Tómbola solidària a la Fira Sant Josep Mollerussa 2019

Tómbola solidària a la Fira Sant Josep Mollerussa 2019

Tombolarandia és la tómbola solidària a la Fira Sant Josep Mollerussa 2019 que organitza el Centre d’Iniciatives Solidàries Ángel Olaran per aconseguir fons per ajudar a la labor del missioner Ángel Olaran a Wukro, Etiòpia. Es celebrarà a la capital del Pla d’Urgell del dia 16 al 19 de març de 2019 coincidint amb la 147a Fira de Sant Josep.

La tómbola serveix, a més d’obtenir fons per a Etiòpia, per difondre la tasca del Pare Ángel Olaran aprofitant la gran importància de la Fira de Sant Josep de Mollerussa com a lloc de trobada del sector agrari, industrial i ramader del territori.

Tómbola solidària a la fira Sant Josep Mollerussa 2019-1

Tómbola solidària a la fira Sant Josep Mollerussa 2019-7

Podeu veure totes les imatges a Fotos TombOLARANdia 2019.

Cartell TombOLARANdia 2019

Tómbola solidària a la Fira Sant Josep Mollerussa 2019

On trobar Tombolarandia?

La tómbola solidària a la Fira Sant Josep Mollerussa 2019 és Tombolarandia, que estarà en la 147a Fira de Sant Josep, ubicada a les instal·lacions de l’empresa Ignasi Clotet (a l’av. del Canal, 19 de Mollerussa) i que solidàriament ens les cedeixen per poder ajudar a Etiòpia. L’edició de la ‘Fira Catalana de la Maquinària Agrícola, Saló de l’Automòbil’ es preveu que tingui una participació de més de 300 expositors i més 150.000 visitants. Enguany tindrem el Saló del Tractor, de caràcter biennal.

Inauguració i cloenda, visites, actes i activitats

Tota la informació oficial sobre la 147a Fira de Sant Josep de Mollerussa amb un clic.

147a Fira Sant Josep Mollerussa

Tómbola solidària a la fira Sant Josep Mollerussa 2019-6

22è Concurs de Carretons de Tallers A. Miquel

L’empresa Tallers Antoni Miquel, sempre molts solidària i col·laboradora amb la nostra Fundació, celebrarà el 22è Concurs de Carretons. Un tradicional concurs que no pot faltar en aquesta nova edició de la Fira.

Objectiu de TombOLARANdia 2019

Moltes gràcies per la vostra participació i col·laboració amb la tómbola perquè el CIS Ángel Olaran pugui aconseguir fons per ajudar a la labor del Pare Ángel Olaran en la seva ajuda a la protecció dels orfes i persones vulnerables de Wukro, Etiòpia. Necessiten tot el nostre suport per a poder satisfer les seves necessitats bàsiques. Per això, jugar a Tombolarandia és molt important perquè la teva participació és solidària.

Gràcies al suport d’empreses i moltes voluntàries i voluntaris!

Són moltes les empreses que demostren cada any la seva solidaritat i els estem molt agraïts que col·laborin amb la nostra causa fent la donació de regals dels seus productes. Aquests serveixen per entregar-los en forma de premi als participants de la tómbola solidària. D’aquesta manera, aconseguim ajuda humanitària en diners. La seva col·laboració i el gest tan lloable d’aquestes empreses fan possible any darrera any Tombolarandia. No ens podem oblidar tampoc que la Tómbola solidària a la Fira Sant Josep Mollerussa 2019 és possible també gràcies a l’esforç de nombroses voluntàries i voluntaris que aporten el seu granet de sorra incondicional en el muntatge de la tómbola i despatxant números en aquesta durant els dies de la Fira.

Pots col·laborar amb nosaltres i posar-te en contacte amb el CIS Ángel Olaran.

Moltes gràcies per ajudar-nos a fer-ne difusió!

Moltes gràcies per donar-nos la vostra ajuda amb la compartició de la informació publicant-ho a les vostres xarxes socials. Tota l’ajuda per difondre aquesta activitat benèfica és molt benvinguda perquè entre tots aconseguim fons necessaris per ajudar a persones que ho necessiten.

Recorda les edicions anteriors

Reviu la tómbola solidària de l’any passat 2018.

Pots veure més imatges de la involucració del CIS Ángel Olaran a la 146a Fira de Sant Josep en aquest enllaç: Imatges Fira Sant Josep Mollerussa 2018.

Presència del missioner Angel Olaran

Angel Olaran, que era proclamat dr. Honoris Causa per la Ud el març del 2018 per la UdL, va estar a Tombolarandia acompanyat dels professors etiops Efrem i Medhin. Van quedar encantats amb la tómbola solidària i van agrair la col·laboració de tothom que la fa possible i els participants que juguen per ajudar a Wukro.

La tómbola solidària a la Fira de Sant Josep Mollerussa 2019 és una molt bona oportunitat per a ajudar a Wukro, Etiòpia. Si desitges també col·laborar amb els projectes socials que dur a terme el Pare Ángel Olaran ho pots fer accedint als projectes. O bé, si ho prefereixes: Fest-te soci/sòcia del CIS Ángel Olaran.

Fira Sant Josep CIS Ángel Olaran 2015-3Imatge de l’stand a la Fira de Sant Josep del 2015

Una altra manera de col·laborar és fer ara mateix un donatiu als orfes de Wukro d’Etiòpia.

Moltes gràcies!

Col·laboradors de Tombolarandia 2019

Logotips de les empreses col·laboradores i que anirem incorporant en aquesta publicació. Els logotips també figuraran a TombOLARANdia.

Tombolarandia2019-1

Tombolarandia2019-2

Tombolarandia2019-3

Tombolarandia2019-4

Tombolarandia2019-5

Tombolarandia2019-6

Tombolarandia2019-7

Tombolarandia2019-8

Tombolarandia2019-9

Tombolarandia2019-10

Tombolarandia2019-11

 

Tómbola solidària a la fira Sant Josep Mollerussa 2019-2

Tómbola solidària a la fira Sant Josep Mollerussa 2019-5