Novena Trobada Motera Tiurana amb esmorzar solidari

Novena Trobada Motera Tiurana amb esmorzar solidari

El diumenge dia 4 de setembre de 2016 es va celebrar la novena trobada motera Tiurana amb esmorzar solidari en la que van participar unes 300 motos. La tradicional concentració de motos i familiar va coincidir enguany amb la sisena Fira del Bitxo i la Mongeta. Es va realitzar una ruta motera amb un itinerari paisatgístic per terres del Segre Rialb.

No hi ha dubte que tothom va poder gaudir d’un matí amb molt de motor i molta amistat. La presència de les motos van donar color a la bonica població de Tiurana.

Novena Trobada Motera Tiurana amb esmorzar solidari

Novena Trobada motera Tiurana amb esmorzar solidari

Trobada Motera Tiurana 2016-cartell

Esmorzar solidari:

La tradicional trobada Tiurimoto 2016 es va iniciar a partir de les 9.00 hores del matí i els participants van gaudir d’un fantàstic esmorzar solidari per 5 €. Els fons recaptas són destinats als projectes que desenvolupa el Centre d’Iniciatives Solidàries Ángel Olaran a Wukro, Etiòpia, en suport al missioner Ángel Olaran. L’esmorzar serveix de germanor per a tots. Els i les motoristes aprofiten el dia per retrobar-se amb els seus amics i companys a Tiurana. També hi han moltes famílies que partipen de l’activitat motorista i solidària amb els petits i petites. L’objectiu es gaudir d’un dia de natura en un entorn molt i molt agradable per una bona causa solidària.

Novena trobada motera Tiurana amb esmorzar solidari

Novena trobada motera Tiurana amb esmorzar solidari

Ruta motera

Es va realitzar una ruta motera per aquella zona que va fer les delícies dels participants perquè es tractava d’un itinerari paisatgístic per terres del Segre Rialb. Les poblacions de la ruta eren Tiurana, Ponts, Gualter, Baronia de Rialb, Peramola, Bassella i de nou arribada a Tiurana. La ruta motera va estar facilitada per Consorci Segre Rialb.

Sortida des de Tiurana a les 10.30 hores

La sortida era a les 10.30 hores des de Tiurana.

Era una ruta paisatgística vorejant l’embassament de Rialb.

Arribada a Tiurana a les 12.00 h.

Després de passar pel pobles de Ponts, Gualter, Baronia de Rialb, Peramola i Bassella, l’arribada era a les 12.00 hores a Tiurana.

Mapa de la Ruta Motera de Tiurana 2016

Ruta Motera Tiurana 2016

Sorteig de regals i bossa solidària per als participants:

Durant el matí es van realitzar diferents sortejos de regals per a tots els participants. A més, se’ls va fer entrega també d’una bossa solidària amb el ja tradicional meló de regal i una camiseta commemorativa gràcies a la col·laboració de Tallers Antoni Miquel. La carretada de melons ens arriba cada any de Múrcia gràcies a la solidaritat del senyor Andrés Legaz. Tota una tradició que els moters acabin emportant-se un meló.

Camiseta Tiurimoto 2016

Moltes gràcies a tots per fer possible la novena trobada motera Tiurana amb esmorzar solidari

Moltes gràcies a tots els que un cop més feu possible una nova edició de la Tiurimoto. Enguany va ser la Novena Trobada Motera Tiurana amb esmorzar solidari. Per tant, com sempre no ens vau fallar i vau omplir Tiurana amb les vostres motos i la vostra companyonia.

Moltes gràcies als col·laboradors i patrocinadors que ens ajudeu a fer-ho possible!

Deixeu un comentari