X Matinal Motard Tiurana amb esmorzar solidari

X Matinal Motard Tiurana amb esmorzar solidari

El diumenge dia 3 de setembre de 2017 es va celebrar la X Matinal Motard Tiurana amb esmorzar solidari. La tradicional concentració de motards i familiar tindrà una ruta motard amb un itinerari paisatgístic per terres del Segre Rialb. La matinal motard va comptar amb més de 400 motos.

No hi ha dubte que tothom va poder gaudir d’una matínal amb molt de motor i molta amistat. La presència de les motos va donar un color especial a la bonica població de Tiurana.

X Matinal Motard Tiurana amb esmorzar solidari

*Hem ampliat l’entrega d’una bossa-regal als primers 500 en arribar

Imatges de la X Matinal Motard Tiurana

Podeu veure les imatges clicant sobre: Fotos Tiurana 2017.

X Matinal Motard Tiurana-4

X Matinal Motard Tiurana-1

X Matinal Motard Tiurana-2

X Matinal Motard Tiurana-3

X Matinal Motard Tiurana-5X Matinal Motard Tiurana-6

X Matinal Motard Tiurana-7

Miquel Pujol amb l’alcalde de Tiurana, Àngel Villarte

Esmorzar solidari, com és habitual

La tradicional X Matinal Motard Tiurana s’iniciarà a partir de les 9.00 hores del matí i els participants la començaran amb un fantàstic esmorzar solidari per 5 €. Els fons recaptas són destinats als projectes que desenvolupa el Centre d’Iniciatives Solidàries Ángel Olaran a Wukro, Etiòpia, en suport al missioner Ángel Olaran. L’esmorzar serveix de germanor per a tots. Els i les motards aprofiten el dia per retrobar-se amb els seus amics i companys a Tiurana. També hi han moltes famílies que partipen de l’activitat motard i solidària amb els petits i petites. L’objectiu és gaudir d’un dia de natura en un entorn molt i molt agradable per una causa molt solidària.

Ruta motard

Es realitzarà una ruta motard que farà les delícies dels participants perquè es tracta d’un itinerari paisatgístic per terres del Segre Rialb.

La ruta passarà per:

Baronia de Rialb – Bassella – Oliana – Peramola – Ponts – Tiurana

10.30 h Sortida des de Tiurana i direcció a Ponts per la C-14

Ruta Tiurana 2017-1

A la rotonda de l’Hotel Pedra Negre de Ponts agafarem la C1412b direcció Tremp per iniciar l’itinerari vorejant l’embassament de Rialb fins arribar al poble de Peramola.

Ruta vorejant l’embassament de Rialb – carretera perimetral

Ruta Tiurana 2017-2

Itinerari:

Monestir de Sta. Maria de Gualter > (a uns 5 km – dreta) Pantà de Rialb – perimetral > (després de l’indicador “Àrea del Dolmen” trencarem a mà dreta) creuarem el pont sobre l’embassament > (després de La Torra) Mas la Pedra > direcció Vilaplana > arribada a Vilaplana > direcció Peramola (mà esquerra) > a la cruïlla trencarem a mà dreta > direcció Peramola > entrarem pel Barri del Caner > direcció Oliana

Oliana: Passarem pel poble d’Oliana

Ruta Tiurana 2017-4

Bassella: per la C-14 farem parada al Museu de la Moto (opcional)

Ruta Tiurana 2017-5

12.00 h Arribada a Tiurana

Sorteig de regals i bossa solidària per als participants

Durant el matí es realitzaran diferents sortejos de regals per a tots els participants. A més, se’ls va farà entrega també d’una bossa solidària amb el ja tradicional meló de regal. La carretada de melons ens arriba cada any de Múrcia gràcies a la solidaritat del senyor Andrés Legaz. Tota una tradició que els motards acabin emportant-se un meló cap a casa amb les seves motos.

Recordem l’edició anterior?

Si ho desitges pots recordar l’anterior edició clicant sobre l’enllaç: Tiurana 2016.

Moltes gràcies a tots per fer possible la X Matinal Motard Tiurana amb esmorzar solidari

Moltes gràcies a tots els que un cop més feu possible aquesta X Matinal Motard Tiurana amb esmorzar solidari. Per tant, com sempre no ens fallareu i omplireu Tiurana amb les vostres motos i la vostra companyonia.

Moltes gràcies als col·laboradors i patrocinadors que ens ajudeu a fer-ho possible!

Publicacions Premsa

Diari La Mañana

4-09-17-La-Manyana-Tiurana

04-09-17-La-Manyana-Tiurana-web

Diari Segre

03-09-17 X Matinal motard Tiurana 2017