Tómbola solidària a la Fira Sant Josep Mollerussa 2017

Tómbola solidària a la Fira Sant Josep Mollerussa 2017

Tombolarandia és la tómbola solidària a la Fira Sant Josep Mollerussa 2017 que organitza el Centre d’Iniciatives Solidàries Ángel Olaran per a recaptar fons per ajudar al missioner Ángel Olaran i a Wukro, Etiòpia. Es va celebrar a la capital del Pla d’Urgell del dia 17 al 19 de març de 2017 coincidint amb la 145a Fira de Sant Josep.

La tómbola serveix, a més de recaptar fons per Etiòpia, per difondre la labor del Pare Ángel Olaran aprofitant la gran importància de la Fira de Sant Josep de Mollerussa com a lloc de trobada del sector agrari, industrial i ramader del territori.

On trobar Tombolarandia?

La tómbola solidària a la Fira Sant Josep Mollerussa 2017 és Tombolarandia, que va estar present en la 145a Fira de Sant Josep, ubicada a les instal·lacions de l’empresa Ignasi Clotet (a l’av. del Canal, 19 de Mollerussa) i que solidàriament ens les cedeixen per poder ajudar a Etiòpia. L’edició de la ‘Fira Catalana de la Maquinària Agrícola, Saló de l’Automòbil’ va tenir la participació de més de 300 expositors i d’uns 180.000 visitants. A més, enguany acollia el tercer Saló del Tractor, de caràcter biennal.

Tómbola solidària a la Fira Sant Josep Mollerussa 2017

Màgia amb el Mag Reivax

El Mag Reivax va portar a Tombolarandia tota la seva màgia i va fer gaudir als participants de la tómbola solidària.

Tómbola solidària a la Fira Sant Josep Mollerussa 2017

Imatges de Tombolarandia

Podeu veure les imatges de Tombolarandia fent click sobre Fotos de Tombolarandia 2017.

Inauguració i cloenda, visites, actes i activitats

Tota la informació oficial sobre la 145a Fira de Sant Josep de Mollerussa en aquest enllaç.

Cartell Fira de Sant Josep 2017

20è Concurs de Carretons de Tallers A. Miquel

L’empresa Tallers Antoni Miquel, sempre solidària i col·laboradora amb la nostra fundació, va celebrar el 20è Concurs de Carretons. Un tradicional concurs que no podia faltar en l’actual edició de la Fira.

Tómbola solidària a la Fira Sant Josep Mollerussa 2017

Exhibició dels Castellers de Lleida

El diumenge dia 19, dia de Sant Josep, a les 12 del migdia, davant la seu de la nostra fundació (a l’av. del Canal, 7 de Molleussa) es va realitzar l’habitual i fantàstica exhibició dels Castellers de Lleida.

Tómbola solidària a la Fira Sant Josep Mollerussa 2017

Castellers de Lleida-web

Tómbola solidària a la Fira Sant Josep Mollerussa 2017

Tómbola solidària a la Fira Sant Josep Mollerussa 2017

Objectiu de TombOLARANdia 2017

Gràcies a la teva participació i col·laboració a la tómbola, el CIS Ángel Olaran recapta fons per ajudar a la protecció infants, ancians i desfavorits de Wukro del 2016. Com cada any, necessiten el nostre suport per satisfer les seves necessitats bàsiques. Per això, jugar a Tombolarandia és molt important perquè la teva participació és solidària.

Visita i suport del Sr. Postu

Tómbola solidària a la Fira Sant Josep Mollerussa 2017

Gràcies al suport d’empreses i moltes voluntàries i voluntaris!

Són moltes empreses que demostren cada any la seva solidaritat i els estem molt agraïts que hagin col·laborat amb la nostra causa fent la donació de regals dels seus productes. Aquests serveixen per entregar-los en forma de premi als participants de la tómbola solidària. D’aquesta manera, aconseguim ajuda humanitària en diners. La seva col·laboració i el gest tan lloable d’aquestes empreses fan possible any darrera any Tombolarandia. No ens podem oblidar tampoc que la Tómbola solidària a la Fira Sant Josep Mollerussa 2017 és possible també gràcies a l’esforç de nombroses voluntàries i voluntaris que aporten el seu granet de sorra incondicional en el muntatge de la tómbola i despatxant números en aquesta durant els dies de la Fira.

Sempre ets a temps també de col·laborar amb nosaltres per pròximes edicions. Posa’t en contacte amb el CIS Ángel Olaran.

Moltes gràcies per ajudar-nos a fer-ne difusió!

Moltes gràcies per donar-nos la teva ajuda amb la compartició de la informació que anàvem publicant a les nostres xarxes socials. Tota l’ajuda per difondre aquesta activitat benèfica és molt benvinguda perquè entre tots hem aconseguit fons necessaris per ajudar a persones que ho necessiten.

També vam crear l’esdeveniment al Facebook.

Revivint edicions anteriors

Recorda la tómbola solidària de l’any passat 2016.

Podeu veure més imatges de la involucració del CIS Ángel Olaran a la 144a Fira de Sant Josep en aquest enllaç: Imatges Fira Sant Josep Mollerussa 2016.

Si ho desitges, rememora les imatges de l’edició del 2015.

Fira Sant Josep CIS Ángel Olaran 2015-3

Imatge de l’stand a la Fira de Sant Josep del 2015

La tómbola solidària a la Fira Sant Josep Mollerussa 2017 és una bona oportunitat per ajudar a Wukro, Etiòpia. Si desitges també col·laborar amb els projectes socials que dur a terme el Pare Ángel Olaran ho pots fer accendint als projectes. Moltes gràcies!!

Col·laboradors de Tombolarandia 2017

Logotips de les empreses col·laboradores i que anirem incorporant en aquesta publicació.

Logotips tombolarandia 2017-1

Logotips Tombolarandia 2017-2

Logotips Tombolarandia 2017-3

Logotips Tombolarandia 2017-4

Logotips Tombolarandia 2017-5

Logotips Tombolarandia 2017-6

Logotips Tombolarandia 2017-7

Logotips Tombolarandia 2017-8

Logotips Tombolarandia 2017-9

Logotips Tombolarandia 2017-10

Logotips Tombolarandia 2017-11

Logotips Tombolarandia 2017-12

Logotips Tombolarandia 2017-13

Publicació al Diari Segre sobre actuació Castells de Lleida

24-03-17 Catellers de Lleida web

Deixeu un comentari