Caminada Popular Aitona 2022 en benefici del CIS Ángel Olaran

Caminada Popular Aitona 2022 en benefici del CIS Angel Olaran

Aitona celebra el diumenge 6 de març la seva X Caminada Popular Aitona 2022 en benefici del CIS Angel Olaran sota l’organització de l’Ajuntament d’Aitonai el Centre d’Iniciatives Solidàries Ángel Olaran. També amb la col·laboració de diferents associacions de la localitat del Segrià i nombroses voluntàries i voluntaris. Serà un matí esportiu, solidari i amb un entorn paisatgístic del poble d’Aitona encantarà als participants. La Caminada és solidària perquè els beneficis es destinen a la nostra Fundació per col·laborar amb la labor del Pare Ángel Olaran a Wukro, a la regió del Tigray -Etiòpia-. Moltes gràcies a totes i tots per continuar amb aquesta Caminada Popular!

Una Caminada que ha arribat a la desena edició i que s’ha convertit amb el pas dels anys gràcies a l’esforç dels organitzadors i voluntàries, en una activitat lúdica, esportiva i solidària de referència del calendari aitonenc, i alhora també lleidatana per la important participació. A més, els participants gaudeixen d’un recorregut privilegiat pels camps de presseguers coincidint amb l’esclat de la floració i amb l’inici de la campanya de la flor.

Imatges X Caminada

Una Caminada per a tothom

La Caminada comptarà amb 3 rutes classificades segons la dificultat. Començarà a les 9.30 hores del matí del diumenge 6 de març de 2022. De les 8.30 a les 9.20 h es podran acabar de fer les darreres acreditacions, i posteriorment, tindrà lloc la sortida. La sortida i l’arribada serà davant de la Llar d’Infants, a la plaça del Pavelló Poliesportiu. El preu solidari anticipat de participació en qualsevol de les rutes serà: fins al dia 20 de febrer de 8 € i del 21 de febrer al 3 de març de 10 € (anticipades fins al 3 de març) i de 12 € el mateix diumenge de la caminada, al punt de lliurament d’acreditacions, de 8.30 a 9.20 h.

Inscripcions i més informació

Es poden fer les inscripcions via online.

Les inscripcions anticipades presencials també es poden fer fins al dia 3 de març (últim dia d’inscripció anticipada) a les oficines de l’Ajuntament d’Aitona de dilluns a divendres de les 9:00 a les 14:00 omplint la butlleta d’inscripció i efectuant el pagament en efectiu.

També es pot fer la inscripció el mateix dia de la caminada, de les 8:30 a les 9:20 del matí al punt de lliurament d’acreditacions. El preu serà de 12 €.

El termini per fer la inscripció anticipada acaba el dia 3 de març.

El telèfon de l’Ajuntament d’Aitona: 973 794 010 per completar la informació.

Tenir en compte

Per preservar el medi ambient se substituiran les ampolles d’aigua per garrafes als avituallaments, per la qual cosa s’haurà d’emportar gots o ampolles de casa.

Preu solidari en benefici del CIS Ángel Olaran

El preu solidari anticipat de participació en qualsevol de les 3 rutes és de 8 € (fins al 20 de febrer) i de 10 € (del 21 de febrer al 3 de març). El preu solidari el mateix dia de la caminada és de 12 €. Els beneficis de la X Caminada Popular Aitona 2022 a favor del CIS Angel Olaran es destinen a la col·laboració amb la labor del missioner basc Ángel Olaran a Wukro, Tigray -Etiòpia-. Si no pots participar en la Caminada, però vols sumar-te a la nostra causa solidària, pots fer un donatiu.

Rutes

La X Caminada Popular Aitona 2022 comptarà, com ja es tradició, amb 3 rutes alternatives per gaudir de la diversitat paisatgística entre arbres fruiters, aquest any amb flor, espai forestal de gran atractiu i camins de vegetació. Al llarg del recorregut hi ha avituallament de sòlids i líquids, així com punts d’assistència.

Ruta curta

9,5 km, dificultat baixa. Ruta per pares amb nens i gent gran. 

Ruta mitjana

17 km, dificultat mitjana. Ruta indicada per a tothom.

Ruta Llarga

21 km, dificultat mitjana. Ruta per a persones amb bona preparació física. Ruta amb un desnivell mitjà-alt que enllaça amb les anteriors i segueix cap a Montefiu.

Més informació a tenir en compte

La sortida serà del pavelló poliesportiu. L’entrega d’acreditacions començarà a les 8.30 h.

Hi ha previst que durant el recorregut hi hagi diversos punts d’avituallament de sòlids i líquids, així com punts d’assistència.

Tots aquells que necessitin abandonar la caminada abans de finalitzar tenen a la seva disposició medis per fer-ho.

El recorregut està degudament senyalitzat; s’ha de respectar i seguir el recorregut. Si algú se’n surt, l’organització no se’n fa responsable.

Els animals de companyia han d’anar lligats.

Els participants menors d’edat han d’anar acompanyats pels pares, mares o tutors.

Es demana que s’extremi la precaució en travesura la carretera, sobretot aquelles persones que acompanyin els menors.

Es recomana portar calçat i roba adequada.

L’organització no es fa responsable de les persones que no estiguin inscrites.

És imprescindible passar pels controls de sortida i d’arribada per tal de recollir les credencials.

Si per qualsevol motiu la caminada no pogués celebrar-se aquest dia, es farà el dia 20 de març (no es faran devolucions).

Totes aquelles persones que no hagin passat pel 2n avituallament (al punt quilomètric 14) abans de les 12.30h hauran d’agafar obligatòriament la ruta mitjana (no podran agafar la llarga per manca de temps per poder-la realitzar).

Vetllant pel medi ambient l’organització no donarà ampolles d’aigua als avituallaments, les quals seran substituïdes per garrafes d’aigua, per la qual cosa els caminaires hauran de portar gots o ampolles de casa.

L’organització es reserva el dret a fer les modificacions que cregui oportunes.

El fet d’inscriure’s suposa l’acceptació de les normes.

Hi haurà dutxes habilitades per les persones que ho sol·licitin.
Respecteu l’entorn natural del recorregut.
No l’embruteu amb les vostres deixalles.
Percentatge de camí de terra: 90%

Amb la col·laboració de

Coordinadora Lleida-Logo

Moltes gràcies a tothom!

Moltes gràcies a l’Ajuntament d’Aitona i a totes les persones que organitzen i col·laboren en la X Caminada Popular d’Aitona, i a totes i tots els que hi participaran i faran possible una nova edició d’aquesta fantàstica activitat esportiva i solidària.

Recordant anteriors Caminades

Recordant la Caminada 2020

Recorda la Caminada Popular Aitona 2020.

Podeu veure les imatges de la darrera caminada, en la qual van participar més de 700 persones, a: Fotos Caminada Aitona 2020.

Imatges Caminada 2019

Podeu veure les imatges de l’edició del 2019  fent clic sobre: Fotos Caminada Aitona 2019

Publicació Premsa SEGRE amb la imatge de la VIII Caminada 2019

2019-03-11 Diari Segre-Aitona en flor

Imatges Caminada 2018, amb presència d’Ángel Olaran

Caminada Popular Aitona 2019 en benefici del CIS Angel Olaran

Podeu veure totes les imatges de la Caminada 2018 clicant sobre Fotos de la Caminada Popular d’Aitona 2018.

Imatges Caminada 2017

Podeu veure totes les imatges de la Caminada 2017 clicant sobre Fotos de la Caminada Popular d’Aitona 2017

Imatges Caminada 2016

Podeu veure totes les fotos de la Caminada del 2016 en aquest enllaç: V Caminada Popular Aitona 2016 solidària