30a Caminada a la llum de la lluna a Mollerussa

30a Caminada a la llum de la lluna a Mollerussa

La 30a Caminada a la llum de la lluna a Mollerussa es celebrarà el divendres 7 de juliol a 2/4 de 10 de la nit i espera reunir uns 750 participants. Així ho han manifestat l’alcalde de Mollerussa, Marc Solsona, acompanyat de Xavier Puigredon, president de l’Associació Atlètica Xafatolls, d’Albert Roselló, de Serveis Roselló, i el president de la nostra Fundació, Josep Maria Pujol.

El Centre d’Iniciatives Solidàries Ángel Olaran col·labora en aquesta tradicional caminada que organitza l’Associació Atlètica Xafatolls conjuntament amb la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Mollerussa. Una #CaminadaMollerussa d’uns 10 km. per camí pla d’asfalt i terra. La sortida es farà al davant de la Piscina Coberta, es camina cap al Salt del Duran i l’arribada és al Parc Municipal. Des de la Fundació es continua fent sensibilització de la delicada situació que es viu al Tigray, quan fa vuit mesos de l’acord de pau entre ambdues parts del conflicte etíop. Per novè any consecutiu la caminada tindrà caràcter solidari a través de la campanya “Porta l’aigua solidària” del CIS Ángel Olaran.

Imatges de la presentació a l’Ajuntament de Mollerussa

El matí del dimarts 27 de juny es realitza la presentació als mitjans de comunicació a l’Ajuntament de Mollerussa.

La Fundació com a punt d’inscripció

El Centre d’Iniciatives Solidàries Ángel Olaran serà un punt d’inscripció de participació en la Caminada. El preu és de 7 € i 9 € (el mateix dia). També es pot fer la inscripció mitjançant el código QR del cartell, o bé en línia a inscripcions caminada llum lluna.

Els atres punts d’inscripció presencials són: Piscina Coberta: Ctra. Miralcamp, 5, Llibreria Dalmases; c. Jacint Verdaguer, 5 i Serveis Roselló: Av. del Canal, s/n.

VULL INSCRIURE’M A LA CAMINADA!

Reglament de la Caminada

Reglament a tenir en compte per la 29a Caminada a la llum de la lluna de la nit del divendres 7 de juliol de 2023.

 1. Caminada NO COMPETITIVA oberta a tothom sense distinció de categoria, sexe ni edat. No hi haurà cap mena de classificació ni premis.

– No es permet fer-ho amb bicicleta o vehicles de motor.

 1. L’activitat es realitzarà el divendres 7 de juliol a 2/4 de 10 de la nit. La Sortida es farà al davant de la piscina coberta. L’arribada serà al Parc Municipal.
 2. La distància aproximada és de 10 km. pel camí de terra i pla, que es podran fer corrent, caminant o marxant, sempre per la part dreta del camí. S’aconsella, per motius de seguretat, utilitzar el camí principal i no utilitzar la banqueta del canal. Recomanem portar una llanterna o frontal.
 3. Recorregut: Piscina Coberta, Ctra. de Miralcamp, Av. del Canal, Camí de Belianes, Banqueta del Canal, Salt del Duran i tornada al Parc Municipal.
 4. Hi haurà samarreta de record, polsera fluorescent, avituallament líquid (al Salt del Duran), entrepà i beure per als participants amb inscripció (polsera).
 5. Els participants amb polsera que arribin fins al Salt del Duran entraran en el sorteig d’un pernil (gentilesa de Xarcuteria Porté) que es farà a l’arribada.
 6. INSCRIPCIONS:
 • En cas que no sigui possible es poden fer inscripcions presencials a:
  • SERVEIS ROSELLO – Av. del Canal, s/n
  • LLIBRERIA DALMASES – c/ Jacint Verdaguer, 5
  • PISCINA COBERTA – Ctra. Miralcamp, 5
  • CENTRE D’INICIATIVES SOLIDÀRIES ÁNGEL OLARAN – Av del Canal, 7
 • Les inscripciones es trancaran quan s’arribi als 750 inscrits.

8.  El preu de la inscripció és de 7 € i 9 € el mateix dia.

 1. Amb la inscripció es donarà una samarreta commemorativa, en cap cas es podrà canviar després de ser entregada. 
 2. És obligatori portar durant tot el recorregut la polsera identificativa.
 3. El dijous dia 6 i divendres dia 7 de juliol es podran recollir les samarretes i polseres-dorsal (online) a Serveis Roselló (9 a 13h i 15 a 19h) sempre que es mostri la polsera identificativa o el DNI en el cas de les inscripcions online. La resta de participants podran recollir la samarreta a l’arribada.
 4. L’organització declina tota responsabilitat quan als diferents perjudicis que la participació en la cursa pot aportar als inscrits.
 5. La cursa està organitzada per l’Associació Atlètica Xafatolls, conjuntament amb la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Mollerussa. Pel sol fet de participar s’accepta el present reglament, i el que s’escau fora d’ell, romandrà sota la decisió de l’organització. Telèfon de contacte en cas d’incidència 623005178.

Activitat de sensibilització: ‘Porta l’aigua solidària’

En les tradicionals Caminades a la Llum de la Lluna anem recordant la importància de l’aigua, tant a Wukro, Tigray, com en molts altres llocs del món. Són moltes les persones que no tenen tant l’aigua al seu abast com la tenim nosaltres. Per tant, podem posar-nos a la seva pell i saber l’esforç que han de fer per aconseguir-la.

26a Caminada a la llum de la lluna a Mollerussa

Des del CIS Ángel Olaran s’entrega una ampolla d’aigua plena de 50cl. L’ampolla és per portar-la des de l’anada fins a la tornada. Es pot aprofitar per beure durant el recorregut. El trajecte en el que es porta plena és per adonar-se de l’esforç que resulta de caminar amb un petit pes a sobre, encara que no sigui una garrafa de 5 kg o més… Posar-se a la pell dels que transporten l’aigua i, amb més quantitat, i ho fan per necessitat.

La iniciativa implica que la gent tingui més consciència de què hi ha moltes persones al món, com hem dit, que no disposen d’aigua potable com nosaltres. La teva implicació i el teu compromís fa possible conscienciar i fer ressò de la falta d’aigua i aconseguir el màxim suport per a lluitar contra l’escassetat de l’aigua.

El fet que hi hagi molta gent que participi en la #CaminadaMollerussa fa que els infants prenguin partit en aquesta iniciativa solidària i aprenguin de què no tots els nens i nenes del món tenen l’aigua només obrint l’aixeta de la seva casa, per exemple.

Amb la col·laboració de

Coordinadora Lleida-Logo

Publicació premsa 30a Caminada a la llum de la lluna

Publicació El Pla, 12/07/23

Publicació El Pla, 5/07/23

Imatges de l’anterior edició

Imatges de la 29a Caminada a la llum de la lluna.

Recordant anteriors edicions

La Fundació col·labora amb la Caminada a la llum de la lluna des de l’any 2015.

Publicacions premsa 29a Caminada a la llum de la lluna

Segre, 11/07/22

29a Caminada a la llum de la lluna a Mollerussa

El Pla, 6/07/22

29a Caminada a la llum de la lluna a Mollerussa

Publicacions premsa 28 Caminada a la llum de la lluna

Segre, 14/07/21

Caminada a la llum de la lluna - Segre 14-07-2021

El Pla, 7/07/21

Caminada a la llum de la lluna - Segre 7-07-2021

Publicació Diari Segre 27a Caminada a la llum de la lluna

2020-07-14 Diari Segre - 27a Caminada a la llum de la Lluna

Publicació El Pla 27a Caminada a la llum de la lluna

El Pla-27a Caminada llum lluna-1

El Pla-27a Caminada llum lluna-2

El Pla-27a Caminada llum lluna-3

Recordant la 26a Caminada a la llum de la lluna

Si ho desitges pots recordar la caminada celebrada el 2019.

Recordant la 25a Caminada a la llum de la lluna

Si ho desitges pots recordar la caminada celebrada el 2018.