5è Torneig Pitch and Putt solidari Ángel Olaran

5è Torneig Pitch and Putt solidari Ángel Olaran

El cap de setmana del 21 i 22 de maig de 2016 es va disputar el 5è Torneig Pitch and Putt solidari Ángel Olaran i 2n Memorial Àngel Pujol al Golf Urgell de Bellpuig amb la participació total de 86 jugadors. Un torneig que es va celebrar en la modalitat de parelles amb molts trofeus, premis, sorteig de regals, etc. i que va servir per recollir fons per als projectes solidaris que dur a terme el Centre d’Iniciatives Solidàries Ángel Olaran a Wukro, a Etiòpia.

5e-torneig-pitch-and-putt-solidari-angel-olaran-2016-7

5e-torneig-pitch-and-putt-solidari-angel-olaran-2016-5

Com va ser el 5è Torneig Pitch and Putt solidari Ángel Olaran?

La intenció era de passar un cap de setmana molt agradable, i a més, poder col·laborar amb el Pare Ángel Olaran. Per això, es van fer sortides el dissabte i el diumenge. El torneig es va diputar en la modalitat de parelles el cap de setmana del 21 i 22 de maig. Hi va haver trofeus als primers classificats: 1a i 2a parella Scratch, 1a i 2a Handicap, 1a Mixta, Hole in One i Aproximació; a més d’altres premis i regals.

5e-Torneig-Pitch-and-Putt-solidari-Angel-Olaran

Les inscripcions es va poder fer a través d’una trucada per telèfon al camp, al Golf Urgell Pitch & Putt de Bellpuig: 973 320 742. O bé, enviant un correu electrònic a l’adreça: [email protected]. Les places eren limitades. El preu d’inscripció individual del torneig era de 15 € per als abonats, i 18 € pels NO abonats.

Al final del torneig es va fer l’entrega de premis, sortejos de regals i pica-pica per a tots els participants.

5e-torneig-pitch-and-putt-solidari-angel-olaran-2016-4

5e-torneig-pitch-and-putt-solidari-angel-olaran-2016-1

5e-torneig-pitch-and-putt-solidari-angel-olaran-2016-9

Podeu trobar més imatges aquí.

Com es podia col·laborar?

En el cas de no poder participar al 5è Torneig Pitch and Putt solidari Ángel Olaran hi havia la possibilitat de sumar-se a la causa fent una aportació solidària com a ‘Forat 0’ fent un ingrès o transferència al número de compte de la nostra fundació: BSCH ES83 0049 1886 7420 1070 3392.

Les empreses que desitjaven fer el patrocini d’un forat ho podien fer amb l’aportació de 100 €, hi aparéixer publicitat seva, mitjançant la seva lona, cartells, difusió en l’entrega de regals o introduint un follet de la seva empresa dins de la bossa d’obsequi per a tothom.

També es podia col·laborar amb aportació de productes de la seva empresa per a regals com a premis pel sorteig. En aquest cas, els col·laboradors eren esmentats en els agraïments.

Els patrocinis i les col·laboracions són molt importants per poder seguir endavant amb aquest torneig solidari que té com a objectiu ajudar a fer possible la labor del missioner Ángel Olaran. Les aportacions tenen un incentius fiscals, donat que és un esdeveniment benèfic.

Moltes gràcies a totes i a tots els que van dedicar el seu esforç a fer possible aquesta edició del 5è Torneig Pitch and Putt solidari Ángel Olaran i 2n Memorial Àngel Pujol.

5e-torneig-pitch-and-putt-solidari-angel-olaran-2016-2

5e-torneig-pitch-and-putt-solidari-angel-olaran-2016-3

Deixeu un comentari