9è Torneig Pitch and Putt solidari Angel Olaran

9è Torneig Pitch and Putt solidari Angel Olaran

El dissabte 7 i el diumenge 8 de maig de 2022 es celebrarà el 9è Torneig Pitch and Putt solidari Angel Olaran i 6è Memorial Àngel Pujol. L’escenari serà el Pitch & Putt de Bellpuig. Un torneig que es disputa en la modalitat de fourball medal amb molts trofeus, premis, sorteig de regals, etc. Servirà perquè el Centre d’Iniciatives Solidàries Ángel Olaran reculli fons per a col·laborar amb la labor del missioner Ángel Olaran a Wukro, Tigray.

Cartell informatiu

9è Torneig Solidari Pitch&Putt - 6è Memorial Àngel Pujol

Com serà el 9è Torneig Pitch and Putt solidari Ángel Olaran?

La intenció és passar un cap de setmana molt agradable, i a més, poder col·laborar amb la labor del missioner Ángel Olaran. Per això, es faran sortides el dissabte i el diumenge. El torneig es diputarà en la modalitat de fourball medal el cap de setmana del 7 i 8 de maig. Hi haurà trofeus als primers classificats: 1a i 2a parella Scratch, 1a i 2a Handicap, 1a Mixta, Hole in One i Aproximació; a més d’altres premis i regals.

Les inscripcions es poden fer a través d’una trucada per telèfon al camp, al Golf Urgell Pitch & Putt de Bellpuig: 973 320 742. O bé, enviant un correu electrònic a l’adreça: [email protected]. Les places són limitades. El preu d’inscripció individual del torneig és de 15 € per als abonats, i 18 € pels NO abonats.

Al final del torneig es farà l’entrega de premis, sortejos de regals i un pica-pica per a tots els participants.

Com es pot col·laborar?

En el cas de no poder participar al 8è Torneig Pitch and Putt solidari Ángel Olaran hi ha la possibilitat de sumar-se a la causa fent una aportació solidària com a ‘Forat 0’ fent un ingrès o transferència al número de compte de la nostra fundació: BSCH ES83 0049 1886 7420 1070 3392.

Les empreses que desitgin fer el patrocini d’un forat ho poden fer amb l’aportació de 100 €. Hi apareixerà publicitat seva, mitjançant la seva lona, cartells o follets de la seva empresa.

També es pot col·laborar amb aportació de productes de la seva empresa per a regals com a premis pel sorteig. En aquest cas, els col·laboradors són esmentats en els agraïments.

Objectiu solidari del Torneig

El missioner Ángel Olaran va tornar a Wukro a meitats del mes de gener de 2022. Wukro es troba a la regió del Tigray, al nord d’Etiòpia. Des del novembre de 2020 manté un conflicte bèl·lic amb el govern central etíop. Això ha fet que avui més que mai necessitin la nostra col·laboració perquè cada vegada la falta d’aliments i medicaments va en augment i la població s’està morint per la falta d’aquestes necessitats més bàsiques. Des de la nostra Fundació, gestionem les col·laboracions de les persones i entitats solidàries perquè arribin al missioner Ángel Olaran a Wukro i els serveixi d’ajuda.

Els patrocinis i les col·laboracions són molt importants per a poder col·laborar amb la població necessitada de Wukro.

Les aportacions gaudeixen d’incentius fiscals, donat que és un esdeveniment benèfic. Podeu consultar la informació aquí.

Recull d’imatges del 9è Torneig

Recull d’imatges del 9è Torneig Pitch and Putt solidari Ángel Olaran i 6è Memorial Àngel Pujol.

Agraïment als patrocinadors i els col·laboradors

Moltes gràcies a totes i a tots els que amb el seu esforç fareu possible el 9è Torneig Pitch and Putt solidari Ángel Olaran i 6è Memorial Àngel Pujol.

Amb la col·laboració de

Coordinadora Lleida-Logo

Recordant el darrer torneig celebrat l’any 2019

Podeu veure les imatges a fotos Torneig Pitch and Putt 2019

8è Torneig Pitch and Putt solidari Angel Olaran

Fent memòria per a recordar l’anterior torneig 2018

Torneig Pitch&Putt 2018-1

Podeu veure totes les imatges del torneig a Fotos del Torneig 2018.

Imatge del 6è torneig a punt per a l’entrega de premis

6è Torneig Pitch and Putt solidari Ángel Olaran

6è Torneig Pitch and Putt solidari Ángel Olaran

Recordem en aquest enllaç el torneig solidari que es va celebrar el 2017.