Merescuts Reconeixements Ànima d’Honor Àngel Pujol

En la X Vetllada Solidària Ángel Olaran es van lliurar uns merescuts Reconeixements Ànima d’Honor Àngel Pujol. Impulsats per l’Ajuntament de Molleussa i el Centre d’Iniciatives Solidàries Ángel Olaran, els reconeixements van crear expectació i van ser molt aplaudits, i les persones i entitats reconegudes van fer-se acreditores dels guardons de la II Edició dels Reconeixements Ànima Ciutat de Mollerussa.

La gala del lliurament dels premis es va fer en els II Reconeixements Ànima i X Vetllada Solidària Ángel Olaran. Unes 450 persones van assistir a l’acte al Restaurant Resquitx la nit del divendres 6 d’octubre de 2017.

Merescuts Reconeixements Ànima d'Honor Àngel Pujol

Distincions

Germans Franciscans de Creu Blanca

Per la gran labor humanitària en pro de de la construcció d’una societat més justa i fraterna acollint i cuidant persones vulnerables i desfavorides, en mig d’un clima familiar d’estima i acceptació. Valors que, juntament amb els del voluntariat i la solidaritat,  han escampat arreu de les nostres contrades a través del seu testimoniatge des de les Llars Familiars de Santa Anna del Castell del Remei i de Josep Jaques a Mollerussa.

Van recollir el guardó Hno. Miguel Ángel Montero i Hno. Aurelio Luque.

Merescuts Reconeixements Ànima d'Honor Àngel Pujol

Agrupació Escolta Cal-Met

Per una trajectòria i encomiable labor des de 1970 a partir d’un voluntariat que ha sabut implantar i arrelar els valors de l’escoltisme a Mollerussa i les seves contrades, promovent activitats orientades a l’autodesenvolupament dels nois i noies, i havent deixat en tots ells especialment una profunda empremta de la responsabilitat i la solidaritat.

Xavier Baiges i Anna Solé van rebre el guardó.

Merescuts Reconeixements Ànima d'Honor Àngel Pujol

Teresa Aymerich Torrades

Per tota una vida de generositat i col·laboració amb les entitats de Mollerussa compromeses amb l’atenció i millora de la qualitat de vida de les persones més necessitades i la seva tasca parroquial, duent a terme tota mena de labors de forma totalment altruista i sempre amb humilitat, senzillesa i predisposició; així com, per la seva passió pel cant que la va portar a ser cofundadora de la Coral Sant Jordi de Mollerussa.

Merescuts Reconeixements Ànima d'Honor Àngel Pujol

Jaume Capell Escoda

Per haver tingut la visió que a través del teatre, la seva passió, podia arribar a crear i consolidar l’estima per la cultura popular i l’esport, duent a terme moltíssimes iniciatives a les que va dedicar temps i esforç incondicionals, esdevenint actor, director i mestre de tota una generació de grups de teatre de Mollerussa als va impregnar la seva il·lusió motivadora i la seva vocació de la importància de saber com fer feliços i com fer gaudir als altres.

Merescuts Reconeixements Ànima d'Honor Àngel Pujol

Josep Ripoll Ballesté

Per la seva àrdua i continuada tasca de recopilació gràfica i documental del Pla d’Urgell, -especialment del seus canals-  que, juntament amb les seves habilitats tècniques i artístiques ha donat lloc a una molt significativa edició de publicacions i accions de divulgació que desvetllen obres i maneres de fer que permeten entendre el desenvolupament de la història menys coneguda de les nostres contrades, i sempre actuant sense ànim de lucre.

Merescuts Reconeixements Ànima d'Honor Àngel Pujol

Els guardons van ser lliurats per Marc Solsona, alcalde de Mollerussa, Joan Trull, president del Consell Comarcal del Pla d’Urgell, Jordi Latorre, vicepresident de la Diputació de Lleida i Josep Maria Pujol, president del CIS Ángel Olaran.

Els Reconeixements Ànima d’Honor Àngel Pujol són els premis locals dels Reconeixements Ànima Ciutat de Mollerussa. La informació sobre el guardó internacional la podeu llegir clicant sobre Meir Margalit recull el guardó demanant diàleg per la Pau.

Aquella mateixa nit també es van fer entrega de plaques commemoratives de reconeixement pel seu suport al CIS Ángel Olaran.

Podeu veure les imatges fent click sobre imatges de la X Vetllada Solidària.