XII Matinal Motard Tiurana amb esmorzar solidari

XII Matinal Motard Tiurana amb esmorzar solidari

El diumenge dia 8 de setembre de 2019 es celebra la XII Matinal Motard Tiurana amb esmorzar solidari. La tradicional concentració de motards i familiar Tiurimoto 2019 tindrà també una ruta motard amb un itinerari paisatgístic per terres del Segre Rialb.

Es podrà gaudir d’una matínal amb molt de motor i molta amistat. La presència de les motos sempre donen un color especial a la bonica població de Tiurana.

Podeu veure les imatges de l’edició 2019.

XII Matinal Motard Tiurana amb esmorzar solidari 2019-web

Esmorzar solidari, com és habitual

La tradicional XII Matinal Motard Tiurana s’iniciarà a partir de les 9.00 hores del matí. Els participants la començaran amb un fantàstic esmorzar solidari per 5 €. Els fons aconseguits en la Tiurimoto 2019 són destinats als projectes que desenvolupa el Centre d’Iniciatives Solidàries Ángel Olaran a Wukro, Etiòpia. Els beneficis són en suport al missioner Ángel Olaran. L’esmorzar serveix de germanor per a tots. Els i les motards aprofiten el dia per retrobar-se amb els seus amics i companys a Tiurana. També hi ha moltes famílies que partipen de l’activitat motard i solidària amb els petits i petites. L’objectiu és gaudir d’un dia de natura en un entorn molt i molt agradable per una causa molt solidària.

Sorteig de regals i bossa solidària amb camiseta i meló per als participants

Durant el matí es realitzaran diferents sortejos de regals per a tots els participants. A més, en la Tiurimoto 2019 se’ls farà entrega també d’una bossa solidària.

Els participants s’enduran una camiseta commemorativa de ‘Tiurimoto 2019’ gràcies a la col·laboració de Tallers A. Miquel.

La bossa solidària tindrà el ja tradicional meló de regal. La carretada de melons ens arriba cada any des de Múrcia gràcies a la solidaritat del senyor Andrés Legaz. Tota una tradició que els motards acabin emportant-se un meló cap a casa amb les seves motos.

Ruta Motard Tiurana 2019

La Ruta Motard Tiurana 2019 tindrà la sortida i arribada a Tiurana. S’iniciarà des de Tiurana cap a Ponts, Gualter, Baronia de Rialb, Peramola, Oliana, Bassella i finalitzarà a Tiurana.

Ruta Motard Tiurana 2019

Recordant edició anterior

Més de 500 motos van aplegar-se en l’edició de Tiurana 2018.

Matinal Motard Tiurana 2018