Caminada Popular Aitona 2024 en benefici del CIS Ángel Olaran

Caminada Popular Aitona 2024 en benefici del CIS Ángel Olaran

Aitona celebra el diumenge 3 de març la seva XII Caminada Popular Aitona 2024 en benefici del CIS Ángel Olaran sota l’organització de l’Ajuntament d’Aitona, amb la col·laboració de les associacions de la localitat del Segrià. La Caminada és solidària perquè els beneficis es destinen a la nostra Fundació per col·laborar amb la labor del Pare Ángel Olaran a Wukro, a la regió del Tigray -Etiòpia-. Un matí esportiu, solidari i en un entorn paisatgístic del poble d’Aitona que encantarà als participants.

Una Caminada que ha arribat a la dotzena edició i que s’ha convertit amb el pas dels anys gràcies a l’esforç dels organitzadors i voluntàries, en una activitat lúdica, esportiva i solidària de referència del calendari aitonenc, i estatal per la important participació. A més, els participants gaudeixen d’un recorregut privilegiat pels camps de presseguers coincidint amb l’esclat de la floració i amb l’inici de la campanya de la flor.

Moltes gràcies a totes i tots per continuar amb aquesta Caminada Popular!

Imatges de la XII Caminada Popular Aitona 2024

A continuació, pots veure imatges de la Caminada Popular d’Aitona d’enguany. Imatges de Jacinto Amador.

Cartell de la XII Caminada Popular Aitona 2024

Una Caminada per a tothom

La Caminada comptarà amb 3 rutes classificades segons la dificultat. Començarà a les 9.30 hores del matí del diumenge 3 de març de 2024. De les 8.30 a les 9.20 h es podran acabar de fer les darreres acreditacions, i posteriorment, tindrà lloc la sortida. La sortida i l’arribada serà davant de l’escola bressol, a la plaça del Pavelló Poliesportiu. El preu solidari anticipat de participació en qualsevol de les rutes és de 8 € fins el dia 12 de febrer, 10 € anticipada del 13 de febrer fins al 28 de febrer. I, 12 €, el mateix diumenge de la caminada, 3 de març.

Els primers inscrits tindran obsequi en finalitzar la caminada.

Les inscripcions anticipades presencials també es poden fer a les oficines de l’Ajuntament d’Aitona de dilluns a divendres de les 9:00 a les 14:00 omplint la butlleta d’inscripció i efectuant el pagament en efectiu. El preu serà: fins al dia 12 de febrer 8 € i del 13 al 28 de febrer 10 €.

Us podeu inscriure per Internet i seguint els passos que us indiquen i fer el pagament amb la targeta de crèdit. El preu serà: fins al dia 12 de febrer 8 € i del 13 al 28 de febrer 10 €.

El termini per a fer la inscripció anticipada acaba el dia 28 de febrer de 2024.

També es pot fer la inscripció el mateix dia de la caminada, si encara queden places, de les 8:30 a les 9:20 del matí al punt de lliurament d’acreditacions. El preu serà de 12 €.

El telèfon de l’Ajuntament d’Aitona: 973 794 010 per completar la informació.

Tenir en compte

Per preservar el medi ambient se substituiran les ampolles d’aigua per garrafes als avituallaments, per la qual cosa s’haurà d’emportar gots o ampolles de casa.

Preu solidari en benefici del CIS Ángel Olaran

Els beneficis de l’XII Caminada Popular Aitona 2024 a favor del CIS Ángel Olaran es destinen a la col·laboració amb la labor del missioner basc Ángel Olaran a Wukro, Tigray -Etiòpia-. Si no pots participar en la Caminada, però vols sumar-te a la nostra causa solidària, pots fer un donatiu.

Rutes

La XII Caminada Popular Aitona 2024 comptarà, com ja és tradició, amb 3 rutes alternatives per gaudir de la diversitat paisatgística entre arbres fruiters, aquest any amb flor, espai forestal de gran atractiu i camins de vegetació. Al llarg del recorregut hi ha avituallament de sòlids i líquids, així com punts d’assistència.

Ruta curta

8 km, dificultat baixa.  

Ruta mitjana

16 km, dificultat mitjana.

Ruta Llarga

20 km.

Més informació a tenir en compte

La sortida serà el diumenge 3 de març de 2024 a les 9.30 h davant del pavelló poliesportiu. L’entrega d’acreditacions començarà a les 8.30 h.

Hi ha previst que durant el recorregut hi hagi diversos punts d’avituallament de sòlids i líquids, així com punts d’assistència.

Tots aquells que necessitin abandonar la caminada abans de finalitzar tenen a la seva disposició medis per fer-ho.

El recorregut està degudament senyalitzat; s’ha de respectar i seguir el recorregut. Si algú se’n surt, l’organització no se’n fa responsable.

Els animals de companyia han d’anar lligats.

Els participants menors d’edat han d’anar acompanyats pels pares, mares o tutors.

Es demana que s’extremi la precaució en travessar la carretera, sobretot aquelles persones que acompanyin els menors.

Es recomana portar calçat i roba adequada.

L’organització no es fa responsable de les persones que no estiguin inscrites.

És imprescindible passar pels controls de sortida i d’arribada per tal de recollir les credencials.

Si per qualsevol motiu la caminada no pogués celebrar-se aquest dia, es farà el dia 12 de març (no es faran devolucions).

Totes aquelles persones que no hagin passat pel 2n avituallament (al punt quilomètric 14) abans de les 12.30 h hauran d’agafar obligatòriament la ruta mitjana (no podran agafar la llarga per manca de temps per poder-la realitzar).

Vetllant pel medi ambient l’organització no donarà ampolles d’aigua als avituallaments, les quals seran substituïdes per garrafes d’aigua, per la qual cosa els caminaires hauran de portar gots o ampolles de casa.

L’organització es reserva el dret a fer les modificacions que cregui oportunes.

El fet d’inscriure’s suposa l’acceptació de les normes.

Respecteu l’entorn natural del recorregut.
No l’embruteu amb les vostres deixalles.
Percentatge de camí de terra: 90 %.

Moltes gràcies a tothom!

Moltes gràcies a l’Ajuntament d’Aitona i a totes les persones que organitzen i col·laboren en la XII Caminada Popular d’Aitona, i a totes i tots els que hi participaran i faran possible una nova edició d’aquesta fantàstica activitat esportiva i solidària.

Amb la col·laboració de

Coordinadora Lleida-Logo

Imatges anteriors Caminades

Recordant últimes Caminades

Recorda la Caminada de 2023

Recorda la Caminada Popular Aitona 2023.

Recorda la Caminada de 2022

Recorda la Caminada Popular Aitona 2022.

Recordant la Caminada 2020

Recorda la Caminada Popular Aitona 2020.

Podeu veure les imatges de la darrera caminada, en la qual van participar més de 700 persones, a: Fotos Caminada Aitona 2020.

Imatges Caminada 2019

Podeu veure les imatges de l’edició del 2019  fent clic sobre: Fotos Caminada Aitona 2019

Publicació Premsa SEGRE amb la imatge de la VIII Caminada 2019

2019-03-11 Diari Segre-Aitona en flor

Imatges Caminada 2018, amb presència d’Ángel Olaran

Caminada Popular Aitona 2019 en benefici del CIS Angel Olaran

Podeu veure totes les imatges de la Caminada 2018 clicant sobre Fotos de la Caminada Popular d’Aitona 2018.

Imatges Caminada 2017

Podeu veure totes les imatges de la Caminada 2017 clicant sobre Fotos de la Caminada Popular d’Aitona 2017

Imatges Caminada 2016

Podeu veure totes les fotos de la Caminada del 2016 en aquest enllaç: V Caminada Popular Aitona 2016 solidària

Vull fer un donatiu!