XIII Matinal Motard Tiurana amb esmorzar solidari

XIII Matinal Motard Tiurana amb esmorzar solidari

El diumenge dia 4 de setembre de 2022 es va celebrar la XIII Matinal Motard Tiurana amb esmorzar solidari per col·laborar amb la labor del missioner Ángel Olaran a Wukro, Tigray. La tradicional concentració de motards i familiar Tiurimoto 2022 va tener també una ruta motard amb un itinerari paisatgístic per terres del Segre Rialb. La concentració va aplegar més de 400 motos.

Es va poder gaudir d’una matinal amb molt de motor i molta amistat. La presència de les motos sempre donen un color especial a la bonica població de Tiurana.

Imatges Matinal Motard Tiurana 2022

Per comenzar, esmorzar solidari

La tradicional XIII Matinal Motard Tiurana 2022 començarà a les 9 del matí del diumenge 4 de setembre. Els participants fruiran d’un fantàstic esmorzar solidari per 5 €. L’esmorzar serveix de germanor per a tots. Els i les motards aprofiten el dia per retrobar-se amb els seus amics i companys a Tiurana. També hi ha moltes famílies que partipen de l’activitat motard i solidària amb els petits i petites. L’objectiu és fruir d’un dia de natura en un entorn molt i molt agradable per una causa molt solidària.

Els fons aconseguits en la Tiurimoto 2022 són destinats a la labor del missioner Ángel Olaran a Wukro, Tigray.

Sorteig de regals i bossa solidària per als participants

Durant el matí es realitzaran diferents sortejos de regals per a tots els participants. A més, en la Tiurimoto 2022 se’ls farà entrega també d’una bossa solidària.

Els participants s’enduran una bossa commemorativa de ‘Tiurimoto 2022’ gràcies a la col·laboració de Tallers A. Miquel.

Ruta Motard Tiurana 2022

La Ruta Motard Tiurana 2022 tindrà la sortida i arribada a Tiurana. La previsió és fer la sortida des de Tiurana a les 11 del matí cap a Pons, Gualter, Vilaplana, La Clua i la tornada a Tiurana cap a 2/4 d’1 de la tarda per fer el sorteig de regals i un piscolabis.

L’organització pot fer qualsevol canvi que es vegi obligada a fer.

Ruta Motard Tiurana 2022

Amb la col·laboració de

Coordinadora Lleida-Logo

Recordant l’edició anterior del 2019

Podeu veure les imatges de l’edició 2019.

Recordant l’edició del 2018

Més de 500 motos van aplegar-se en l’edició de Tiurana 2018.

Imatges d’altres Matinals Motards Tiurana