Campionats del joc de la botifarra CIS

Des del CIS Ángel Olaran organitzem els Campionats del joc de la botifarra CIS. La temporada consta d’uns 14 campionats del joc de la botifarra anuals que es realitzaran en diferents poblacions que han decidit donar suport i col·laborar en l’organització d’aquesta activitat solidària. Els campionats serveixen per aconseguir fons perquè el CIS Ángel Olaran pugui dur a terme els projectes de cooperació amb el missioner Ángel Olaran a Etiòpia com el d’ajuda orfes i persones més necessitades de Wukro.

Campionats del joc de la botifarra CIS

Campionats 2020

Cada campionat té els seus propis premis als guanyadors i millors classificats. Durant la temporada hi ha campionats amb premis especials.

Però a més, hi ha premis molt importants per als jugadors més fidels, els que hagin tingut una participació en 10 o més campionats durant l’any.

Els premis donats gràcies a Viatges Ilertravel són regals personals i intransferibles i tenen màxima una durada de 6 mesos a partir del dia del lliurament.

Any 2020 – Jornades programades

Pots accedir al cartell i a les imatges de cada campionat:

11/01/20 TORREGROSSA – Pavelló Poliesportiu – C/ Dr. Fleming, s/n.

01/02/20 MOLLERUSSA/GOLMÉS – Restaurant Resquitx.

15/02/20 SIDAMON – Local del Ball, Ctra. Nacional II, núm. 4

07/03/20 SUDANELL – Sala de Ball – C/ Segre, 3.

El campionat del joc de la botifarra de Sudanell va ser el darrer campionat que es va fer abans de la Covid-19. La resta de campionats que estaven programats malauradament van haver-se de suspendre a causa de la pandèmia.

Oportunitat per jugar i ser sòcia o soci del CIS Ángel Olaran

Tens l’oportunitat de què la teva participació en els campionats del joc de la botifarra t’acabin costant només 12,5 € en un màxim de 10 campionats. El motiu és que des de la nostra fundació t’oferim alhora jugar els campionats i ser sòcia o soci.

Com fer que la participació et resulti encara molt més econòmica?

La teva aportació als campionats la distribuirem de la següent manera: 10 € de participació en el campionat i 10 € de donació com a sòcia o soci del Centre d’Iniciatives Solidàries Ángel Olaran. Aquests darrers 10 € de donació, per un màxim de 10 campionats,  et faran possible una desgravació del 75% sobre aquest import a la declaració de la renda de l’exercici de l’any corresponent. Per tant, els 10 € t’acabaran sent només 2,5 € en un total màxim de 10 campionats,  perquè el certificat de donació serà per un import total límit de 100€, que et suposaran un retorn total de 75 € en la declaració de la renda de l’exercici de l’any que participis als campionats, i que faràs a l’any següent. El certificat de donació, l’enviarem per correu ordinari.

És a dir, per beneficar-te d’aquesta proposta hauràs de participar en almenys 10 campionats durant TOT l’any  i et farem el corresponent certificat de donació de l’any corresponent amb les teves dades fiscals que prèviament ens hauràs facilitat i per 100€.

Per exemple, si participes en  12 campionats de tot l’any, el teu certificat de donació serà de 100 € i podràs beneficiar-te de la desgravació del 75% sobre aquest import de 100€ en la teva declaració de la renda. Per tant, la desgravació fiscal serà de 75€.

Fes-te sòcia o soci del CIS Ángel Olaran!

Suma’t a la nostra causa i col·labora amb els projectes del missioner Ángel Olaran.

Suport

Coordinadora Lleida-Logo

ACCD-logo

Campionats 2019

Cada campionat va tenir els seus propis premis als guanyadors i millors classificats, que van ser Xavier Fonoll i Àlex Armengol. Van endur-se un cap de setmana per dues persones al Món Sant Benet de Sant Fruitós de Bages. A més, durant la temporada hi van haver campionats amb premis especials.

Però a més, hi va premis molt importants per als jugadors més fidels, els vant tenir una participació en 10 o més campionats durant l’any van entrar en un sorteig d’un cap de setmana per dues persones al Món Sant Benet de Sant Fuitós de Bages. Els afortunats van ser Toni Iglesias i Jordi Sentís.

Els premis gentilesa de Viatges Ilertravel són regals personals i intransferibles i tenen una durada màxima de 6 mesos a partir del dia del lliurament.

Any 2019 – Jornades programades

Pots accedir al cartell i a les imatges de cada campionat:

12/01/19 Torregrossa – Casal, Plaça Canalejas, 1

26/01/19 Mollerussa – Pavelló Verd. Recinte Firal

09/02/19 Mollerussa/Golmés – Restaurant Resquitx

23/02/19 Sudanell – Sala de Ball, c. Segre, 3

30/03/19 El Palau d’Anglesola – Pavelló Municipal. av. Països Catalans s/n

27/04/19 Soses – Sala Recreativa ‘La Unió’, c. St. Llorenç

04/05/19 Torres de Segre – Pavelló Poliesportiu, Pl. Països Catalans

01/06/19 Seròs – Casal, C. Metge, 6

28/06/19 Nit de Mollerussa – C. Ciutat de Lleida (cantonada Teatre L’Amistat)

13/07/19 Juncosa – Sala del Ball, Passeig de l’Esport, s/n

31/08/19 Penelles – Plaça Major (davant Ajuntament)

14/09/19 Golmés – Pavelló Poliesportiu Salvador Ezquerra, Pl. Catalunya, 14

9/11/19 Vila-sana – Pavelló Poliesportiu, c. Lleida, 7

30/11/19 Artesa de Lleida – Sala Teatre, davant gasolinera

14/12/19 Els Alamús – Pavelló Poliesportiu, c. Lleida, s/n