Una tarda de Solidaritat i tota una vida per Liderar

Èxit en: Una tarda de Solidaritat i tota una vida per Liderar

Una tarda de Solidaritat i tota una vida per Liderar va ser una jornada #ÚnicLleida que va dur a terme el CIS Ángel Olaran junt amb Dale Carnegie Lleida el divendres 27 de novembre de 2015 al Palau de Congressos de Lleida, La Llotja. Un centenar de persones van participar en aquest taller i van compartir una tarda inoblidable en el que el seu caràcter formatiu i solidari van ser els principals protagonistes.

Una tarda de Solidaritat i tota una vida per Liderar-1-27N-2015

Si ho desitgeu, podeu gaudir de totes les imatges d’Alexandra Balaguer Studio en el nostre àlbum de la jornada: #Únic Lleida_Una tarda de Solidaritat i tota una vida per Liderar i també el podeu compartir.

La Jornada formativa, que tenia també com un dels objectius poder recaptar fons per combatre la sequera que afecta a Wukro, Etiòpia, va consistir en una sèrie de ponències de lideratge com la de projectar el carisma, com desenvolupar el lideratge personal, descobrir les claus per rellançar la carrera professional, l’excel·lència en les relacions humanes solidàries i l’art de practicar el networking per a ser el número 1. Els Trainers del Dale Carnegie van ser els encarregats de les càpsules.

Una tarda de Solidaritat i tota una vida per Liderar-2-27N 2015

La Jornada la va completar el taller: ‘Iniciatives Solidàries de Futur’, que va oferir el Patró de la nostra fundació Antonio Reig, amb el qual des del Centre d’Iniciatives Solidàries es va transmetre els valors i es va fer ressò de la labor que està realitzant el missioner Ángel Olaran a Wukro, Etiòpia.

Una tarda de Solidaritat i tota una vida per Liderar-3 27N 2015

Aquest esdeveniment, #ÚnicLleida en relacions humanes solidàries, va servir per a que directius i emprenedors i totes aquelles persones que hi van assistir poguessin millorar personalment i professionalment a l’aportar-los formació i també sensibilització solidària per ajudar a la zona rural de Wukro molt perjudicada a causa de l’escassetat de pluges d’aquest estiu. Ángel Olaran va fer una crida d’emergència per la sequera a Kelte Awelaelo. Aquest ha estat un dels veritables motius per impulsar aquesta iniciativa conjunta, el poder ajudar als sectors més vulnerables. Aquests sectors més desafavorits depenen d’organitzacions que li donen suport a través de projectes solidaris i de donacions.

Miquel Pujol, patró i fill d’Àngel Pujol (fundador i ànima del CIS Ángel Olaran) va fer la presentació de l’Acte i la cloenda. Va agrair el suport de Dale Carnegie, l’assistència de totes les persones que van participar-hi i a totes les que fa fer possible una jornada tan formativa i solidària.

Una tarda de Solidaritat i tota una vida per Liderar-4 27N 2015

Una tarda de Solidaritat i tota una vida per Liderar-12 27N 2015

Per finalitzar, agrair la col·laboració de totes les persones que van endur-se una de les ‘Joies de Wukro’ fetes al taller de Wukro. Moltes gràcies a aquestes persones per ajudar a dur a terme un projecte que servirà per donar treball a joves etiops.

Una tarda de Solidaritat i tota una vida per Liderar-11 27N 2015

Programa de l’Acte i Col·laboradors

Una tarda de Solidaritat i tota una vida per Liderar-5 27N 2015Una tarda de Solidaritat i tota una vida per Liderar-6 27N 2015

Ponents

Una tarda de Solidaritat i tota una vida per Liderar-8 27N 2015

Reculls de premsa

Diari Segre

Una tarda de Solidaritat i tota una vida per Liderar-9 27N 2015

Diari La Mañana

Una tarda de Solidaritat i tota una vida per Liderar-10 27N 2015

Territoris.Cat

25 de novembre de 2015: Jornada de formació organitzada pel Centre d’Iniciatives Solidàries Ángel Olaran i Dale Carnegie

30 de novembe de 2015: La Llotja aplega un centenar de persones en una jornada Solidària del Centre Ángel Olaran

 

Moltes gràcies pel teu interès en la informació dels nostres actes solidaris.

Si ho desitges i pots, ajuda’ns! Cumplimenta i envia’ns el següent formulari. O si t’és més fàcil, truca’ns al 973 601 097.

El teu nom i cognoms (requerit)

El teu email (requerit)

El teu telèfon (requerit)

Assumpte (requerit)

El teu missatge

Sóc feliç per poder realitzar una donació que faré efectiva a través d'una transferència bancària a favor del CIS ÁNGEL OLARAN al domicili bancari: BSCH ES83 0049 1886 7420 1070 3392, indicant el meu nom i cognom en la mateixa. (Des de la nostra fundació t'enviarem l'acusament de recepció a la teva adreça de correu electrònic i et sol·licitarem la resta de dades que ens faltin per poder emetre el Certificat de Donacions per a la desgravació fiscal en la declaració de la renda).
Moltíssimes gràcies!

Si ja ets sòcia o soci, només cal que ens comuniquis l'import i la forma de fer efectiva la teva donació especial en l'apartat 'El teu missatge'.
Moltíssimes gràcies!

El responsable del tractament de les seves dades personals és la Fundació Privada Centre d’Iniciatives Solidàries Ángel Olaran amb la finalitat de tramitar la seva sol·licitud de donació. Pot exercir els seus drets davant el responsable del tractament. Pot consultar la informació addicional en la Política de Privacitat.

He llegit i accepto la Política de Privacitat

Deixeu un comentari