Donació de 3000 € de l’Obra Social la Caixa per a Wukro

La Fundació CIS Ángel Olaran rep la donació de 3.000 € de l’Obra Social la Caixa per a Wukro, Etiòpia. Víctor Martínez Alsinet, Director de Banca d’Institucions Lleida de CaixaBank, Jordi Castro Sancho, Director Centre Empreses de CaixaBank i Joan Miquel Pascual Bosch, Director de l’Àrea de Negoci de Mollerussa, fan el lliurament de l’aportació solidària a la nostra Fundació. D’aquesta manera, l’Obra Social “la Caixa” col·labora amb els projectes humanitaris i socials del Pare Ángel Olaran a la població de Wukro, a Etiòpia.

Donació de 3000 € de l'Obra Social la Caixa per a Wukro

Donació pel projecte de protecció als orfes i persones més necessitades

La subvenció atorgada al CIS Ángel Olaran serà destinada a cuidar les nenes i nens orfes i a les persones més vulnerables de la regió del Tigray. Contribuir a un projecte que millora les condicions de vida dels infants orfes i vulnerables, ancians i discapacitats indigents i marginats, i persones infectades i afectades pel VIH/SIDA. Tracta de millorar la condició de vida a través de l’educació, l’habitatge, combatent la inseguretat alimentària, aportant les necessitats bàsiques, el seu accés a serveis sanitaris, etc.

L’ONGD dona suport a la labor del pare Ángel Olaran. És l’‘àngel de la guarda’ dels orfes de Wukro. Angel Olaran és Abba Melaku a Etiòpia. Així és conegut a Etiòpia i significa ‘pare àngel’. Tota una vida dedicada a la cooperació a l’Àfrica. La Missió que va crear a Wukro l’ha convertit en tota una referència. El missioner basc ajuda a Etiòpia amb projectes com el de protecció als orfes de Wukro i a persones vulnerables etíops.

El projecte a favor dels orfes de Wukro permet ajudar-los a tenir un futur per al qual lluitar i apropa’ls a la qualitat de vida. Tracta de potenciar l’educació com una eina fonamental per oferir-los oportunitats tant en les seves vides personals i familiars, com en el món laboral.

Josep Maria Pujol, president del Centre d’Iniciatives Solidàries Ángel Olaran, va expressar-los el seu agraïment per la col·laboració econòmica i es va mostrar esperançat a què poguessin haver-hi moltes més entitats solidàries per a contribuir en l’ajuda a Wukro.

Si desitgeu ajudar a la labor del Pare Ángel Olaran podeu ara mateix fer un donatiu des d’aquest web.