Amic Àngel, el film documental sobre Àngel Pujol

Àngel Pujol ja té el seu film documental d’homenatge. Amic Àngel, el film documental sobre Àngel Pujol d’Ivan Talavera, professional de l’audiovisual, recull el vessant més humà i solidari del que fou fundador i president del Centre d’Iniciatives Solidàries Ángel Olaran a través de persones molt properes a ell i que expressen la seva relació i sentiment envers el nostre Amic Àngel.

Amic Àngel, el film documental sobre Àngel Pujol

Àngel Pujol ja té el seu film i servirà per donar a conèixer els projectes solidaris del missioner Olaran.

Teaser d’Amic Àngel, el film documental sobre Àngel Pujol

Trobaràs més vídeos relacionats amb la pel·lícula en aquest enllaç al nostre canal de Youtube.

El film documental es realitzarà amb la col·laboració de la nostra fundació a la qual Àngel Pujol va dedicar els darrers 10 anys de la seva vida ajudant a desenvolupar projectes socials i humanitaris del Pare Ángel Olaran a Wukro, al nord d’Etiòpia. A més, comptarà amb el suport d’institucions de Lleida i altres patrocinadors que faran possible aquest treball amb la seva participació.

DVD Amic Àngel

Si desitges tenir el DVD de la pel·lícula documental, fes un donatiu amb emotiu valor afegit.

‘Actors’ del film

Aquí pots veure altres imatges de persones destacades que han estat filmades per la pel·lícula #AmicÀngel i que expressen els seus pensaments en el film documental sobre Àngel Pujol.

Josep Maria Pujol

Josep Maria Pujol i Gorné, president del CIS Ángel Olaran

Miquel Pujol

Miquel Pujol, fill d’Àngel Pujol

Amic-Angel-film-documental-Dr.FerreruelaRafael Ferreruela

Ramon Pujoll-web

Ramon Pujol, germà d’Àngel Pujol

Dolors Oliva-web

Dolors Oliva, vídua d’Àngel Pujol

Maria Merce Pujol-web

Maria Mercè Pujol, germana d’Àngel Pujol

Amic Angel film documental-Mari Pau Huguet

Mari Pau Huguet

Javier-Trias-Sofia-Barco-film-AmicAngel

Javier Trías i Sofía Barco

JM-Jauma-AmicAngelJosep Maria Jaumà

Marcel-Roma-AmicAngelMarcel Romà

Artur Peguera

Artur Peguera

Carles Canut

Carles Canut

Marc Solsona

Marc Solsona

Paco Cerdà-web

Paco Cerdà

Joan Renye-web

Joan Reñé

Angel Ros-web

Àngel Ros

Amics-basquet-AmicAngelAmics del bàsquet d’Àngel Pujol van recordar moments entranyables amb l’#AmicÀngel

Wukro, Etiòpia, entra en acció

Angel Olaran és Abba Melaku i és un dels principals protagonistes. Els seus comentaris van quedar enregistrats per les càmeres de Videoperformance HD.

Amic Àngel, el film documental sobre Àngel Pujol

Ángel Olaran

Molts sentiments i moltes emocions al recordar Àngel Pujol

Gabriala Wude

Gabriala Wude

Gabriala Wude

Gabriala Wude

Producció d’Ivan Talavera, professional de l’audiovisual de Vidoperformace

Amic Àngel, el film documental sobre Àngel Pujol veurà la llum gràcies a la bona iniciativa d’Ivan Talavera, professional de l’audiovisual i al capdavant de Videoperformance, que neix a Lleida l’any 1994. Ivan, ha treballat en diferents produccions, des del reportatge social i comercial, fins al treball documental. Juntament amb Campxtrem, està recorrent els llocs més inhòspits del món. Una empresa d’entreteniment audiovisual reconeguda en l’àmbit estatal. No hi ha dubte de què el film documental Amic Àngel tindrà una bona acollida i servirà per a donar a conèixer encara més la labor de l’Àngel Pujol i la seva empenta per ajudar els altres.

Equip Videoperformance HD

Vivències i sentiments a flor de pell

Coneixerem el que va significar l’Àngel en el seu entorn més proper, i en els diferents àmbits socials en els quals es va moure i es va implicar com el qui més. Des dels seus orígens com a empresari del Grup Pujol fins al darrer dia en què malauradament ens va deixar, el 14 de gener de 2015. Podeu llegir el ressò del traspàs del nostre estimat Àngel Pujol i Gorné.

Moltes persones vinculades a l’Àngel aportaran la seva opinió i ens endinsaran en les seves vivències i amb el que es va desviure: La seva solidaritat amb Etiòpia. El film documental ens recordarà que Àngel Pujol va deixar de construir prefabricats de formigó per construir esperances de vida al costat del Pare Ángel Olaran. Va fomentar aquí la solidaritat cap a una zona oblidada del món. Tot va començar quan va conèixer al Pare Olaran a finals de l’any 2005 en un viatge amb el Dr. Ferreruela. L’escola de Saint Mary de Wukro, Etiòpia, els orfes, ancians i persones vulnerables van rebre la seva ajuda a través de la nostra fundació i gràcies a les aportacions dels nostres socis i donants. Molts col·laboradors van unir-se al projecte endegat per l’Àngel i entre tots continuem endavant amb el seu llegat. El Pare Ángel Olaran segueix rebent la nostra ajuda i la d’altres ONGs i associacions que també li donen suport per continuar endavant amb un projecte solidari amb el qual s’ha guanyat l’admiració de tothom.

Des d’aquí anirem informant sobre l’evolució del film documental i on es projectarà.

Angel Olaran filmVistes film Amic Àngel

Presentació de la pel·lícula a Mollerussa

La pel·lícula documental es va presentar el diumenge 27 de novembre a les 18.00 h al Teatre L’Amistat de Mollerussa. L’entrada era lliure i es va completar l’aforament.

Amic-Angel-film-documental-Angel-Pujol

segre-18-11-16-original-1

Estrena del film documental a la Universitat de Lleida

La projecció del film Amic Àngel a la Universitat de Lleida es realitza el 4 de maig a les 6 de la tarda a l’Edifici del Rectorat de la UDL, a la plaça de Víctor Siurana, 1.

Poster Amic Angel udl Lleida (1)

Projecció a Lleida TV

La pel·lícula documental Amic Àngel a Cinema a Lleida TV el diumenge 4 de febrer de 2018. Es projecta en memòria de l’Àngel Pujol -just el dia en què seria el seu aniversari i quan es compleixen tres anys de la seva pèrdua-.

Amic Àngel, el film documental sobre Àngel Pujol