Tómbola solidària a la Fira Sant Josep Mollerussa 2020 suspesa

Tómbola solidària a la Fira Sant Josep Mollerussa 2020 suspesa

La tómbola solidària a la Fira Sant Josep Mollerussa 2020 suspesa per l’anul·lació de la celebració de la Fira. TombOLARANdia, que organitza el Centre d’Iniciatives Solidàries Ángel Olaran per aconseguir fons per ajudar a la labor del missioner Ángel Olaran a Wukro, Etiòpia, no es podrà celebrar enguany com estava previst a la capital del Pla d’Urgell del dia 19 al 22 de març de 2020 coincidint amb la 148a Fira de Sant Josep.

El Patronat de Fira de Mollerussa va decir suspendre l’edició de la Fira de Sant Josep després de les indicacions fetes el matí del dijous 11 de març de la conselleria de Salut a causa del coronovirus i que la Generalitat vetés almenys quinze dies les concentracions de més de 1.000 persones en espais públics i privats. Serà la primera vegada en la història de la Fira que no es celebra el certamen, dirigit al sector agrari, que havia de reunir uns dos-cents expositors i que aquest any havia de celebrar la 148a edició.

La tómbola serveix, a més d’obtenir fons per a Etiòpia, per difondre la tasca del Pare Ángel Olaran aprofitant la gran importància de la Fira de Sant Josep de Mollerussa com a lloc de trobada del sector agrari, industrial i ramader del territori.

Cartell TombOLARANdia 2020 suspesa

Tombolarandia 2020 Suspesa Tómbola solidària a la Fira Sant Josep Mollerussa 2020

On estava previst trobar Tombolarandia?

La tómbola solidària a la Fira Sant Josep Mollerussa 2020 era Tombolarandia, que estava previst estar present en la 148a Fira de Sant Josep, ubicada al recinte Firal, en l’Av. de la Fira (al carrer lateral del pavelló de la Fira de Mollerussa). L’edició de la ‘Fira Catalana de la Maquinària Agrícola, Saló de l’Automòbil’ es preveia que tingués una participació de més de 300 expositors i més 150.000 visitants.

Objectiu de TombOLARANdia

Moltes gràcies per la vostra participació i col·laboració amb la tómbola perquè el CIS Ángel Olaran pugui aconseguir fons per ajudar a la labor del Pare Ángel Olaran en la seva ajuda a orfes i persones més necessitades de Wukro, Etiòpia. Necessiten tot el nostre suport per a poder satisfer les seves necessitats bàsiques. Per això, jugar a Tombolarandia és molt important perquè la teva participació és solidària.

Cartell Fira -suspesa-

Tómbola Solidària a la Fira Sant Josep Mollerussa - Cartell Fira 2020 - CAT

23è Concurs de conducció de Carretilles d’elevació anul·lat

La firma Tallers Antoni Miquel, sempre molt solidària i col·laboradora amb la nostra Fundació, no podrà celebrar el 23è Concurs de conducció de Carretilles d’elevació. Un tradicional concurs que no faltava en la Fira.

Gràcies al suport d’empreses i moltes voluntàries i voluntaris!

Són moltes les empreses que demostren cada any la seva solidaritat i els estem molt agraïts que col·laborin amb la nostra causa fent la donació de regals dels seus productes. Aquests serveixen per entregar-los en forma de premi als participants de la tómbola solidària. D’aquesta manera, aconseguim ajuda humanitària en diners. La seva col·laboració i el gest tan lloable d’aquestes empreses fan possible any darrera any Tombolarandia. No ens podem oblidar tampoc que la Tómbola solidària a la Fira Sant Josep Mollerussa és possible també gràcies a l’esforç de nombroses voluntàries i voluntaris que aporten el seu granet de sorra incondicional en el muntatge de la tómbola i despatxant números en aquesta durant els dies de la Fira.

Podies col·laborar amb nosaltres i posar-te en contacte amb el CIS Ángel Olaran.

Moltes gràcies també per ajudar-nos a fer-ne difusió!

Moltes gràcies per donar-nos la vostra ajuda amb la compartició de la informació publicant-ho a les vostres xarxes socials. Tota l’ajuda per difondre aquesta activitat benèfica és molt benvinguda perquè entre tots aconseguim fons necessaris per ajudar a persones que ho necessiten.

Recordant les edicions anteriors

Tómbola solidària a la Fira Sant Josep Mollerussa 2020

Podeu veure totes les imatges de Fotos TombOLARANdia 2019.

Reviu la tómbola solidària de l’any passat 2019.

Pots veure més imatges de la involucració del CIS Ángel Olaran a la 146a Fira de Sant Josep en aquest enllaç: Imatges Fira Sant Josep Mollerussa 2018.

Imatge del Pare Ángel Olaran a Tombolarandia en l’edició del 2018.

La tómbola solidària a la Fira de Sant Josep Mollerussa 2020 és una molt bona oportunitat per a ajudar a Wukro, Etiòpia. Si desitges també col·laborar amb els projectes socials que dur a terme el Pare Ángel Olaran ho pots fer accedint als projectes. O bé, si ho prefereixes: Fest-te soci/sòcia del CIS Ángel Olaran.

Fira Sant Josep CIS Ángel Olaran 2015-3Imatge de l’stand a la Fira de Sant Josep del 2015

Una altra manera de col·laborar és fer ara mateix un donatiu als orfes de Wukro d’Etiòpia.

Moltes gràcies!

Col·laboradors de Tombolarandia

Logotips de les empreses col·laboradores amb TombOLARANdia.

Tombolarandia 2020-1

Tombolarandia 2020-2

Tombolarandia 2020-3

Tombolarandia 2020-4

Tombolarandia 2020-10

Tombolarandia 2020-11

Tombolarandia 2020-12