V Reconeixements Ànima amb el lliurament del premi Abba Melaku

V Reconeixements Ànima amb el lliurament del premi Abba Melaku

El CIS Ángel Olaran i amb l’Ajuntament de Mollerussa celebren el V Reconeixements Ànima amb el lliurament del premi Abba Melaku. Els Reconeixements Ànima Ciutat de Mollerussa, en honor a Àngel Pujol, es celebraran el dimecres 16 de desembre, a les 18.30 h, al Teatre L’Amistat de Mollerussa. L’aforament serà limitat i cal reserva prèvia. També es podrà veure en streaming.

L’Acte estava previst pel divendres 11 de desembre, però amb motiu del decret de dol fet per la Generalitat pels fets de Badalona, va quedar AJORNAT dimecres 16 de desembre a les 18.30 h.  al Teatre L’Amistat. 

L’acte estarà presidit per l’Hble. Sr. Bernat Solé, conseller d’Acció Exterior, Relacions Institucionals i Transparència.

Enguany, a causa de la situació ocasionada per la pandèmia de la Covid-19, els Reconeixements Ànima no es durant a terme en el marc de la tradicional Vetllada solidària. A més, la distinció que es lliurarà serà única, la corresponent al premi internacional Reconeixement Ànima Abba Melaku.

Els reconeixements, amb caràcter honorífic i anuals, serveixen per a premiar la solidaritat i preservar la figura d’Àngel Pujol.Comptarem amb l’estimable presència del Pare Ángel Olaran.

Veure aquí l’Acte Ànima Abba Melaku en directe o enregistrat:

Accedir per veure l’Acte des de YouTube
V Reconeixements Ànima amb el lliurament del premi Abba Melaku- 16-12-20

Lliurament del premi internacional Ànima Abba Melaku

Els guardó de l’Ànima Abba Melaku dels Reconeixements Ànima Ciutat de Mollerussa s’atorga a l’Associació Araguaia amb el Bisbe Casaldàliga i va ser elegida per un Jurat qualificat. L’Associació Araguaia segueix amb les Causes Socials del missioner. Per aquest motiu, també és un homenatge a títol pòstum a la figura del bisbe Pere Casaldàliga, mort a Brasil l’agost d’aquest 2020.

Els Reconeixements Ànima són en memòria d’Àngel Pujol, qui va dedicar els seus darrers anys a construir esperances de vida al costat del Pare Ángel Olaran, a qui va conèixer l’any 2005 al país Africà. Entre ells va sorgir una sincera amistat que va fructificar amb la creació del Colectivo de Soporte Ángel Olaran. Més endavant, l’any 2009 va crear la Fundació Privada Centre d’Iniciatives Solidàries Ángel Olaran i dona suport al programa “Wukro Social Development Program (WSDP)”. Aquell 2009, Àngel Pujol va viatjar a Brasil per conèixer al Bisbe Casaldàliga i les seves Causes solidàries i que són les que segueix ara l’Associació Araguaia amb el Bisbe Casaldàliga.

Suport

Coordinadora Lleida-LogoACCD-logo