La Mulena, la nena del centre de la fotografia de la portada de la nostra revista news2013 serà una de les 7 nenes que junt amb 4 nens i 3 monitors vindran al setembre amb el missioner Ángel Olaran.

El pare Olaran i els etíps de Wukro arribaran a Madrid el dimarts dia 16 de setembre de 2014. Des del dia 17 al 23 estaran amb nosaltres a Mollerussa (Lleida). A partir del dia 24 viatjaran a Sant Sebastià i després a Madrid per emprendre la tornada al seu país africà.

Pel que fa als dies que estaran amb el Centre d’Iniciatives Solidàries, els estem programant diferents activitats, tant culturals com lúdiques, de les que a partir del dia 18 d’agost, després de les vacances de la nostra fundació, us n’informarem. Ens agradarà que gaudeixin d’una molt bona estada amb nosaltres i que a tots ens quedi un record inoblidable.

També fem una crida a la vostra solidaritat envers aquests nens i nenes que vindran perquè necessitem 14 maletes i 14 màquines fotogràfiques per ells. Segur que pots ajuda’ns a aconseguir-les i t’ho agrairem moltíssim. Pots posar-te en contacte amb nosaltres enviant-nos un correu electrònic a [email protected] i estarem encantats amb la teva col·laboració. No cal dir que estem oberts a qualsevol suggeriment i ajuda que ens vulguis aportar.

Entre tots farem que els etíops tinguin una bona estada i rebin la nostra solidaritat que tan falta els fa i que no hi ha dubte que se la mereixen.

Ángel Olarán

Foto de Joan Tomàs del nostre llibre “Què podem fer?”