La presentació del film Amic Angel omple el Teatre L’Amistat

La pel·lícula documental d’homenatge a Àngel Pujol s’entrena al públic. La presentació del film Amic Angel omple el Teatre L’Amistat en la tarda del diumenge 27 de novembre de 2016. Els espectadors van gaudir de les emocions i records envers el que fou president i fundador del CIS Ángel Olaran.

La periodista Mari Pau Huguet va iniciar la presentació donant la benvinguda als assistents. A continuació, Marc Solsona, alcalde de Mollerussa, Josep Maria Pujol, president de la fundació, i Ivan Talavera, director de la pel·lícula, van fer els parlaments. La memòria de l’Àngel Pujol va ser present en tots. El seu record inoblidable pels assistents va fer que els sentiments i les emocions estiguessin a flor de pell.

La presentació del film Amic Angel omple el Teatre L'Amistat

La presentació del film Amic Angel omple el Teatre L'Amistat

Parlament de Josep Maria Pujol, president del CIS Ángel Olaran, sobre la pel·lícula documental

La presentació del film Amic Angel omple el Teatre L'Amistat

La presentació del film Amic Angel omple el Teatre L'Amistat

L’emotiva pel·lícula amb les sinceres paraules de les persones que van anar apareixent al llarg de la projecció va fer que tothom estigués molt atent i el silenci era absolut durant aquesta. Al final, aquest silenci va ser trencat per un fort aplaudiment dels espectadors i dels també protagonistes de la pel·lícula que van voler estar presents en la seva presentació.

No hi ha dubte, el director Ivan Talavera, va saber arribar al cor de la gent i transmetre’ls amb el film la història viscuda per l’Àngel Pujol i el fet que va canviar-li la vida quan va conèixer al Pare Ángel Olaran al desembre del 2009.

Aquesta va ser l’estrena de la pel·lícula a Mollerussa, el dijous 4 de maig es farà la projecció del film Amic Àngel a la Universitat de Lleida. Més endavant continuaran les projeccions i Barcelona té moltes possibilitats. Donada la bona acollida que va tenir el film documental, és molt probable que es repeteixi novament la projecció a la ciutat de Mollerussa per tornar a donar l’oportunitat a les persones que els va ser impossible assistir-hi en la primera ocasió. De ben segur que hi haurà moltes persones que repetiran i la tornaran a gaudir.