Postureig Lleida fa una samarreta solidària per ajudar el Tigray

Aquest estiu obrim la via de poder col·laborar també amb la Fundació comprant la darrera #PostuSamarreta, perquè Postureig Lleida fa una samarreta solidària per ajudar el Tigray. Al pare Ángel Olaran li va encantar la idea i vam trobar un moment perquè es coneguessin, i agrair-compartir la solidaritat. A més, amb la voluntat de posar en relleu conjuntament aquesta fantàstica iniciativa que servirà també per donar a conèixer la dramàtica situació etíop i sensibilitzar de la necessitat d’ajudar a salvar vides en aquella zona del nord d’Etiòpia. Totes i tots podem posar el nostre granet de sorra i fer-ho possible d’una manera molt senzilla: “Comprant la samarreta #LoMetroDePonent” en un temps en què la pandèmia de la Covid-19 ens ha impedit fer activitats solidàries per aconseguir fons econòmics extra per sumar-los a les aportacions puntuals i recurrents que ja rebem del nostres donants.

Vull comprar la samarreta!

Postureig Lleida fa una samarreta per ajudar el Tigray

El Sr. Postu, amb la samarreta solidària, i el Pare Ángel Olaran.

Culminació d’una genial idea

El mollerussenc Arnau Gimeno va ser clau en la idea i en el disseny, que va culminar el Sr. Postu. A més, també en dir-li de col·laborar amb el CIS Ángel Olaran amb el benefici de les vendes. Una samarreta original, estiuenca i amb un vessant solidari que fan que la idea inicial ara ja sigui tot un èxit. Per tant, molt agraïts als dos i a totes les persones que s’estan sumant a la causa, ja sigui amb la compra de la samarreta o fent-ne difusió per les xarxes socials, o directament amb els seus familiars i amigues.

Compra la samarreta #MetroDePonent

Per tant, si vols col·laborar, ho pots fer ara mateix comprant la samarreta #LoMetroDePonent, amb parades a tots els municipis! Hi ha 40 talles per home, dona i nens! La pots trobar a la botiga.postureiglleida.com al preu de 17 €, amb transport inclòs. Com diu el Sr. Postu “sisquere es vengo com a xurros!!”

Vull comprar la samarreta!

Compra la #PostuSamarreta i comparteix-ho a les teves xarxes socials! La veritat és que t’ho agrairem moltíssim, de veritat.

Els membres del Patronat i l’Arnau

Els membres del patronat de la Fundació agraeixen les iniciatives solidàries que serveixen per ajudar a pal·liar les necessitats més bàsiques que tenen la gent del Tigray. Wukro ha estat bombardejada, la Missió conserva la infraestructura, però ha patit danys per robatoris, i l’entorn directe i dels que tenia cura el missioner segueixen en vida i “es troben bé”, tenint en compte les circumstàncies que els toca viure. Per tant, tota col·laboració serà necessària per a la reconstrucció d’una zona que està patint un conflicte armat greu i silenciat a molts mitjans de comunicació. Un conflicte amb 1.000.000 de persones desplaçades i amb un 80 % de la població amb problemes per cobrir les necessitats bàsiques per viure.

Els donatius sempre són benvinguts i s’agraeixen

Els beneficis aconseguits amb les vendes de la samarreta només és una altra via més per col·laborar amb Wuko i amb el Tigray en un temps en el que la pandèmia de la Covid-19 ha impedit que des de la Fundació poguéssim realitzar les habituals activitats solidàries per aconseguir fons econòmics. Per tant, totes les iniciatives d’ajuda s’agraeixen i sumen, i seveixen per sensibilitzar sobre la situació actual que pateix Etiòpia. Si t’animes a col·laborar, sempre pots ajudar fent un donatiu puntual o recurrent. Moltes gràcies!

Postureig de Lleida dona la Fundació 650 €

Postureig de Lleida fa una recaptació solidària el 2021 de més de 18.500 € per a més de 20 entitats benèfiques de Lleida i Ponent. Del total de la seva recaptació, dona 650 € a la nostra Fundació per col·laborar amb la labor del missioner Ángel Olaran a Wukro, Etiòpia.

MOLTES GRÀCIES SR. POSTU