La Fonda del Nastasi va acollir una fantàstica vetllada solidària el dissabte dia 20 de setembre amb la presència del missioner Ángel Olaran i els joves etíops que l’acompanyaven.

1-Sopar-Lleida-20/09/14

Amb la presentació a càrrec de José Antonio García Barranco i Mari Pau Huguet es va viure una nit plena d’emocions i solidaritat envers als nens etíops que ens acompanyaven.

La sala amb més de dos-cents comensals i amb representació de les autoritats locals i de les comarques lleidatanes va rendir un esplèndit homenatge al Pare Olara, qui va afirmar que “és molt important que la gent estigui sensibilitzada amb Etiòpia i pugui seguir ajudant en allò que pugui. Totes les aportacions arriben i si algú es pregunta o qüestiona si arriba la seva donació d’un euro també s’hauria de preguntar a sí mateix perquè a vegades es fa una despesa de 2 euros en altres coses que no són necessàries”.

2-Sopar-Lleida-20/09/14

Els nens i nenes etíops es van endur totes les mirades i van sentir el caliu dels assistents que van omplir la sala de la Fonda que en tot moment van col·laborar per a que la vetllada fos un èxit i entre tots ho vam aconseguir.

En l’acte també hi va assistir el coach Jordi Vila Porta que va fer donació al Centre d’una cinquantena d’exemplars del seu darrer llibre editat “El sueño de Damián”, del que el nostre president Àngel Pujol ha estat autor del pròleg.

Al final, tothom va col·laborar amb la compra de números per sortejos de regals, sobretot d’ulleres d’un gran col·laborador de la Fundació com és Natural Òptics. El seu director Ignasi Solé, molt sensibilitzat amb la realitat etíop, va comentar la seva recent experiència amb l’estada a Wukro aquest estiu passat i al poder copsar al terreny els projectes que porta a terme Ángel Olaran amb suport del nostre Centre.

3-Sopar-Lleida-20/09/14

Podeu veure l’àlbum de fotos clicant en aquest enllaç

Cartell sopar LLEIDA 20-09-14