XI Matinal Motard Tiurana amb esmorzar solidari

XI Matinal Motard Tiurana amb esmorzar solidari

Més de 500 motos es van aplegar el diumenge dia 2 de setembre de 2018 a la XI Matinal Motard Tiurana amb esmorzar solidari. La tradicional concentració de motards i familiar Tiurimoto 2018 va tenir també una ruta motard amb un itinerari paisatgístic per terres del Segre Rialb.

Podeu veure les imatges a Fotos Tiurimoto 2018.

Es va poder gaudir d’una matínal amb molt de motor i molta amistat. La presència de les motos sempre donen un color especial a la bonica població de Tiurana.

XI Matinal Motard Tiurana amb esmorzar solidari

Esmorzar solidari, com és habitual

La tradicional XI Matinal Motard Tiurana s’iniciarà a partir de les 9.00 hores del matí i els participants la començaran amb un fantàstic esmorzar solidari per 5 €. Els fons aconseguits en la Tiurimoto 2018 són destinats als projectes que desenvolupa el Centre d’Iniciatives Solidàries Ángel Olaran a Wukro, Etiòpia, en suport al missioner Ángel Olaran. L’esmorzar serveix de germanor per a tots. Els i les motards aprofiten el dia per retrobar-se amb els seus amics i companys a Tiurana. També hi ha moltes famílies que partipen de l’activitat motard i solidària amb els petits i petites. L’objectiu és gaudir d’un dia de natura en un entorn molt i molt agradable per una causa molt solidària.

Sorteig de regals i bossa solidària amb camiseta i meló per als participants

Durant el matí es realitzaran diferents sortejos de regals per a tots els participants. A més, en la Tiurimoto 2018 se’ls va farà entrega també d’una bossa solidària.

Els participants s’enduran una camiseta commemorativa de ‘Tiurimoto 2018’ gràcies a la col·laboració de Tallers A. Miquel.

Camiseta Tiurimoto 2018

La bossa solidària tindrà el ja tradicional meló de regal. La carretada de melons ens arriba cada any des de Múrcia gràcies a la solidaritat del senyor Andrés Legaz. Tota una tradició que els motards acabin emportant-se un meló cap a casa amb les seves motos.

Ruta Motard Tiurimoto 2018

La Ruta Motard Tiurimoto 2018 tindrà la sortida i arribada a Tiurana. S’iniciarà des de Tiurana cap a Ponts, Gualter, Vilaplana, La Clua i finalitzarà a Tiurana.

 

Mapa Ruta Tiurimoto 2018

Ruta motard Tiurimoto 2017 (edició anterior)

Es realitzarà una ruta motard que farà les delícies dels participants perquè es tracta d’un itinerari paisatgístic per terres del Segre Rialb.

La ruta passarà per:

Baronia de Rialb – Bassella – Oliana – Peramola – Ponts – Tiurana

10.30 h Sortida des de Tiurana i direcció a Ponts per la C-14

XI Matinal Motard Tiurana amb esmorzar solidari

A la rotonda de l’Hotel Pedra Negre de Ponts agafarem la C1412b direcció Tremp per iniciar l’itinerari vorejant l’embassament de Rialb fins arribar al poble de Peramola.

Ruta vorejant l’embassament de Rialb – carretera perimetral

XI Matinal Motard Tiurana amb esmorzar solidari

Itinerari:

Monestir de Sta. Maria de Gualter > (a uns 5 km – dreta) Pantà de Rialb – perimetral > (després de l’indicador “Àrea del Dolmen” trencarem a mà dreta) creuarem el pont sobre l’embassament > (després de La Torra) Mas la Pedra > direcció Vilaplana > arribada a Vilaplana > direcció Peramola (mà esquerra) > a la cruïlla trencarem a mà dreta > direcció Peramola > entrarem pel Barri del Caner > direcció Oliana

XI Matinal Motard Tiurana amb esmorzar solidari

Oliana: Passarem pel poble d’Oliana

XI Matinal Motard Tiurana amb esmorzar solidari

Bassella: per la C-14 farem parada al Museu de la Moto (opcional)

XI Matinal Motard Tiurana amb esmorzar solidari

12.00 h Arribada a Tiurana

Sentit homenatje a Antoni Armengol

La XI Matinal Motard Tiurana serà un bon moment per a rendir un emotiu i sentit homenatge a Antoni Armengol. Exalcalde de Tiurana i una de les persones que més va fer perquè la trobada Tiurimoto fos una realitat el 2008 quan era alcalde de Tiurana. Armengol ens va deixar a principis d’aquest any 2018 després de patir un tràgic accident de trànsit quan viatjava amb moto.

Antoni Armengol-Angel Villarte-Angel Pujol

Històrica imatge de l’edició del 2010. Antoni Armengol amb l’actual alcalde Àngel Villarte i Àngel Pujol, que també ens va deixar de forma sobtada el 2015.

Moltes gràcies a tots per fer possible la XI Matinal Motard Tiurana amb esmorzar solidari

Moltes gràcies a tots els que un cop més feu possible aquesta XI Matinal Motard Tiurana amb esmorzar solidari. Per tant, com sempre no ens fallareu i omplireu Tiurana amb les vostres motos i la vostra companyonia.

Moltes gràcies als col·laboradors i patrocinadors que ens ajudeu a fer-ho possible!

Imatges de l’edició anterior

Podeu veure les imatges clicant sobre: Fotos Tiurana 2017.

X Matinal Motard Tiurana-4

X Matinal Motard Tiurana-1

X Matinal Motard Tiurana-2

X Matinal Motard Tiurana-3

X Matinal Motard Tiurana-5X Matinal Motard Tiurana-6

X Matinal Motard Tiurana-7

Miquel Pujol amb l’alcalde de Tiurana, Àngel Villarte

Publicacions Premsa de l’anterior edició 2017

Diari La Mañana

4-09-17-La-Manyana-Tiurana

04-09-17-La-Manyana-Tiurana-web

Diari Segre

03-09-17 X Matinal motard Tiurana 2017

Suport

Coordinadora Lleida-Logo

ACCD-logo