Tómbola solidària a la Fira Sant Josep Mollerussa 2016

Tómbola solidària a la Fira Sant Josep Mollerussa 2016

Tombolarandia és la tómbola solidària a la Fira Sant Josep Mollerussa 2016 que organitza el Centre d’Iniciatives Solidàries Ángel Olaran per a recaptar fons per ajudar a Etiòpia a través dels projectes humanitaris que desenvolupa el Pare Ángel Olaran a la població de Wukro. Es va celebrar a la capital del Pla d’Urgell del dia 17 al 20 de març de 2016.

Tómbola solidària a la Fira Sant Josep Mollerussa 2016

On estava Tombolarandia?

La tómbola solidària a la Fira Sant Josep Mollerussa 2016 és Tombolarandia, que va estar present en la 144 Fira de Sant Josep, ubicada a les instal·lacions de l’empresa Ignasi Clotet (a l’av. del Canal, 19 de Mollerussa) i que solidàriament ens les faciliten per poder ajudar a Etiòpia. L’edició de la ‘Fira Catalana de la Maquiària Agrícola, Saló de l’Automòbil’ va tenir la participació d’uns 300 expositors i d’uns 150.000 visitants.

 

Tombolarandia 2016-2

Inauguracions, visites, actes, activitats…

El president de la Generalitat de Catalunya, Carles Puigdemont, inaugura la 144 Fira de Sant Josep de Mollerussa en un acte que va tenir lloc el matí del divendres 18 de març. La seva visita, juntament amb la de la resta de consellers que presideixin els actes del certamen “reforcen a nivell institucional la importància de la Fira de Sant Josep com a lloc de trobada del sector agrari, industrial i ramader del territori”, va afirmar l’alcalde de Mollerussa Marc Solsona.

Un moment important, poder compartir la labor del Pare Ángel Olaran amb el Molt Hble. Sr. Carles Puigdemont, President de la Generalitat de Catalunya, i autoritats, en la seva visita per inaugurar la 144a. Fira de Sant Josep de Mollerussa.

El president Carles Puigdemont amb el CIS Ángel Olaran-1

El nostre president, Josep Maria Pujol, saludant al president de la Generalitat de Catalunya, Carles Puigdemont, i a les autoriats, a l’entrada de ‪#‎Tombolarandia‬ en la seva visita per inaugurar la Fira de Sant Josep de Mollerussa.

El president Carles Puigdemont amb el CIS Ángel Olaran-2

Imatges d’altres visites:

Fira Sant Josep 2016-3

Fira Sant Josep 2016-4

Fira Sant Josep 2016-5

Per altra part, es va realitzar el 19è Concurs de Carretons de Tallers A. Miquel.

Concurs Tallers A.Miquel

Antoni Miquel Fira Sant Josep 2016-3

Antoni Miquel Fira Sant Josep 2016

Antoni Miquel Fira Sant Josep 2016-2

El diumenge dia 20 a les 12 del migdia, davant la seu de la nostra fundació (a l’av. del Canal, 7 de Molleussa) es va fer una exhibició dels Castellers de Lleida.

Cdlleida Fira Sant Josep 2016-1

Cdlleida Fira Sant Josep 2016-2

Objectiu i motivació de TombOLARANdia 2016?

Gràcies a la tómbola, el CIS Ángel Olaran pot recaptar fons per ajudar a escolaritzar nens i nenes orfes i enguany hem dedicat un esforç especial perquè la sequera a la zona rural de Wukro és molt greu i necessiten ara més que mai el nostre suport per satisfer les necessitats bàsiques. Per això, jugar a Tombolarandia era important perquè la teva participació la teva col·laboració és solidària.

Tormbolarandia 2016 per un món més just

Gràcies al suport de les empreses i voluntaris!

Hi ha moltes empreses que han demostrat la seva sensibilitat i a les que estem molt agraïts que hagin col·laborat amb la nostra causa fent donació de regals dels seus productes. Aquests els entreguem en forma de premi als participants de la Tómbola solidària, aconseguim ajuda humanitària i val molt la pena la col·laboració i el gest tan lloable d’aquestes empreses que fan possible any darrera any Tombolarandia. La Tómbola solidària a la Fira Sant Josep Mollerussa 2016 és possible gràcies a totes aquestes donacions i als nombrosos voluntaris que aporten el seu esforç incondicional en el muntatge i despatxant en la tómbola durant els dies de la Fira.

Sempre ets a temps de col·laborar amb el teu granet de sorra. Posa’t en contacte amb el CIS Ángel Olaran.

#Tombolarandia Màgica amb el Mag Reivax

Mag Reivax a Tomobolarandia 2016

Moltes gràcies per ajudar-nos a fer-ne difusió!

Per a que Tombolarandia fos un èxit, et demavem el teu suport i ajuda en compartir la informació que publicàvem a les xarxes socials amb els teus familiars i amics per a que participesin a la tómbola solidària a la Fira Sant Josep Mollerussa 2016. Tota l’ajuda per difondre aquesta activitat benèfica ha estat molt benvinguda perquè entre tots hem pogut aconseguir fons necessaris per ajudar a persones que tenen serioses dificultats per sobreviure.

També vam crear l’esdeveniment creat al Facebook

Moltes gràcies als més de 100 col·laboradors de TombOLARANdia 2016

Logotips1Logotips2

Logotips3Logotips4

Logotips5Logotips6

Logotips7Logotips8

Logotips9logotips10

 

Tombolarandia 2016-1

Podeu veure més imatges de la presència del CIS Ángel Olaran a la 144a Fira de Sant Josep en aquest enllaç: Imatges Fira Sant Josep Mollerussa 2016.

Recordant la Fira de Sant Josep i TombOLARANdia 2015

En els següents apartats trobareu enllaços a totes les imatges de:

L’estand a la Fira de Sant Josep de Mollerussa de la 143a edició 

Fira Sant Josep CIS Ángel Olaran 2015-2

Fira Sant Josep CIS Ángel Olaran 2015-3

La tómbola solidària Tombolarandia 2015

Fira Sant Josep CIS Ángel Olaran 2015-1

Fira Sant Josep CIS Ángel Olaran 2015-4

Fira Sant Josep CIS Ángel Olaran 2015-5

Visites a l’exposició del Pintor Realista JR Espax a la seu de la nostra fundació

Fira Sant Josep CIS Ángel Olaran 2015-6

Fira Sant Josep CIS Ángel Olaran 2015-7

L’exhibició castellera de la Colla dels Castellers de Lleida i Premis de Carretilles Linde

Fira Sant Josep CIS Ángel Olaran 2015-8

Fira Sant Josep CIS Ángel Olaran 2015-9

Fira Sant Josep CIS Ángel Olaran 2015-10

Fira Sant Josep CIS Ángel Olaran 2015-11

Fira Sant Josep CIS Ángel Olaran 2015-12

La tómbola solidària a la Fira Sant Josep Mollerussa 2016 és una activitat per ajudar a Etiòpia. Si ho desitges, pots col·laborar amb els projectes humanitaris que dur a terme el Pare Ángel Olaran.

Moltes gràcies!!!!

Deixeu un comentari