El programa “Els Matins” de la Televisió de Catalunya, TV3, amb Helena Garcia Melero i Empar Moliner va tenir com a convidats el dia 18 de setembre al missioner Ángel Olaran i al president del Centre d’Iniciatives Solidàries, Àngel Pujol.

Els Matins-TV3-Olaran

La televisió catalana va aprofitar l’estada del missioner basc en el nostre país per poder-lo tenir en directe en el programa “Els Matins”. En l’entrevista, el Pare Olaran va reviure la seva arribada a Etiòpia després de 20 anys a Tanzània i el funcionament de les ajudes que reben per a fer front a les dificultats per les que atravessen en aquella zona del continent africà. A més, en el plató de convidats també hi va estar Àngel Pujol, qui va explicar els nombrosos i variats actes i activitats que es realitzen des de la Fundació per recaptar fons per ajudar a Wukro. Entre aquestes, va destacar els dos sopars solidaris consecutius organitzats a l’Hospitalet i a Lleida.

Des d’aquí podeu accedir al vídeo de l’entrevista que TV3 presenta amb aquesta explicació del mateix:

“Una hora per conèixer-lo, un dia per admirar-lo i tota una vida per no deixar-lo sol”. Així és com l’empresari de Mollerussa Àngel Pujol defineix qui és per ell Ángel Olaran, un missioner nascut a Hernani fa 75 anys que en fa 20 que fa de missioner a Etiòpia. Actualment viu a Wukro, una ciutat al nord d’Etiòpia, i allà ha creat un Centre d’Iniciatives Solidàries. Hem tingut l’oportunitat de conversar amb Olaran de la seva vida a Etiòpia i amb Pujol, que participa de manera activa per aconseguir fons per al missioner.