6è Torneig Pitch and Putt solidari Ángel Olaran

6è Torneig Pitch and Putt solidari Ángel Olaran

El cap de setmana del 20 i 21 de maig de 2017 es va disputar el 6è Torneig Pitch and Putt solidari Ángel Olaran i 3r Memorial Àngel Pujol. L’escenari va ser el Pitch & Putt de Bellpuig . Un torneig que es va celebrar en la modalitat de parelles amb molts trofeus, premis, sorteig de regals, etc. Més d’una vuitantena de participants hi van prendre part els dos dies. Va servir per recollir fons per als projectes humanitaris i socials que dur a terme el CIS Ángel Olaran a Wukro, a Etiòpia.

6è Torneig Pitch and Putt solidari Ángel Olaran

6è Torneig Pitch and Putt solidari Ángel Olaran

6è Torneig Pitch and Putt solidari Ángel Olaran

6è Torneig Pitch and Putt solidari Ángel Olaran

6è Torneig Pitch and Putt solidari Ángel Olaran

Podeu veure més imatges del 6è Torneig Pitch and Putt a: Fotos del Torneig 2017.

6è Torneig Pitch and Putt solidari Ángel Olaran

Com serà el 6è Torneig Pitch and Putt solidari Ángel Olaran?

La intenció és passar un cap de setmana molt agradable, i a més, poder col·laborar amb el Pare Ángel Olaran. Per això, es van fer sortides el dissabte i el diumenge. El torneig es diputarà en la modalitat de parelles el cap de setmana del 20 i 21 de maig. Hi haurà trofeus als primers classificats: 1a i 2a parella Scratch, 1a i 2a Handicap, 1a Mixta, Hole in One i Aproximació; a més d’altres premis i regals.

Les inscripcions es poden fer a través d’una trucada per telèfon al camp, al Golf Urgell Pitch & Putt de Bellpuig: 973 320 742. O bé, enviant un correu electrònic a l’adreça: [email protected]. Les places són limitades. El preu d’inscripció individual del torneig és de 15 € per als abonats, i 18 € pels NO abonats.

Al final del torneig es farà l’entrega de premis, sortejos de regals i pica-pica per a tots els participants.

Com es pot col·laborar?

En el cas de no poder participar al 6è Torneig Pitch and Putt solidari Ángel Olaran hi ha la possibilitat de sumar-se a la causa fent una aportació solidària com a ‘Forat 0’ fent un ingrès o transferència al número de compte de la nostra fundació: BSCH ES83 0049 1886 7420 1070 3392.

Les empreses que desitgin fer el patrocini d’un forat ho poden fer amb l’aportació de 100 €. Hi apareixerà publicitat seva, mitjançant la seva lona, cartells, difusió en l’entrega de regals o introduint un follet de la seva empresa dins de la bossa d’obsequi per a tothom.

També es pot col·laborar amb aportació de productes de la seva empresa per a regals com a premis pel sorteig. En aquest cas, els col·laboradors són esmentats en els agraïments.

Els patrocinis i les col·laboracions són molt importants per a poder seguir endavant amb aquest torneig solidari que té com a objectiu d’ajudar els orfes de Wukro i la protecció de persones vulnerables etíops amb el missioner Ángel Olaran. Les aportacions tenen un incentius fiscals, donat que és un esdeveniment benèfic.

Moltes gràcies a totes i a tots els que amb el seu esforç faran possible aquesta edició del 6è Torneig Pitch and Putt solidari Ángel Olaran i 3r Memorial Àngel Pujol.

Fem memòria i recordem el darrer torneig?

Recordem en aquest enllaç el torneig solidari que es va celebrar el 2016.

5e-torneig-pitch-and-putt-solidari-angel-olaran-2016-7

5e-torneig-pitch-and-putt-solidari-angel-olaran-2016-3

5e-torneig-pitch-and-putt-solidari-angel-olaran-2016-2

Podeu trobar les imatges del la darrera edició clicant aquí.

Deixeu un comentari