitzar durant el 2013 va recaure en l’associació Aspid i va consistir en el desenvolupament d’una nova web corporativa de la divisió Suport 24. El projecte ha permès a Aspid captar nous clients de serveis de telemàrqueting a través de la pàgina web incrementant l’ocupació de les persones amb discapacitat a Lleida.

El 2014, la guanyadora va ser l’Associació Alba a qui li van confeccionar la web de la casa de Colònies Verge Blanca de Llesp (Alta Ribagorça) que gestiona l’entitat i que ofereix estades educatives i de lleure. Gràcies a la nova web, l’entitat ha pogut fer una millor difusió dels serveis i posicionar-se amb garanties d’èxit, facilitant nous clients i noves oportunitats per a les persones.

Reculls de premsa

Diari El Segre

El CIS guanya el Compromís Digital d'Xtrategics informació Segre 30/12/15

Diari La Mañana

El CIS guanya el Compromís Digital d'Xtrategics informació La Mañana 30/12/15

La Cua d’Ull de Rosa Peroy al Diari La Mañana

La Cua d'Ull de La Mañana 30-12-15

Territoris.CAT

Premien CIS Ángel Olaran i Special Olympics amb un projecte digital valoran en 4.000 €

 

Els projectes de cooperació que desenvolupa el missioner Ángel Olaran tindran una major difusió a internet perquè el CIS guanya el premi Compromís Digital que dóna Xtrategics.