8è Torneig Pitch and Putt solidari Angel Olaran

8è Torneig Pitch and Putt solidari Angel Olaran

El dissabte 11 i el diumenge 12 de maig de 2019 es va celebrar el 8è Torneig Pitch and Putt solidari Angel Olaran i 5è Memorial Àngel Pujol amb una seixantena de participants. L’escenari va tornar a ser el Pitch & Putt de Bellpuig . Un torneig que es disputa en la modalitat de fourball medal amb molts trofeus, premis, sorteig de regals, etc. Serveix per recollir fons per als projectes humanitaris i socials que dur a terme el missioner Angel Olaran i als quals dóna suport el Centre d’Iniciatives Solidàries Ángel Olaran a Wukro, a Etiòpia.

8è Torneig Pitch and Putt solidari Angel Olaran

Podeu veure les imatges a fotos Torneig Pitch and Putt 2019

Com serà el 8è Torneig Pitch and Putt solidari Ángel Olaran?

La intenció és passar un cap de setmana molt agradable, i a més, poder col·laborar amb la labor del missioner Ángel Olaran. Per això, es faran sortides el dissabte i el diumenge. El torneig es diputarà en la modalitat de fourball medal el cap de setmana del 11 i 12 de maig. Hi haurà trofeus als primers classificats: 1a i 2a parella Scratch, 1a i 2a Handicap, 1a Mixta, Hole in One i Aproximació; a més d’altres premis i regals.

Les inscripcions es poden fer a través d’una trucada per telèfon al camp, al Golf Urgell Pitch & Putt de Bellpuig: 973 320 742. O bé, enviant un correu electrònic a l’adreça: [email protected]. Les places són limitades. El preu d’inscripció individual del torneig és de 15 € per als abonats, i 18 € pels NO abonats.

Al final del torneig es farà l’entrega de premis, sortejos de regals i un pica-pica per a tots els participants.

Com es pot col·laborar?

En el cas de no poder participar al 8è Torneig Pitch and Putt solidari Ángel Olaran hi ha la possibilitat de sumar-se a la causa fent una aportació solidària com a ‘Forat 0’ fent un ingrès o transferència al número de compte de la nostra fundació: BSCH ES83 0049 1886 7420 1070 3392.

Les empreses que desitgin fer el patrocini d’un forat ho poden fer amb l’aportació de 100 €. Hi apareixerà publicitat seva, mitjançant la seva lona, cartells, difusió en l’entrega de regals o introduint un follet de la seva empresa dins de la bossa d’obsequi per a tothom.

També es pot col·laborar amb aportació de productes de la seva empresa per a regals com a premis pel sorteig. En aquest cas, els col·laboradors són esmentats en els agraïments.

Els patrocinis i les col·laboracions són molt importants per a poder seguir endavant amb aquest torneig solidari que té com a objectiu la protecció dels orfes i persones vulnerables de Wukro que cuida el missioner Ángel Olaran. Les aportacions gaudeixen d’incentius fiscals, donat que és un esdeveniment benèfic. Podeu consultar la informació aquí.

Agraïment als patrocinadors i els col·laboradors

Moltes gràcies a totes i a tots els que amb el seu esforç han fet possible el 8è Torneig Pitch and Putt solidari Ángel Olaran i 5è Memorial Àngel Pujol.

Fent memòria per a recordar l’anterior torneig 2018

Torneig Pitch&Putt 2018-1

Podeu veure totes les imatges del torneig a Fotos del Torneig 2018.

Imatge del 6è torneig a punt per a l’entrega de premis

6è Torneig Pitch and Putt solidari Ángel Olaran

6è Torneig Pitch and Putt solidari Ángel Olaran

Recordem en aquest enllaç el torneig solidari que es va celebrar el 2017.